- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #1.661
:) bugün 19. günüm off geçmiyor günler gecelerr
günaydınnn şekerlerrrkızlarrr gece rüyamda kuzu gördümm ve birde bu sürü içinde bir tane kurt yavrusu gördüm..tabirine baktımmm..
kurt yavrusu evlat ile müjdeye...kuzu ise hamile kadının oğlu olmasına işaret edermişşş çok heyecan yaptımmm acabamı diyeee
Günaydınnnn hani caydine sen hamileymişsin gibi geliyordu ya artık bana da sen hamişsin gibi geliyor, bende hediyemi isterim.
Allah ısteyen herkese bu duyguyu taddırır ınsalahhh. cok teşekkür ederim..
Günaydınnnn hani caydine sen hamileymişsin gibi geliyordu ya artık bana da sen hamişsin gibi geliyor, bende hediyemi isterim.
yok kendılıgınden oldu tedavı olmadı.. ama 6 ay sonra oldu 6 ay denedik hep olsun dıye..cok sukur bugüne kısmetmıs..
doktorum da adet duzensızlıgınden dolayı yumurtalman gec olmuş dedı.
olmaz ilk caydin söledi hediyemm onaaakızlar progesteron testi verdimm çok korkuyorummm :18:
Hayırlısı olsun canım düşünmemeye çalış yoksa hiç geçmezz günlerrr :18::18::18::18:
Günayyddıın canıımmmmHayırrrdıırrrr inşalllaaaahhhh
hediyeleri hazırlasın dimiiii
Evet benimde adet günleri arası sürekli oynuyor 27 gün de bir 30 güne kadar uzuyor ya böyle olan var mı?
Herhangi birşey kullandınmı? İlaç veya kür gibi? Biraz anlatırmısın neler uyguladın yattın mı kalktın mı
geçmiyor valla caNIMMM :18:daha coooooooook var 9 günn hayırlısı bakalım yahuuuuuu
Hayırlısı olsun canım düşünmemeye çalış yoksa hiç geçmezz günlerrr :18::18::18::18:
Günayyddıın canıımmmmHayırrrdıırrrr inşalllaaaahhhh
hediyeleri hazırlasın dimiiii
vlla canım amuda kalksan da olmuyoo bazen kendimi silkelete silkelete bi hal oldummm yok yok yok gene yok bebişşş ahhh bebişşşş gel bebişşşşş
O ne canımmm :26::26::26::26:
Halaya hazırlanalım... Kasık ağrısı falan var mI?
canım 21.gün testi diye geçiyor..
yumurtladınmı yumurtlamadınmı ona bakılıyor..
eğer değer 10 üzeri ise kaliteli yumurtladığını gösteriyor..
ama değer ne kadar yüksekse hamile olma şansında artıyor...
dün cok vardı yaa bugün yine geçti gelip gidiyolar benimkiler anlamadımmdün akşam bir akıntım geldi canımm yaa böyle az uzuyordu cok değil beyz renkli acaba genemi yumurtladım yoksaa spermlerden kalanlar mı cıktı anlamadım bilgin var mı?
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: bana yapılmadı o
vallaa bende eşime dedim artık amuda kalkıcam öle durucam diye
Sİlkeletme mi :26::26::26::26::26::26::26:
Onu bende anlayamıyorum.. Bazen bakıyorum benimde çalışmadan sonra uzuyo yumurtladım demek diyorum ama sonra geliyo kırmızılar... Acaba spoşlar mı çıkıyo :26::26::26::26:
canım doktorundan iste bence..önemli bir test internetten bak istersen..
kız sen yeni mi duydunnn.bundan sonra hep yaptır eşinee..yumoşlarla spoşları buluşturuyozz ayaklarından dikip silkeleyecek
kızlar ilişki olduğu için spermler çıkıyor..
bende çok karıştırıorumm iki akıntıyı ama genelde sperm oluyormuş onlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?