Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak için ilginç bir yöntem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20180430-184401.png
    Screenshot_20180430-184401.png
    118 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20180430-184353.png
    Screenshot_20180430-184353.png
    120,6 KB · Görüntüleme: 50
Salla salla beni salla salla pulları zarları :deli::deli::deli:
Salla salla beni salla
Vallahi geldim oyuna :eek:

Ay kızlar bende bebek istiyorum bende belimin altına yastık koyayım o halde ilk bebegimi düşürdüm simdi bir daha deniyorum ama sonuc olumsuz 3 aydir fakat ben is biter bitmez hemen kalkip temizleniyorum ondan midir bilmiyorum yahu

Ay kızlar bende bebek istiyorum bende belimin altına yastık koyayım o halde ilk bebegimi düşürdüm simdi bir daha deniyorum ama sonuc olumsuz 3 aydir fakat ben is biter bitmez hemen kalkip temizleniyorum ondan midir bilmiyorum yahu
Neden hemen kalkıyorsun ki canım? İmkanın varsa kalkmadan bir süre yatmanın daha iyi olur

Selam kızlar ben yeni üye oldum yazdiklarinizi okudum hoş sohbetleriniz varmış yastık işini bende denedim ve hamile kaldım bende tuttu ama tabi yavrumu alamadım kucağıma 10 gün yaşadı şuan tekrar düşünüyorum gebeliği bakalım.rabbim nasip edicek mi.

Selam kızlar ben yeni üye oldum yazdiklarinizi okudum hoş sohbetleriniz varmış yastık işini bende denedim ve hamile kaldım bende tuttu ama tabi yavrumu alamadım kucağıma 10 gün yaşadı şuan tekrar düşünüyorum gebeliği bakalım.rabbim nasip edicek mi.
Tez zamanda Rabbim gönlünden geçen bütün dileklerini kabul etsin canm inşallah şu mübarek gecemizin hürmetine

İnşallah hayırla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Hamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.
İlişkiye girdikten sonra eşiniz ayaklarınızdan tutarak yukarı kaldırıp sağlı sollu sallarsa spermlerin yumurta ile buluşması daha kolay oluyormuş. İnsanın gözünde canlanınca bi gülesim geliyor valla:halay:
vallahi bende okurken güldüm hiç gulesim yoktu:KK48:

kahkaham karşı sitenin evlerinde yankılanmıştır..

X