Gerçekten komik. Teorik olarak doğru olabilir. Ama spermin zaten kendi hızı vardır. Olmayanlarda işe yarayabilir ama mazallah ters bi hareket olursa bin pişman olur insanHamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.
İlişkiye girdikten sonra eşiniz ayaklarınızdan tutarak yukarı kaldırıp sağlı sollu sallarsa spermlerin yumurta ile buluşması daha kolay oluyormuş. İnsanın gözünde canlanınca bi gülesim geliyor valla
Ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyen olmuş. Bir süre kalçaya yastık uygulayıp sonuç alamayanlar bununla hamile kaldıklarını iddia ediyorlar. Ama dediğin gibi ters bir hareket olsa bi yerin incinse ve doktora gitsen. Ne diyeceksin doktoraGerçekten komik. Teorik olarak doğru olabilir. Ama spermin zaten kendi hızı vardır. Olmayanlarda işe yarayabilir ama mazallah ters bi hareket olursa bin pişman olur insanonun yerine ayakları likefaksiyon süresinden daha uzun olacak şekilde dikip kalçanın altına yastık koymak yeterli gibi hem daha güvenli :)
Ay yok artıkHamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.
İlişkiye girdikten sonra eşiniz ayaklarınızdan tutarak yukarı kaldırıp sağlı sollu sallarsa spermlerin yumurta ile buluşması daha kolay oluyormuş. İnsanın gözünde canlanınca bi gülesim geliyor valla
Valla ben bu ay hamiş kaldım yastık koyup yatmayı da denedim olmadı üstüne üstlük bu ay tek ilişkiyle kaldım yan ilişkiye girmiştikHamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.
Ayy tebrik ederim hayırla sağlıkla gelsin melekValla ben bu ay hamiş kaldım yastık koyup yatmayı da denedim olmadı üstüne üstlük bu ay tek ilişkiyle kaldım yan ilişkiye girmiştik
O zaman dedikleri gibi etkili oluyor bu yastık. Ne kadar zaman sonra sonuç almıştın?Doktor bana- belinin altına yastık köy ayaklarını kaldır en az yarım saat öyle bekle- diyor. Bu şekilde 2 defa hamile kkalabildim. Biri kimyasal diğeri erken doğum oldu
Canım klomen ve çatlatma iğnesi kullandim. Çatlatma iğnesi vuruldugum günün akşamından itibaren gün aşırı ilişkiye girdik. Hatta erken doğum sonucu sonlanan hamileligim ikizdiO zaman dedikleri gibi etkili oluyor bu yastık. Ne kadar zaman sonra sonuç almıştın?
Anladım. Teşekkürler :)Canım klomen ve çatlatma iğnesi kullandim. Çatlatma iğnesi vuruldugum günün akşamından itibaren gün aşırı ilişkiye girdik. Hatta erken doğum sonucu sonlanan hamileligim ikizdi
Denediniz mi :)) İşe yarar bir yanı var mıydıAyhhh bizim de denemediğimiz şey kalmamıştı.Sanırım bunu da denedik :))))
Denediniz mi :)) İşe yarar bir yanı var mıydı
Sağ Salim kucağıza alın inşallah. O olacak oldu mu öyle pek detaylara takılmıyor zaten galiba :)Valla ben bu ay hamiş kaldım yastık koyup yatmayı da denedim olmadı üstüne üstlük bu ay tek ilişkiyle kaldım yan ilişkiye girmiştik
Ayy ne bileyim denedik galiba diyinceYok be yavrum artık umutsuzluktan ne duyduysak yapıyorduk :))) Rabbim dilediği zaman da veriyor.Sabredin dua edin.Bu işler kısmet nasip.
3 ay denedim canım ama hiç olmadı bu ay eşim sürekli şehir dışındaydı. Yan dediğim pozisyon olarak senin yan yattığın pozisyon çok afedersiniz ve boşalmadan sonra da o pozisyonu bozmadan 15 dk yattım o tuttu bir faydası olmuş mudur bilmem ama bende tuttuAyy tebrik ederim hayırla sağlıkla gelsin melekayrıca tek ilişki ile hamile kaldığın içinde tebrik ederim seni maşallah yan ilişki derken neyi kast ettiğini anlamadım ama. Bir de kaç ay denemiştin yastık işini
Tamam canım şimdi anladım3 ay denedim canım ama hiç olmadı bu ay eşim sürekli şehir dışındaydı. Yan dediğim pozisyon olarak senin yan yattığın pozisyon çok afedersiniz ve boşalmadan sonra da o pozisyonu bozmadan 15 dk yattım o tuttu bir faydası olmuş mudur bilmem ama bende tuttu
Selam kızlar vala ilgisi varmıdır yok mudur bilemem ama bende KK da okumuştum bunu ve denedim denediğim ayda hamile olduğumu öğrendim. :)Hamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.