- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- 318
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #1.641
O zaman gerek yok canım çalışmaya devam
Az önce doktoru aradım yoğundu sekreterle görüştüm. dostinex kullanınca korunmana gerek yok demiş
ilacıda 3 gün arayla 1 er tane içsin demiş ama kutuda zaten 2 tane var 2 sini de içtim bitirdim bile.:44:
Az önce doktoru aradım yoğundu sekreterle görüştüm. dostinex kullanınca korunmana gerek yok demiş
ilacıda 3 gün arayla 1 er tane içsin demiş ama kutuda zaten 2 tane var 2 sini de içtim bitirdim bile.:44:
Canım sorun yok dedi proloktin biraz yüksek çıkmıştı ilaç verdi. onun dışında birşey yok olmazsa hsg çektir tüplere bakalım dedi.sen yaptırdın mı hiç?
Kızlar hastalandım çok üzgünüm.. adetime daha dört gün var erken oldu aslında bir yandan iyi oldu beklemek daha zor oluyordu hamile miyim diye ümitleniyordum. Çok üzgünüm...
canım üzüldümm yaa..dediğin gibi geç gelmesindense erken gelmesi daha iyi..bir dahaki aya inşiii
yAslında doktor söylemişti ben anlamamıştım, eczacıda üstüne günde 1 defa yazınca üstüne durmadım saf gibi, ama bana bir yan etki yapmadı evet baş dönmesi,kusma falan yapıyormuş bende birşey olmadı umarım yanlış kullandım diye etkisini göstermezlik yapmaz.sen öyle diyince bende baktım biraz... P.tesi perşembe içmişler arayla.. Ama bunun dr'un veya eczacının söylemesi lazım ne salak insanlarmış.. Başdönmesi falan yapıyomuş oldu mu sende?
evet ben çektirmiştim ben ilk tedaviye başladığımda zaten hsg için gün al dedi
tedaviye başladığım ilk zaman çektirmiştim yani
Kızlar hastalandım çok üzgünüm.. adetime daha dört gün var erken oldu aslında bir yandan iyi oldu beklemek daha zor oluyordu hamile miyim diye ümitleniyordum. Çok üzgünüm...
inşallah canım ya her ay aynı moral bozukluğu
Canımcım üzülme erken gelmesi iyi olmuş hayırlısı artık inşş bi dahaki aya... 24 Mart yaptım batı'ı buarada
Evet benimde adet günleri arası sürekli oynuyor 27 gün de bir 30 güne kadar uzuyor ya böyle olan var mı?
bende aynı böyle cok duzensız adet goruyordum ama sımdı cok sukur 7 haftalık hamıleyım..Allah ısteyen herkese verır ınsallah..
tedavi falan mı oldun?
bu durum adet düzensizliği mi demek merak ettim de
yok kendılıgınden oldu tedavı olmadı.. ama 6 ay sonra oldu 6 ay denedik hep olsun dıye..cok sukur bugüne kısmetmıs..
doktorum da adet duzensızlıgınden dolayı yumurtalman gec olmuş dedı.
Allah ısteyen herkese bu duyguyu taddırır ınsalahhh. cok teşekkür ederim..Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle senin adına sevindim.
yAslında doktor söylemişti ben anlamamıştım, eczacıda üstüne günde 1 defa yazınca üstüne durmadım saf gibi, ama bana bir yan etki yapmadı evet baş dönmesi,kusma falan yapıyormuş bende birşey olmadı umarım yanlış kullandım diye etkisini göstermezlik yapmaz.
Nasıl ağrı oldumu çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?