- 2 Nisan 2018
- 99
- 94
Var canm hâlâ bakDemek ki geçen zamanda zamlanmış çünkü 40-50 liranın altında fiyat göremedim internette
Ona koptum zaten ya iyi oldu gülmek iyi geldi bi ay daha kırmızı kartı yiyince somurtuk somurtuk oturuyodumBeni de en çok @blondgunes güldürdü
Gözümden kaçmış o siteVar canm hâlâ bak
Rica ederim inşallah bi faydam olurda hayırlı haberlerini alırız canmGözümden kaçmış o siteteşekkür ederim canım çok yardımcı oldun
İnşallah canımRica ederim inşallah bi faydam olurda hayırlı haberlerini alırız canm
Neden hemen kalkıyorsun ki canım? İmkanın varsa kalkmadan bir süre yatmanın daha iyi olurAy kızlar bende bebek istiyorum bende belimin altına yastık koyayım o halde ilk bebegimi düşürdüm simdi bir daha deniyorum ama sonuc olumsuz 3 aydir fakat ben is biter bitmez hemen kalkip temizleniyorum ondan midir bilmiyorum yahu
Belki de kuzum ama pis durmak istemiyorum yaa ondan galibaNeden hemen kalkıyorsun ki canım? İmkanın varsa kalkmadan bir süre yatmanın daha iyi olur
Kendini hemen temizlenmek isteyecek kadar pis hissediyor olmana bir anlam veremedim açıkçasıBelki de kuzum ama pis durmak istemiyorum yaa ondan galiba
Hayır :)Peki hamile misiniz ?
Tez zamanda Rabbim gönlünden geçen bütün dileklerini kabul etsin canm inşallah şu mübarek gecemizin hürmetineSelam kızlar ben yeni üye oldum yazdiklarinizi okudum hoş sohbetleriniz varmış yastık işini bende denedim ve hamile kaldım bende tuttu ama tabi yavrumu alamadım kucağıma 10 gün yaşadı şuan tekrar düşünüyorum gebeliği bakalım.rabbim nasip edicek mi.
Amin inşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim bu mübarek gündü tüm isteyenlere nasip etsin. AminnTez zamanda Rabbim gönlünden geçen bütün dileklerini kabul etsin canm inşallah şu mübarek gecemizin hürmetine
AmiinnAmin inşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim bu mübarek gündü tüm isteyenlere nasip etsin. Aminn
İnşallah hayırla sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaSelam kızlar ben yeni üye oldum yazdiklarinizi okudum hoş sohbetleriniz varmış yastık işini bende denedim ve hamile kaldım bende tuttu ama tabi yavrumu alamadım kucağıma 10 gün yaşadı şuan tekrar düşünüyorum gebeliği bakalım.rabbim nasip edicek mi.
vallahi bende okurken güldüm hiç gulesim yoktuHamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.
İlişkiye girdikten sonra eşiniz ayaklarınızdan tutarak yukarı kaldırıp sağlı sollu sallarsa spermlerin yumurta ile buluşması daha kolay oluyormuş. İnsanın gözünde canlanınca bi gülesim geliyor valla