- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- Konu Sahibi Nemesis_34
- #1.701
ohh sonunda desteği aldım kuzum birazdan yaparım gerçi adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor ama yine de bir umut iştekız yap nolcakk amann öle yada böle beklioz moralimiz bozuluo yap gitsinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh sonunda desteği aldım kuzum birazdan yaparım gerçi adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor ama yine de bir umut iştekız yap nolcakk amann öle yada böle beklioz moralimiz bozuluo yap gitsinnn
günaydın kızlarben tutamıyorum kendimi test yapasım geldi yinee 2-3 gün var adetime çıkar mı ki acep beklesem mi
yumurtanın çtladığı günü biliyo musun canımmm
bilmiyorum ki sadece adet zamanıma göre hesaplıyorum..son 3 ayda gördüğüm tarihlerin ortalamasını baz alıyorumçıkar mı acaba canım zaten gidip eczaneden alacağım sabırsızlandım şimdi
yapılmaz mı ki acaba :44:
heee tamam o zman bende hepisi sperm sanıyordum çıkınca eyvahhh gitti bebeciklerimmm diyordumm öğrendiğim iyi olduu..sağlık ocağında yaparlarmı bu testi canımm ?
e hadi sonucu paylaş madem ben de merak ettim
keçiboynuzu yap eşine canım bizdede o sorun var ben ona başladım
canım hormon testi bilmiyorum yaparlarmı
bilmiyorum ki sadece adet zamanıma göre hesaplıyorum..son 3 ayda gördüğüm tarihlerin ortalamasını baz alıyorumçıkar mı acaba canım zaten gidip eczaneden alacağım sabırsızlandım şimdi
Yapıyorum canım... 3 ay olacak
Bende merak ettim
canım hormon testi bilmiyorum yaparlarmı
kkkızz hadi yapta haber var bariiii
hep bu testlerrr suçlu zatennnnnyaptım canım beklediğim sonuç 'negatif' erken işte merakımı attım bu aradabir de test çok dandikti
hep bu testlerrr suçlu zatennnnn
kıızzz çok güldümm evett test suçlu bana doğruyu söylemedi zaten karnım ağrıyor adet olacağım umuttu sadece bir daha ki aya kaldı bakalım
yaptım canım beklediğim sonuç 'negatif' erken işte merakımı attım bu aradabir de test çok dandikti
Yine kaçırdık spoşları dışarı desene