Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ilginç bir yöntem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar vala ilgisi varmıdır yok mudur bilemem ama bende KK da okumuştum bunu ve denedim denediğim ayda hamile olduğumu öğrendim. :)
Okuyunca bi 'hadi canım' demedim değil :KK9:bende başka bir yerden öğrendim böyle birseyi .Onlarda 2 -3 ay yastık koymuşlar olmamış bunu uyguladıktan sonra hamile kaldığını belirtmişti. Bende acaba ona mı denk geldi diye buraya sorayım dedim ama sende uyguladım sonuç aldım diyince inanmaya başladım valla

Hamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.
İlişkiye girdikten sonra eşiniz ayaklarınızdan tutarak yukarı kaldırıp sağlı sollu sallarsa spermlerin yumurta ile buluşması daha kolay oluyormuş. İnsanın gözünde canlanınca bi gülesim geliyor valla:halay:

yerçekimi denen birşey var. :KK70:

Hiç inanmıyorum böyle şeylere :)
Olacak olan her türlü olur.
Olmayacaksa ne yapsan boş..

Amaç spermin yol almasını sağlamak amuda da kalkılsa, sadece uzanıp yol alması da beklense sperm kendi hızıyla hareket eder

Okuyunca bi 'hadi canım' demedim değil :KK9:bende başka bir yerden öğrendim böyle birseyi .Onlarda 2 -3 ay yastık koymuşlar olmamış bunu uyguladıktan sonra hamile kaldığını belirtmişti. Bende acaba ona mı denk geldi diye buraya sorayım dedim ama sende uyguladım sonuç aldım diyince inanmaya başladım valla
Okuduğumda bende ihtimal vermemiştim ama deneyen ve olumlu sonuç alan kişilerin sayısı arttıkça denemekten ne zarar gelir dedim yaptım :)

Madem yaptın sonuç aldın o zaman sana bir soru. Bir inceliği var mı? Ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmakta var. Bi yerimiz ağrımasın :halay:
Hani yanlış bi hareket yapıpta zarar verebilecek kadar ters veya sakıncalı bi durum değil ki bu. Yani ben o kadarını yapmadım en azından :) bileklerinizden tutp bi iki defa sallıyo :KK66:

Ayy kızlar gülmekten gözümden yaş geldi :KK70: insan bi umutla bekleyince her duyduğunu yapıyo tabi :KK70:

Çok fazla değil bir iki kez yetiyor sallama işi yani?
Aynen ben öyle yaptım yani insan cok istediği zaman bi ihtimal diyor işte Rabbim yeterki ol desindesin . Zamanı geldiğinde hiç birşey yapmayıp beklemediğimiz bi anda bile olur yani .

X