Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Onu 3 gün yapıyorsun ayda bir kez inanilmaz ödem attiriyor vucudunun arindiğini falan hissediyorsun bende öyle olmuştu
Evet bende de oyle oldu. Ben simdi kalori hesabi yapiyorum ve aksam 7 den sonra bisey yemiyorum cok cok acıkırsam meyve yada yulaf ezmesi yiyorum

Slm kızlar , Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Diyet yaparken korunmayı da Bıraktınız değil mi. Yani bende psikolojik olarak, sanki heran gebe kalıcakmışım da, yaptığım spor olumsuz etkilicek diye kasıyorum kendimi. Sizler de durum nasıl

Sagol canim insallah ❤ agir spor yapmamaya dikkat ediyorum ben kendimi cok zorlamıyorum her ihtimale karsi

Amin İnşaAllah sağ ol canım . Dikkat edince kilo veremem ki ya hamileysem diye diye

Kiloluyum hamile kaldim. Boyun 1,57 diğer hamileliklerim 72 ile olmuştu bu hamileligim 74 ile oldu. 9.haftadayim 3 kilo aldım şimdiden. Çok kolay aliyorum
Canim ben de 74 ile hamile kalmıştım sadece 10 kilo aldim tum hamileligim boyunca kendini yormadan yürüyüşler yapabilirsin doktorun da izin veriyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…