Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ilginç bir yöntem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pek inancım kalmadı açıkçası
Böyle olması daha iyi
Beklemeden olurmuş ama hayırlısı ise olsun ne diyin zorla isteyemem ki

İnanılır gibi değil ama, bana bunu bir doktor söyledi. Yumurtamın catlayıp catlamadıgına bakmak için gittigim rastgele bir doktor, direk olarak bunu önerdi. Neremle güleceğimi şaşırdım. Hatta eşin bir eliyle bir bacagını, bir eliyle diger bacagını tutup havaya kaldırıp sallasın dedi.

Her el farklı bacaktan kavrayacak yani

Ayy yok artık doktorda böyle dediyse kesin denemek lazım

Eşim benim bir süre yatmama takılıyordu hep ne alaka diye. Sonra bi gün dur ben seni iyice sallayım da ilerlemesi kolay olsun demişti o ay ciddn hamile kaldım ama kese görünmeden düşük oldu maalesef .

Artık sallamanın faydası oldu mu bilemiyorum.

Hayır kullanmadım. Açıkçası herşeyi bi anda uygulamak değil de her ay başka sırayla başka bişey deneyim diye düşündüm
Ben aynı zamanda da ovulasyon testi kullandım canm döngünün 14. Günü deniliyor çoğu zaman ama bazı insanlarda da daha erken veye daha geç çatlayabiliyor . İlk kullandığım aydı benimde

Peki hamile misiniz ?

Ben aynı zamanda da ovulasyon testi kullandım canm döngünün 14. Günü deniliyor çoğu zaman ama bazı insanlarda da daha erken veye daha geç çatlayabiliyor . İlk kullandığım aydı benimde
Teşekkür ederim önerin için :) hangi ovulasyon testini kullanmıştın? Bildiğim kadarıyla genel olarak memnun olunan markalar var dmi?

Teşekkür ederim önerin için :) hangi ovulasyon testini kullanmıştın? Bildiğim kadarıyla genel olarak memnun olunan markalar var dmi?
Eczanelerden araştırdım önce hem miktar olarak azdı hemde pahalıydı netten getirttim canm LABOqUİCK ismi . 24 adet vardı içinde 23 yada 24 lira ydı . Buradaki eczenelerde 5 tanesini 20 TL ye veriyorlardı .

Eczanelerden araştırdım önce hem miktar olarak azdı hemde pahalıydı netten getirttim canm LABOqUİCK ismi . 24 adet vardı içinde 23 yada 24 lira ydı . Buradaki eczenelerde 5 tanesini 20 TL ye veriyorlardı .
Not ettim ismini. Eczaneler öyleyse internetten getirtmek daha mantıklı

Testte adet döngüne göre kaçıncı gün başlaman gerektiğinde yazıyor ayrıca canm silik ikinci bi çizgi her zaman çıkıyor önemli olan ikinci çizginin en koyu olduğu günler. KK da bi çok üyeninde bu marka testi kullandığını okudum ve gerçekten güvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…