- 21 Kasım 2017
- 27.606
- 120.816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bundan sonra Kayserili tarifleri bekliyoruz:)Iviiiiittt Kayseri Tomarzalıyiz, ama orda yaşamıyor ailem
Çok teşekkür ederim aşkomEllerine sağlık canım Harika olmuş bence,yarismada bol şanslar
KK bizi şaşırtıyor canım sende göreceksinNevoş hünkarbeğendi mi demiştim? Vazgeçtim.
Evet canım sen yapmıştınBu sefer kimse istemedi bende önermedimAaa geçen labne yarışmasında benim yaptığım tarif sunumu, divamız olarak döktürmüşsün tabi ki, saygıyla eğiliyoruz önünde çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık
Hmm şeyyy aslındaaa Urfalıyaamm diyeceğim de buranın tarifleri de zor kaçış yok yani tamamdırO zaman bundan sonra Kayserili tarifleri bekliyoruz:)
Sen yaparsınHmm şeyyy aslındaaa Urfalıyaamm diyeceğim de buranın tarifleri de zor kaçış yok yani tamamdır
Teşekkür ederim sultanım tekrardan ellerine sağlık harika olmuş başarılar dilerim ❤Sen yaparsın
Ben bu kadar kaçak kat çıkmıyorumYasi sen tek bölme yiyebiliyormusun gerçekten
Firdefslere de kalsınTeşekkür ederim elticim
Tamam sana göndereyim
Bir bu kadar daha var
Onlara da yolladım :)Firdefslere de kalsın
Başarılar elticim
Sağol canımTeşekkür ederim sultanım tekrardan ellerine sağlık harika olmuş başarılar dilerim ❤
Teşekkür ederim canımGine döktürmüşsün ablam. Çok güzel görünüyor. Tadı da görünüşü kadar enfesti. Ellerine , emeğine sağlık. Yarışma da başarılar dilerim.
Sağol canım benimAllahım enfessssaa canım memleketimin lezzeti
Yazmış az evvel, şimdi gördümOnlara da yolladım :)
Beğendi yazmadı sanki