Okuyunca bi 'hadi canım' demedim değil bende başka bir yerden öğrendim böyle birseyi .Onlarda 2 -3 ay yastık koymuşlar olmamış bunu uyguladıktan sonra hamile kaldığını belirtmişti. Bende acaba ona mı denk geldi diye buraya sorayım dedim ama sende uyguladım sonuç aldım diyince inanmaya başladım vallaSelam kızlar vala ilgisi varmıdır yok mudur bilemem ama bende KK da okumuştum bunu ve denedim denediğim ayda hamile olduğumu öğrendim. :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ilginç bir yöntem
- Konu Sahibi Shr19
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2018
- 114
- 104
- 103
- 35
Hamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.
İlişkiye girdikten sonra eşiniz ayaklarınızdan tutarak yukarı kaldırıp sağlı sollu sallarsa spermlerin yumurta ile buluşması daha kolay oluyormuş. İnsanın gözünde canlanınca bi gülesim geliyor valla
yerçekimi denen birşey var.
Ay evet bi de o varyerçekimi denen birşey var.
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Ya güldürdün beni demek ki biraz zamanlama biraz da kısmet işikız bız onuda denedik
hatta eşim şimdi ağzından gelecek hepsi dedi
ama o ayda olmamıştı
- 23 Nisan 2018
- 24
- 6
- 1
- 30
O kadar hizli miymiskız bız onuda denedik
hatta eşim şimdi ağzından gelecek hepsi dedi
ama o ayda olmamıştı
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
O kadar hizli miymis
ne bilimmm kızzz ,
- 23 Nisan 2018
- 24
- 6
- 1
- 30
Kendine guveniyo demekki esin canimne bilimmm kızzz ,
- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- 23 Nisan 2018
- 24
- 6
- 1
- 30
Aynen canim bn mesela ustde hamile kalmistimHiç inanmıyorum böyle şeylere :)
Olacak olan her türlü olur.
Olmayacaksa ne yapsan boş..
- 2 Nisan 2018
- 99
- 94
- 3
Okuduğumda bende ihtimal vermemiştim ama deneyen ve olumlu sonuç alan kişilerin sayısı arttıkça denemekten ne zarar gelir dedim yaptım :)Okuyunca bi 'hadi canım' demedim değil bende başka bir yerden öğrendim böyle birseyi .Onlarda 2 -3 ay yastık koymuşlar olmamış bunu uyguladıktan sonra hamile kaldığını belirtmişti. Bende acaba ona mı denk geldi diye buraya sorayım dedim ama sende uyguladım sonuç aldım diyince inanmaya başladım valla
Madem yaptın sonuç aldın o zaman sana bir soru. Bir inceliği var mı? Ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmakta var. Bi yerimiz ağrımasınOkuduğumda bende ihtimal vermemiştim ama deneyen ve olumlu sonuç alan kişilerin sayısı arttıkça denemekten ne zarar gelir dedim yaptım :)
- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
- 2 Nisan 2018
- 99
- 94
- 3
Hani yanlış bi hareket yapıpta zarar verebilecek kadar ters veya sakıncalı bi durum değil ki bu. Yani ben o kadarını yapmadım en azından :) bileklerinizden tutp bi iki defa sallıyoMadem yaptın sonuç aldın o zaman sana bir soru. Bir inceliği var mı? Ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmakta var. Bi yerimiz ağrımasın
- 2 Nisan 2018
- 99
- 94
- 3
Yumurtlamayı takip etmek asıl olan tabiMadem yaptın sonuç aldın o zaman sana bir soru. Bir inceliği var mı? Ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmakta var. Bi yerimiz ağrımasın
Evet o bacakları havaya dikme mevzusunu duymuştum ama sallamak benim de yeni duyduğum birşey oldu
Sagli sollu sallamak komikmis :))
Bacaklari havaya dikmeyi yapmistim ben de
Çok fazla değil bir iki kez yetiyor sallama işi yani?Hani yanlış bi hareket yapıpta zarar verebilecek kadar ters veya sakıncalı bi durum değil ki bu. Yani ben o kadarını yapmadım en azından :) bileklerinizden tutp bi iki defa sallıyo
- 2 Nisan 2018
- 99
- 94
- 3
Aynen ben öyle yaptım yani insan cok istediği zaman bi ihtimal diyor işte Rabbim yeterki ol desindesin . Zamanı geldiğinde hiç birşey yapmayıp beklemediğimiz bi anda bile olur yani .Çok fazla değil bir iki kez yetiyor sallama işi yani?