- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Yürüyüş yapamıyorum havalar çok soğudu. BAgisikligim çok zayıf sürekli enfeksiyon kapiyorum. İkizlere hamileyim valla doymuyorum. BAgisikligim guclensin diye sürekli bisiler yiyorum. Hayirlisi doğumdan sonra gider insallah.Canim ben de 74 ile hamile kalmıştım sadece 10 kilo aldim tum hamileligim boyunca kendini yormadan yürüyüşler yapabilirsin doktorun da izin veriyorsa
Cok asiri kilon yok ama zayıflarsan pco dan kurtulabilirsin bana doktor kilonun yuzde 10 nunu verirsen rahatlarsın demisti sen de 7-8 kilo versen rahatlarsinEn son 69 Du canım. Pcoyum maalesef çok zor veriyorum kiloları.
Oyyy canim benim masallah ikizler bir de... aman canim saglik olsun da dogumdan sonra verirsin ne olacak... bebislerin saglikli olsun sag saglim kucagina al kilo verirlir bir sekilde ❤❤Yürüyüş yapamıyorum havalar çok soğudu. BAgisikligim çok zayıf sürekli enfeksiyon kapiyorum. İkizlere hamileyim valla doymuyorum. BAgisikligim guclensin diye sürekli bisiler yiyorum. Hayirlisi doğumdan sonra gider insallah.
Amin Allah dileyen herkese nasip etsin insallahOyyy canim benim masallah ikizler bir de... aman canim saglik olsun da dogumdan sonra verirsin ne olacak... bebislerin saglikli olsun sag saglim kucagina al kilo verirlir bir sekilde ❤❤
Sağlıcakla al kucağına bebeğini canım . Aynen ben de çabuk alıyorum .Kiloluyum hamile kaldim. Boyun 1,57 diğer hamileliklerim 72 ile olmuştu bu hamileligim 74 ile oldu. 9.haftadayim 3 kilo aldım şimdiden. Çok kolay aliyorum
Evet pko da zor oluyorEn son 69 Du canım. Pcoyum maalesef çok zor veriyorum kiloları.
Aynen valla su icmem ve hep derlerdi ki şu iç kilo almassin!! Gel gör ki hamileliğinde beri en az 3 lt su içiyorum olarak bile yatıyor son hız devamSağlıcakla al kucağına bebeğini canım . Aynen ben de çabuk alıyorum .
Kuzum boyum 1.55 haliyle çok oluyor. Ama tabi 10 kilo verirsem harika ötesi olur.Cok asiri kilon yok ama zayıflarsan pco dan kurtulabilirsin bana doktor kilonun yuzde 10 nunu verirsen rahatlarsın demisti sen de 7-8 kilo versen rahatlarsin
Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklaAynen valla su icmem ve hep derlerdi ki şu iç kilo almassin!! Gel gör ki hamileliğinde beri en az 3 lt su içiyorum olarak bile yatıyor son hız devam
Aynen sende glifor kullanıyorsun değil miEvet pko da zor oluyor
Insallah canim ben de oyle 5 kilo verdim bi 10 kilo versem biraz daha rahatliycam ama sonra bi 10 daha vermem lazim yani benim yol uzunnnKuzum boyum 1.55 haliyle çok oluyor. Ama tabi 10 kilo verirsem harika ötesi olur.
Tamam canım ben yarın oruçlu olacam o yüzden geç saatte tartılırım birazYarin herkes aç karında tartiya cikiyor ve göğüs-bel-kalça bu sirada ölçüsünü aliuor ve buraya yaziuor tamam mi tatlislar@Sumyak123 Umutlu Anne Bekleyiste M M_atruska
Allah kabul etsin canim fark etmez canim ne zman tartilirsan ama aç karina olsun cunku tok olunca yanıltıyorTamam canım ben yarın oruçlu olacam o yüzden geç saatte tartılırım biraz
İnşaAllah beraber veririz. 10 kilo versek gebelikte ne kadar büyük avantaj olurInsallah canim ben de oyle 5 kilo verdim bi 10 kilo versem biraz daha rahatliycam ama sonra bi 10 daha vermem lazim yani benim yol uzunnn
Evet o yüzden zaten Sahur yapacam acıkınca yaparım iftardan önce falanAllah kabul etsin canim fark etmez canim ne zman tartilirsan ama aç karina olsun cunku tok olunca yanıltıyor
Menü falan paylaşacak mıyız pekiBen simdi bize bir excel dosyasi yapicam gelismeleri oraya kaydedicem bakalim 1 ay boyunca en cok kim kilo verecek
O biraz zor olur canim. Herkes ayni menüyü yiyemiyor ama ben beraber aktivite yapalim diyorum. Gunluk 1 saat herkes spor yapsin. 7 den sonra hicbir sey yrmeyelimMenü falan paylaşacak mıyız peki
Heee dmeek istedigin yediklerimizi yazabiliriz ise evet o olur onu yapabilirizMenü falan paylaşacak mıyız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?