Hamile kalmak için kilo vermek isteyenler

Ahhh ahhh ne olacak böyle ya 3 4 kilo bile faydalı hele pkolulara acayıp etki yapıyor
Benim ilk gebeligimde insulin direncim vardi doktor hamile kalman zorlasir demisti 1 ay kullandim esimle bebek yapmaya karat verince biraktim ılaci da korunmayi da o ay hamile kaldım cok şükür

Benim ilk gebeligimde insulin direncim vardi doktor hamile kalman zorlasir demisti 1 ay kullandim esimle bebek yapmaya karat verince biraktim ılaci da korunmayi da o ay hamile kaldım cok şükür
Glifor kullanıyorum ya gebeliğe engel değil dedi dikkat etsem azıcık kilo veririm İnşaAllah

Kuzum evde tartım yok misafirliğe de gidicem ama bir iki gün içinde tartı ayarlarım olmadı diyetisyene de gidesim var benim kızlar
Ben de gitmek istiyorum diyetisyene ama etrafımdaki insanlar yüzünden gitmek istemiyorum. Cunku diyetisyenle zayıflayınca daha farkli oluyor sanki senin basarin değilmiş gibi konusuyorlar zaten benim kilo konusunda artık etrafimsakilerden biktim surekli bir yorum

Kuzum evde tartım yok misafirliğe de gidicem ama bir iki gün içinde tartı ayarlarım olmadı diyetisyene de gidesim var benim kızlar
Olur canım sıkıntı yapma ama gerçek kilon sabah ilk idrarini yaptiktan sonraki kilo kesinlikle diyetisyen eşliğinde yaparsan hem daha sağlikli hemde daha iradeli devam etmene sebep

Boşver. Etrafindakileri onlar hiç susmaz kimseyede söylemene gerek yok bence. Ne alaka diyetisyen mi yiyor o tatsiz tutsuz şeyleride onun başarisi oluyo

Boşver. Etrafindakileri onlar hiç susmaz kimseyede söylemene gerek yok bence. Ne alaka diyetisyen mi yiyor o tatsiz tutsuz şeyleride onun başarisi oluyo
Evet haklisin ama etrafimdakiler cok cahil gerçekten laf anlatmak zor. Simdi iyi gidiyorum 5 kilo verdim devam edicem boyle baktim olmuyor o zmaan gidicem kimseye demeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…