- 18 Eylül 2013
- 433
- 666
- 103
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #1.401
canım yapma böle buda bizim sınavımız tevekkül etmemiz lazım..
6 aydır başka bir tedavi uygulanmadımı peki..
maddi manevi çok zor..
inş mucizen seninledir tatlımm...
listeye girmek isterden caydin eklesin kuzucumm..
inş güzzel haberini alırız bugünnn
eşimde hareketsiz ve morfoloji bozuk inşallah tutmuştur ama sanmıyorum o yüzde 15 beni bulmaz
geçen ay ilk defa adetim gecikmesine rağmen 3 gün bekledim...nedense hamile olmadığımdam emindim tatlım..
Birde tabi daha önceki negatifleri görünce tekrar negatifi görme korkusuna elim teste gitmedi.
eşimde hareketsiz ve morfoloji bozuk inşallah tutmuştur ama sanmıyorum o yüzde 15 beni bulmaz
İnşallah o %15 seni bulur, böyle bir bebişin olur
%15 deyincer aklıma geldi canım..
bundan 10 yıl önce kuzenime AML lösemi teşhisi kondu..en ağırı en şiddetlisiydi..
doktorlar yaşama şansının %5 bile olmadığını söledier..
ama şimdi kuzenim yaşıyor hemde üniv.yi kazandı okuyor..
maşallah durumu çok iyi..
inanmak gerekiyor..Rabbim çok büyükkk..
böle acılar vermesin rabbümmm
klomen kullandım ama sorun eşimde olduğu için bir işe yaramadı.evet en zor sınav . benide ekleyin listeye .rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
valla 9 ay deneyince artık hiç ümit etmiyor insan... Bende ilk baş dayanamıyordum yapıyordum negatif bazen önce geliyordu hiç gerek kalmıyordu. 2 kere gecikti ona o kadar heveslendim yine negatif artık hiç umrumda a değil....
İşte böyle olmaz olmaz dersen olmaz.. Vücutta kendini hazırlıyormuş hamileliğe.. Sen olmaz dersen istemiyor gibi olacaksın ve vücut ona göre kendini hazırlıcak. Olacak de bu sefer olacak
Ammiinn inşallahh hayırlı haberlerini bekliyoruz
klomen kullandım ama sorun eşimde olduğu için bir işe yaramadı.evet en zor sınav . benide ekleyin listeye .rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
ya çift çizgiyi hiç görmeyecegim gibi geliyor çok uzak geliyo bana o görüntü daha 6 aydır deniyorum ama üç yıllık evliyim...(((
aaa öle deme canım..azospermi olanlar napsın peki birde onları düşün..amin ama benim hiç şansım yok onun için umutsuzum
Kızlar ya ben bugün doktora gidicem ama sanki hastalığım bitti gibi çok az, sanki 3. günüm değil de son günleri gibi..
Böyle olunca test yaparmı? bir de hormon testi istemezse ısrarcı olsam mı
umrunda olmasa burda olur musun..( inş rabbim o çift çizgiyi görmeyi nasip eder ((
Kızlar ya ben bugün doktora gidicem ama sanki hastalığım bitti gibi çok az, sanki 3. günüm değil de son günleri gibi..
Böyle olunca test yaparmı? bir de hormon testi istemezse ısrarcı olsam mı
Bilgilerini yazarsan ekleyim canım..
Yaş Bat deneme kullanılan kür veya ilaç
Valla tabiki istiyorum ama özellikle eşimde yavaşlık çıktıktan sonra bi rahatlama oldu bat geldi 3 gün var 1 hafta var gibi saymıyorum en azından....
Git canım sen hormon seviyelerine bakarlar.... Özele gidiyorsan ısrarcı ol. benimkide yapmak istemedi ben ısrar ettim istiyorum dedim..
Devlet hastanesine gideceksen de 1 yılı aşkın deniyorum de
anladım canım..sen bilgilerini yaz baştaki sayfaya bak..caydin eklesin tatlım...
ini mucizemiz olursunnn
öle deme canım olumsuz olma..
peki sorun varmı sizde doktora gittinizmi
aaa öle deme canım..azospermi olanlar napsın peki birde onları düşün..
ameliyatla sperm aranıyor ondada bulunma şansı az..
Allah korusun bizim şansımız var canımmmm
anladım canım..sen bilgilerini yaz baştaki sayfaya bak..caydin eklesin tatlım...
Ini mucizemiz olursunnn
öle deme canım olumsuz olma..
Peki sorun varmı sizde doktora gittinizmi
aaa öle deme canım..azospermi olanlar napsın peki birde onları düşün..
Ameliyatla sperm aranıyor ondada bulunma şansı az..
Allah korusun bizim şansımız var canımmmm
evet canımmm..bazennn banada hiç olmıcak gibi geliyor...işte o an hançer saplanıyor yüreğime.. ve o an Rabbim sen büyüksün diyorum geçiyor..çok şükür öle sorunumuz yok ama sabretmek çok zor
gittik doktora eşimde de bende de sorun yok..tek sorun sabretmek.. Allahın nasip edeceği zamana sabretmek ...
gittik doktora eşimde de bende de sorun yok..tek sorun sabretmek.. Allahın nasip edeceği zamana sabretmek ...
Özele gidicem ama ona da 1 yılı geçti demeyi planlıyordum açıkcası daha bir ilgilensin diye
çok şükür öle sorunumuz yok ama sabretmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?