- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 37
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Kesinlikle herşeyi herkezin bilmesine gerek yokEvet haklisin ama etrafimdakiler cok cahil gerçekten laf anlatmak zor. Simdi iyi gidiyorum 5 kilo verdim devam edicem boyle baktim olmuyor o zmaan gidicem kimseye demeden
Onu 3 gün yapıyorsun ayda bir kez inanilmaz ödem attiriyor vucudunun arindiğini falan hissediyorsun bende öyle olmuştuBir kere yaptim ben de faydasini gordum ama simdi midem alisti az yiyorum zaten hakkimi detoksla doldurmak istemiyorum
Doktor engel degil dediyse sorun yok canim benim kullandigim ilac başkaydi zatenGlifor kullanıyorum ya gebeliğe engel değil dedi dikkat etsem azıcık kilo veririm İnşaAllah
Evet bende de oyle oldu. Ben simdi kalori hesabi yapiyorum ve aksam 7 den sonra bisey yemiyorum cok cok acıkırsam meyve yada yulaf ezmesi yiyorumOnu 3 gün yapıyorsun ayda bir kez inanilmaz ödem attiriyor vucudunun arindiğini falan hissediyorsun bende öyle olmuştu
Söyleme zaten canım herkes her şeyi bilmek zorunda değil .Evet haklisin ama etrafimdakiler cok cahil gerçekten laf anlatmak zor. Simdi iyi gidiyorum 5 kilo verdim devam edicem boyle baktim olmuyor o zmaan gidicem kimseye demeden
Kilo ver almamaya dikkat et diyor israrla kilo da ğkolularda etkiler dediDoktor engel degil dediyse sorun yok canim benim kullandigim ilac başkaydi zaten
7 sen sonra yememek lazım doktor bana meyveyi bile yasaklamıştı bi RAMAZAN ayında saaat 10 a kadar ye demiştiEvet bende de oyle oldu. Ben simdi kalori hesabi yapiyorum ve aksam 7 den sonra bisey yemiyorum cok cok acıkırsam meyve yada yulaf ezmesi yiyorum
Cips çikolata 6 7 ay yememiştim ama eşim geç geliyor bazen otururken bir şeyler yemek istiyor7 sen sonra yememek lazım doktor bana meyveyi bile yasaklamıştı bi RAMAZAN ayında saaat 10 a kadar ye demişti
Ben de yemiyorum simdi onceden cok yerdim simdi alistim biri yanimda yese bile canim istemezCips çikolata 6 7 ay yememiştim ama eşim geç geliyor bazen otururken bir şeyler yemek istiyor
Aynen beni de beni de ama 1 aydir oyle misafirlige gittiğimde yedim o kadar artik yemiyorum eve almiuorum eve alinca insan yiyesi geliyor.Zatn bizi yani beni abur cuburlar bitiriyoo
Sagol canim insallah ❤ agir spor yapmamaya dikkat ediyorum ben kendimi cok zorlamıyorum her ihtimale karsiSlm kızlar , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Diyet yaparken korunmayı da Bıraktınız değil mi. Yani bende psikolojik olarak, sanki heran gebe kalıcakmışım da, yaptığım spor olumsuz etkilicek diye kasıyorum kendimi. Sizler de durum nasıl
Amin İnşaAllah sağ ol canım . Dikkat edince kilo veremem ki ya hamileysem diye diyeSlm kızlar , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Diyet yaparken korunmayı da Bıraktınız değil mi. Yani bende psikolojik olarak, sanki heran gebe kalıcakmışım da, yaptığım spor olumsuz etkilicek diye kasıyorum kendimi. Sizler de durum nasıl
Canim ben de 74 ile hamile kalmıştım sadece 10 kilo aldim tum hamileligim boyunca kendini yormadan yürüyüşler yapabilirsin doktorun da izin veriyorsaKiloluyum hamile kaldim. Boyun 1,57 diğer hamileliklerim 72 ile olmuştu bu hamileligim 74 ile oldu. 9.haftadayim 3 kilo aldım şimdiden. Çok kolay aliyorum
Sagol canim ❤ olur tabiki senin kilo kaç şuan?Bende varım bebiş için kilo vermeye çalışıyorum buarada topik hayırlı olsun
En son 69 Du canım. Pcoyum maalesef çok zor veriyorum kiloları.Sagol canim ❤ olur tabiki senin kilo kaç şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?