• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

kaç kilo verdirdi hurma diyeti,zor mu bi de yapması,bende niyetlenip hurmalarımı alıp afiyetle yemiştim sonra :)))))
Sabah 7 hurma 1 kase yogurt
öğlen ve aksamda aynı sekılde yaptım ara öğün yoktu yesıl cay ıctım ne kadar süre yaptım bılmıyorum bır hafta olmustur 3 kılo vermıstım ama halsız kalıyorsun tabı ogune kadar öğünü yapınca tokluk ve dınclık gelıyordu keske kılolar geri alınmasa :D benmde aklıma geldı haftasonu yapsam mı dıye dusundum ama geri alma faslı kafamı karsıtırdı :)

Sabah 7 hurma 1 kase yogurt
öğlen ve aksamda aynı sekılde yaptım ara öğün yoktu yesıl cay ıctım ne kadar süre yaptım bılmıyorum bır hafta olmustur 3 kılo vermıstım ama halsız kalıyorsun tabı ogune kadar öğünü yapınca tokluk ve dınclık gelıyordu keske kılolar geri alınmasa :KK70: benmde aklıma geldı haftasonu yapsam mı dıye dusundum ama geri alma faslı kafamı karsıtırdı :)
peki hurmanın cinsi farkediyormu canım kudüs,medine falan,ya birde geri alsan bile eski kilonun üzerine almıyorsun,başlangıç noktasına dönmüş oluyorsun geri alsanda ,diyet yapmasak hep üzerine alacağız olduğumuz kilonun

peki hurmanın cinsi farkediyormu canım kudüs,medine falan,ya birde geri alsan bile eski kilonun üzerine almıyorsun,başlangıç noktasına dönmüş oluyorsun geri alsanda ,diyet yapmasak hep üzerine alacağız olduğumuz kilonun
fark etmıyor canım ama benım aldıgım baya buyuk bır hurmaydı arapça yazı vardı ustunde ıran hurması mı ne demıstı o gun aktarda sadece o vardı buyuk olması da ısıme geldıgı ıcın almıstım :D

fark etmıyor canım ama benım aldıgım baya buyuk bır hurmaydı arapça yazı vardı ustunde ıran hurması mı ne demıstı o gun aktarda sadece o vardı buyuk olması da ısıme geldıgı ıcın almıstım :KK70:
bende diyette 1 adet havuç derler ya mesela hep en büyüğünü seçerim :kk77::oops:

Tüm sayfaları okuyamadım ama genel olarak buradaki arkadaslar sizden bir ricam olacak. Ben eşimin gebelikte sorun yaşayacağımı düşünmesi sebebiyle ve evlendıkten sonra hızla kilo almam sebebıyle diyete basladım merak ettiğim sizler doktora gittiniz de doktor mu kilo vermenizi istedi yoksa benim gibi eş veya kendi içinizden geldiği için mi bu serüvene çıktınız. Hamilelikte türlü sorunların üstüne kilo eklenınce evet daha zor geçiyor ama yine de kilolu olupta sağlıklı şekılde bebek doğuran ve aşırı kılo almayan örneklerde mevcut. Ben şahsen bu kıloda hamıle kalmanın sorun olacagını dusunmuyorum ama kılo kontrolu yapabılır mıyım emın olmadıgım ıcınde kılo vermek ıstıyorum cunku ölçüyü kaçırınca hemen kilo alan bir yapım var. Dikkat edince de hızlı kilo veriyorum. Bakalım inşallah hepimiz hedefine ulaşır ve sağlıkla hamiş oluruz :)

Tüm sayfaları okuyamadım ama genel olarak buradaki arkadaslar sizden bir ricam olacak. Ben eşimin gebelikte sorun yaşayacağımı düşünmesi sebebiyle ve evlendıkten sonra hızla kilo almam sebebıyle diyete basladım merak ettiğim sizler doktora gittiniz de doktor mu kilo vermenizi istedi yoksa benim gibi eş veya kendi içinizden geldiği için mi bu serüvene çıktınız. Hamilelikte türlü sorunların üstüne kilo eklenınce evet daha zor geçiyor ama yine de kilolu olupta sağlıklı şekılde bebek doğuran ve aşırı kılo almayan örneklerde mevcut. Ben şahsen bu kıloda hamıle kalmanın sorun olacagını dusunmuyorum ama kılo kontrolu yapabılır mıyım emın olmadıgım ıcınde kılo vermek ıstıyorum cunku ölçüyü kaçırınca hemen kilo alan bir yapım var. Dikkat edince de hızlı kilo veriyorum. Bakalım inşallah hepimiz hedefine ulaşır ve sağlıkla hamiş oluruz :)
doktor bana defalarca 70 kilo iken kilo veeerrr,kiloo veeerrr dedi,yüzüme yüzüme hönkürdü valla :skandal:

şunu atlamayalım ama ekim ayında 60,8 lerde falandım,70 den inmiştim,şimdi 2 ayda 5 kilo geri geldi :KK43:
bu hızla sence nereye kadar giderim
Ben 95e doğru gidiyordum farkedince yememi kısmadım ama aşırı yemeği bıraktım 93 oldum diyete baslar gibi oldum 90 gördüm bu sabahta regl dolayısıyla 89,8 gördük bakalım nereye kadar vericem :) sen yine iyimişsin 110dan 83e düştüm 2 ayda 93 oldum :) boyun kaçtı

Canim benim ilk hamileligimde boyum 1.58 doktor 90'i geçersen dogumda zorlanirsin demişti. Onun haricinde ben kendim vermek istiyorum şu anki halimden memnun degilim bebekten once 74 kiloydum 95 e kadar ciktim simdi 90 kiloyum :(

Ben 95e doğru gidiyordum farkedince yememi kısmadım ama aşırı yemeği bıraktım 93 oldum diyete baslar gibi oldum 90 gördüm bu sabahta regl dolayısıyla 89,8 gördük bakalım nereye kadar vericem :) sen yine iyimişsin 110dan 83e düştüm 2 ayda 93 oldum :) boyun kaçtı
1,64 civarı canım,bu arada 2 ay içinde 3 gün rejim 2 gün abart falan durumundaydım,ona rağmen 5 kilo,senin boy kaç

Back