Okuyunca bi 'hadi canım' demedim değilSelam kızlar vala ilgisi varmıdır yok mudur bilemem ama bende KK da okumuştum bunu ve denedim denediğim ayda hamile olduğumu öğrendim. :)
Hamile kalmak isteyince insan bi kulak veriyor etrafına ne diyorlar diye ya da okuyup araştırıyor insan. Ama ben bunu ilk kez duydum. Yapan ya da daha önce duyan var mı? Doğruluk payı nedir sormak istiyorum.
İlişkiye girdikten sonra eşiniz ayaklarınızdan tutarak yukarı kaldırıp sağlı sollu sallarsa spermlerin yumurta ile buluşması daha kolay oluyormuş. İnsanın gözünde canlanınca bi gülesim geliyor valla
Ay evet bi de o varyerçekimi denen birşey var.
Ya güldürdün benikız bız onuda denedik
hatta eşim şimdi ağzından gelecek hepsi dedi
ama o ayda olmamıştı
O kadar hizli miymiskız bız onuda denedik
hatta eşim şimdi ağzından gelecek hepsi dedi
ama o ayda olmamıştı
Kendine guveniyo demekki esin canimne bilimmm kızzz ,
Aynen canim bn mesela ustde hamile kalmistimHiç inanmıyorum böyle şeylere :)
Olacak olan her türlü olur.
Olmayacaksa ne yapsan boş..
Okuduğumda bende ihtimal vermemiştim ama deneyen ve olumlu sonuç alan kişilerin sayısı arttıkça denemekten ne zarar gelir dedim yaptım :)Okuyunca bi 'hadi canım' demedim değilbende başka bir yerden öğrendim böyle birseyi .Onlarda 2 -3 ay yastık koymuşlar olmamış bunu uyguladıktan sonra hamile kaldığını belirtmişti. Bende acaba ona mı denk geldi diye buraya sorayım dedim ama sende uyguladım sonuç aldım diyince inanmaya başladım valla
Madem yaptın sonuç aldın o zaman sana bir soru. Bir inceliği var mı? Ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmakta var. Bi yerimiz ağrımasınOkuduğumda bende ihtimal vermemiştim ama deneyen ve olumlu sonuç alan kişilerin sayısı arttıkça denemekten ne zarar gelir dedim yaptım :)
Hani yanlış bi hareket yapıpta zarar verebilecek kadar ters veya sakıncalı bi durum değil ki bu. Yani ben o kadarını yapmadım en azından :) bileklerinizden tutp bi iki defa sallıyoMadem yaptın sonuç aldın o zaman sana bir soru. Bir inceliği var mı? Ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmakta var. Bi yerimiz ağrımasın
Yumurtlamayı takip etmek asıl olan tabiMadem yaptın sonuç aldın o zaman sana bir soru. Bir inceliği var mı? Ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmakta var. Bi yerimiz ağrımasın
Evet o bacakları havaya dikme mevzusunu duymuştum ama sallamak benim de yeni duyduğum birşey oldu
Sagli sollu sallamak komikmis :))
Bacaklari havaya dikmeyi yapmistim ben de
Çok fazla değil bir iki kez yetiyor sallama işi yani?Hani yanlış bi hareket yapıpta zarar verebilecek kadar ters veya sakıncalı bi durum değil ki bu. Yani ben o kadarını yapmadım en azından :) bileklerinizden tutp bi iki defa sallıyo
Aynen ben öyle yaptım yani insan cok istediği zaman bi ihtimal diyor işte Rabbim yeterki ol desindesin . Zamanı geldiğinde hiç birşey yapmayıp beklemediğimiz bi anda bile olur yani .Çok fazla değil bir iki kez yetiyor sallama işi yani?