Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

boyumuz aynı sayılır :) ama bence senın fazlan yok ya ben mı yanlıs hesaplıyorum zaten o boyda en dusuk kabul edılen kılo 55 yanı
tamam 55 en dşük bende 65 im yani şöyle aşırı kilolu durmuyorum ama ,bu boğazımı tutmazsam 2 ayda 5 kilo aldığım gibii giderse hesaplama seneye sen düşün halimi,ya bu hurma diyetini yapsakmı ki ,yada kabak detoksunu,şöyle bi hafifleriz belki 2-3 kilo

Aslında ıkısıde aklımda ama cumartesı pazar yapabılırım cunku evde olunca halsız kalmakta cok etkılemıyor işyerinde de aslında vakıt hızlı geçer ama baska yemeklerı gorunce aklım kayabılıyor :) bnde 1 hafta yulaf ıle yogurt yedım oylede kılo verdım ama gına geldı yogurttan bıraktım aksamları yemeye calısıcam :)

bende evde yapamıyorum canım ya,deliriyorum evde onu bunu yiyecem diye :)))

Benım kılo verirken kendımce kurduğum sistem vardı ve bu sistemle 110dan 83 kıloya kadar düşmüştüm.

Sabahları geceden hazırladığım cevızlı su ıcıyordum ac karına.
kahvaltı da 1 haslanmıs yumurta 4 siyah zeytın kare seklınde beyaz peynır 2 dılım tam bugday ekmegı domates salatalık 1 bardak yeşil çay
10 gibi 1 bardak yeşil çay yanına 3 adet form bisküvi
12 de işyerınde ne varsa atıyorum corba sebze yemegı ıkısınden de az az yıyordum pılav makarna hayatımdan cıkarmıstım tatlı falanda yemıyordum.
15 yıne aynı sekılde ara ogun yapıyordum
aksam da 19.00 da çorba ıcıyordum sebze yemegı varsa yıyordum yoksa sade corba ıcıyordum doymadıgımı hıssedınce bır kase yogurt alıyordum
ve haftanın 2 günü yoğurt kürü yapıyordum ben faydasını gördüm ancak şuan geç uyumaya alıştıgım ıcın uygulamam zor oluyor diyette en erken 12de uyumak gerekıyor vucut yag yakımına o zaman basladıgı ıcın ama ben malesef o saatlerde ayakta oluyorum uyumam 3ü bile bulabılıyor bu yuzden de cok duzensız uyku bıcımım var.
2 lıtre su ıcıyordum sımdı zorla ıcıyorum :)
spor yapıyordum eliptik bisiklet almıştım motoru bozuldu şuan yapılmnayı beklıyor :) markete twistt gelmişti yanlar için çok güzel bulursanız alın :) ve leslie kesınlıkle zorlayan bır egzersız ben kosmus gıbı hıssedıyorum onu yapınca simdı yenıden basladım bakalım umarım faydası olur :)

ne kadar sürede verdin bu diyetle canım

3 yildir gebe kalmaya calisiyorum olmuyor. Kilo verince belki olur diye dusunuyorum. Yumurta rezerv dusuklugu var bende.
Bende 1.64 boyum.74.4 geldim tartida oglen ac karnina.Kilo vermek istiyorum ama yıllardır 70 ile 73 arası gidip geliyrum. Gündüz sıkıntı yok,ışte eve gelince cok yiyorum. Yemek,meyve ve tekrar meyve ve çekirdek ve evde atistirmaliklar derken kilom cok arttı. Geçen kış diyet yaptım 67 ye indim yazın bırakınca şimdi 74 75 arasiyim. Dun gece 77 yi gördüm. sizden destek alip zayiflayacagim insallah.

canım,emin ol kilo çok etkili,benim doktorum 70 kiloyken bana dedi,kiloo veerr diye,rezerv düşükse arı sütünü araştır derim,ben burda çok okudum,arısüünü kullan bak o amh nasıl iki katına çıkacak bikaç aya diyen bayanları,bir de saraçoğlunun amh için kürlerini araştır istersen,bir de kilo verdikmi inşAllah olacak

Insallah canim in
Insallah canim ❤ aksam 7 den sonra hicbirsey yememeye dikkat edersek cok daha cabuk kilo verdiğimizi gorecegiz tavsiye ederim. Bir de ben sabahlari limonlu su iciyorum aç karına 1 ayda 5 kilo verdim kilo vermekte cok zorlandigim halde

Seni de listeye ekliyorum 77 mi güncel kilon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…