- Konu Sahibi Nemesis_34
- #1.441
inş hiç beklemezsin tatlım biran önce kavuşursun bebeğineee
Çok teşekkür ederim uğurlu topik olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş hiç beklemezsin tatlım biran önce kavuşursun bebeğineee
Çok teşekkür ederim uğurlu topik olsun
inş canım 8 aydır olmayınca bu ayda olmayacak gibi geliyor..
umudum bitmiyor ama ümitlenmekte istemiyorum artıkkk
Sen bilirsin canım.. Özelse yapacak tabii o da para kazanacak... Israr et vallla yapsınlar durmadan para mı vereceksin
Bu da bizim sınavımızmış... Allah herşeyin hayırlısını verir bunda da bi hayır var demek
Canım soğan suyu + incir kürü sen yap eşine de keçibounzu dene
inşşşşşşşşşşşşşşş... senn birşey mi kullandın peki 1 yıl sonra olmuş yoksa bekledin mi yani doğal yolla mı oldu birşey kullanmadan yanii.belkide bunları hep konuştunuz ama ben sonradan dahil olduğum için soruorum k.bakma
Ammiiinnn inşallahhh
Afiyet olsun şekeriimmm
Bizim gibi
bbişey kullanmadım cnm sadece kürleri yaptım o kadar ilaç filan başlamamıştım henüz
ne kadar sonra hamile kaldın şu lürleri kullanıpta sanırım hamile kalmayan yok çok iyi yaaa sendemi soğan kürü ardından havuç kürü yaptınnn bu ay olmazsa bende yapıcam rabbim hayırlısını versin tabi önceee..
günaydınn şekerler..
dünden beri sağ kasığımdann arka tarafıma belime vuran baya iyi bir ağrım var...klomen yaparmı acaba..dün 14. günümdü..akşam çok ağrım oldu..o halde de çalışma yaptık..
bu emeklerimiz boşa çıkmaz inşşşş
günaydın cnm
geçmiş olsun klomen hakkında bilgim yok ama kullananlar yazarlar cnm
inşş emeklerin çıkmaz boşa
selam kızlarr günaydınnnnn
ben incir kürü kullandım eşimde keçiboynuzu kürü
isyan123
İçime doğdu kıss sen hamiş kalıcan bu ay
kız içine doğan şeyyy olurmu seninn olursa sana hediye alıcamm sözzz
Vallla ne bileyim okurken öyle içimden sanki hamilesin gibi geçti olacak gibi....
Hadi bakalım müjdemi isterim o zamann hehehehhe
tmm canım göndercemm inş adresinee bir hamiş kalayımdaa.
Ooohhhh yaşadım 52:
Bizimde dün akşam çalışma oldu yattım bu sefer baya sabaha karşı kalktım banyomu yaptım. Bu sabahta şeffaf akıntım vardı.. İnşallah ulaşır spoşlar oraya
isyan123
İçime doğdu kıss sen hamiş kalıcan bu ay