• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Canim ben de 74 ile hamile kalmıştım sadece 10 kilo aldim tum hamileligim boyunca kendini yormadan yürüyüşler yapabilirsin doktorun da izin veriyorsa
Yürüyüş yapamıyorum havalar çok soğudu. BAgisikligim çok zayıf sürekli enfeksiyon kapiyorum. İkizlere hamileyim valla doymuyorum. BAgisikligim guclensin diye sürekli bisiler yiyorum. Hayirlisi doğumdan sonra gider insallah.

Yürüyüş yapamıyorum havalar çok soğudu. BAgisikligim çok zayıf sürekli enfeksiyon kapiyorum. İkizlere hamileyim valla doymuyorum. BAgisikligim guclensin diye sürekli bisiler yiyorum. Hayirlisi doğumdan sonra gider insallah.
Oyyy canim benim masallah ikizler bir de... aman canim saglik olsun da dogumdan sonra verirsin ne olacak... bebislerin saglikli olsun sag saglim kucagina al kilo verirlir bir sekilde ❤❤

Cok asiri kilon yok ama zayıflarsan pco dan kurtulabilirsin bana doktor kilonun yuzde 10 nunu verirsen rahatlarsın demisti sen de 7-8 kilo versen rahatlarsin
Kuzum boyum 1.55 haliyle çok oluyor. Ama tabi 10 kilo verirsem harika ötesi olur.

Insallah canim ben de oyle 5 kilo verdim bi 10 kilo versem biraz daha rahatliycam ama sonra bi 10 daha vermem lazim yani benim yol uzunnn :işsiz::işsiz::işsiz:
İnşaAllah beraber veririz. 10 kilo versek gebelikte ne kadar büyük avantaj olur:anneadayı::emir_bebek:

Ben simdi bize bir excel dosyasi yapicam gelismeleri oraya kaydedicem bakalim 1 ay boyunca en cok kim kilo verecek

Back