- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #1.941
çıktı sonucummm 16,9 çok yeni dedi laboratyvardaki kız hayırlı olsun dedi kapadııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın canım darısı bize olsun inşallahçıktı sonucummm 16,9 çok yeni dedi laboratyvardaki kız hayırlı olsun dedi kapadııı
hamilesin bence hem hamile olmasan neden testte 2. çizgi çıksın ki
valla ben onlarca test yaptım bu zamana kadar hepsi tek çizgiydi
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
tabi ki hamileysen ne yaptın ne ettin anlatacaksın
sonuç ne zaman çıkacak
şimdi nerdesin
kızlar şu anda çok heyecanlıyım daha adetime 2 gün vardı..ama çok fazla ağrım vardı...birde cuma günü çok az pembe akıntı gelip durunca ve rüyamda sürekli kuzu görünce şüpheye düştüm ve test yaptımm..ikinci çizgi bariz var ama silikkk
çıktı sonucummm 16,9 çok yeni dedi laboratyvardaki kız hayırlı olsun dedi kapadııı
Canimm bilmiyorum kan 16 cikti pozitif ama değerin yükselmesi lazim Şali günü belli olacak kesin...aaaaaaaaaaa şakamı yapıyorusn hamilemisinn çokkkk sevindimm valla kız da hayırlı olsunn demiş bakk daha ne olsunnn darısı başıma darısı başıma....
geçen sana özendim annemdesin deyince benimki uzak herzman gelemiyodum bende geldim bu hafta hatta dün akşam annemdeyim şuan.çalışmalar boşs gitmmemiş bak ne güzel hadi hayırlı olsunn.
canım Ohh şükürler olsun çok sevindim :)))))
Canimm bilmiyorum kan 16 cikti pozitif ama değerin yükselmesi lazim Şali günü belli olacak kesin...
Bebegimmm çok saol coookkkkk...kuzum sen kacinci gün ogrenmistin değerin kacti
Ben 3 gün kala öğrendim canım 17 çıkmıştı, bat günü de 131 e yükselmişti.
Benimde 2 gün var sanirim canim değer düşük gibi geldi inşyukselirrr
Yükselir yükselir merak etme :)
Ayy inş canimm ya simdi bende boylemi olcam
Evet Kocaman göbüşlü hamişler olacağız
Eki Görüntüle 1005081 Eki Görüntüle 1005082 Eki Görüntüle 1005083
kızlar buda idrar testinn silik çizgiyi görenler el kaldırsınn bakalımmm
inş.cnnmm inşşş.nezaman gidicen bidaha kontrole değerlerde yükselicek inş.mrak etme iyi düşün iyi olsnnn şmdi sıra bendeeee darısı bana inşşşş.
canım darısı hepinizin başına..
yarın veya ertresi gün tekrar kan vericemm..yükselme varsa haftaya gidicem doktoraaa çok heyecanlıyımmm
deniiizzzz eğe rhamileyyyseeemmm sana ne yaptım ne ettim hepsini anlatcammm canımmm..
inşş güzel haberler alırızzz
Eki Görüntüle 1005081 Eki Görüntüle 1005082 Eki Görüntüle 1005083
kızlar buda idrar testinn silik çizgiyi görenler el kaldırsınn bakalımmm
inş.cnnmm inşşş.nezaman gidicen bidaha kontrole değerlerde yükselicek inş.mrak etme iyi düşün iyi olsnnn şmdi sıra bendeeee darısı bana inşşşş.