- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #1.381
valla canım bende hiç anlamadımm...
doktor sayısı falan çok iyi dedi..
bu test hakkında hiç bilgim yokkk..
ama sorun olsa idi birinden biri görürdü galiba değilmi..
üroloji hocası baktı gayet iyi dedi..
Sayıya da sınır da dediler :26::26::26: Canikom ya sana zahmet uygun olursa benim sonucu da bi srabilir misin dr 'a
Sperm Sayısı: 16 mil
Total Sperm Sayısı: 48 Mil
ileri hızlı :16
İleri Yavaş hareketli:20
Yerinde hareketli:28
Hareketsizde: 36
Allaaa allaa değerleri bi yaz sende bakiimm
canım sayısı sanırım 190 milyon cok güzel.ileri harektli yüzde 13 olarak gördüm yanlış görmediyse o düşük biraz ama sperm sayınız güzel olduğu için cok etkilemez diye düşünüyorumbende cok araştırsdım eşimden dolayı az cok bilgi sahibi oldum..morfolojisi de yani normal spermde iyi yüzde 28..mofroloji bizde yüzde 6 çıkmıştı.eşin yiyip içtiklerin dikkt etsin cnım dondurulmuş gıda vs cok tüketmeyin yeşl sebze cok önemli biz bunlrı yapyoruz birde hareketliliğinin rtmasını istiyosan keçiboynuzu kürü ben onada başladım bakalım 2 ay sonraki testimiz nsıl olcak...
ohh be kızz içimi rahatlattınn hee...
banada böle dediler..sayı çok iyi maşallah dedi doktor..
ben yinede şu keçiboynuzunu yapatım öteki ay zorla içireyimm napalımmm
bncede yap canım kaybedeceğimiz bişey yok sonuçta kötü etki yapcağınında sanmıyorum çünkü araştırdım herkesin sperm ve hareketliliği arttmış cok nadir bi kac kişi bizim sayı düştü demiş.ben başladım 3 aylık bi kür zten inş güzel sonuçlar lırız :)
benimkine pekmezini aldım..azıcık şeye 25 tl para verdimm uyuz yemiyor yaaa..
şimdi birde kürünü yapalım belki onu içer...
offf sinir oluyorum bu huyunaa
pekmezini yemedi zaten sıpa....canım pekmezi etkili değimiş kür etkiliymiş saracoğlu öyle diyor.
canım sayısı sanırım 190 milyon cok güzel.ileri harektli yüzde 13 olarak gördüm yanlış görmediyse o düşük biraz ama sperm sayınız güzel olduğu için cok etkilemez diye düşünüyorumbende cok araştırsdım eşimden dolayı az cok bilgi sahibi oldum..morfolojisi de yani normal spermde iyi yüzde 28..mofroloji bizde yüzde 6 çıkmıştı.eşin yiyip içtiklerin dikkt etsin cnım dondurulmuş gıda vs cok tüketmeyin yeşl sebze cok önemli biz bunlrı yapyoruz birde hareketliliğinin rtmasını istiyosan keçiboynuzu kürü ben onada başladım bakalım 2 ay sonraki testimiz nsıl olcak...
kızlar merhaba yeni katıldım aranıza , benimde 6 yıldır bebeğim olmuyor. geçen ay ilk kez aşılama yaptık . bu sabah kan verdim sonuç 5 buçukta çıkacak ama hiç ümidim yok sabahtan beri ağlıyorum. şansımız yüzde 15 di. hiçbir belirtide yok zaten . test gününe kadar tutacak hayaliyle yaşamak bile güzeldi . kesin tutmadı saatler geçmiyo
Kızlar bişey sorcam regl gününzde gebelik testi yapmamak için kendinizi nasıl tutuyorsunuz? Nasıl sabrediyorsunuz.bugün benim bat kendımı zor tutuyorum yardım edin..
Kızlar bişey sorcam regl gününzde gebelik testi yapmamak için kendinizi nasıl tutuyorsunuz? Nasıl sabrediyorsunuz.bugün benim bat kendımı zor tutuyorum yardım edin..
kızlar merhaba yeni katıldım aranıza , benimde 6 yıldır bebeğim olmuyor. geçen ay ilk kez aşılama yaptık . bu sabah kan verdim sonuç 5 buçukta çıkacak ama hiç ümidim yok sabahtan beri ağlıyorum. şansımız yüzde 15 di. hiçbir belirtide yok zaten . test gününe kadar tutacak hayaliyle yaşamak bile güzeldi . kesin tutmadı saatler geçmiyo
canımmm dur yaa belkide tuttu..belirti herkezde olmuyor..yapma böle..
çok uzun zaman olmuş emimin yorulmuşsundur ama sınavımız bu sanırım bu dünyada..
peki sorununuz varmı..
tüp bebek denedinmi
canım eşinin sayısı düşükmüş.. keçi boynuzu kürünü bi uygula istersen sayı ve hareketlilik arttırıcı bi kürmüş birde bol bol sebze yeşillik yedir canımm sigara ve alkolde etkiliyor canım ayrıca......
çok yoruldum yıprandım . yapmadığımız şey kalmadı.otlar hocalar . tedaviler. eşimde problem var. hareketsız morfolojı bozuk .doktor önce aşılama yapalım sonra tüp bebek dedi olmazsa ki tutmicak tüp bebek yapıcam ama çok yıpratıcı bir süreç maddi manevi. eşim kaç gündür hamileymişim gibi bana davranması tutmayınca çok üzülecek kendimden çok ona üzülüyorum
çok yoruldum yıprandım . yapmadığımız şey kalmadı.otlar hocalar . tedaviler. eşimde problem var. hareketsız morfolojı bozuk .doktor önce aşılama yapalım sonra tüp bebek dedi olmazsa ki tutmicak tüp bebek yapıcam ama çok yıpratıcı bir süreç maddi manevi. eşim kaç gündür hamileymişim gibi bana davranması tutmayınca çok üzülecek kendimden çok ona üzülüyorum
Hiç belli olmaz kendini yıpratma bi de bakarsın tutmuş belli mi olur.sizde sorun neydi neden olmuyordu
bebek
%15 deyincer aklıma geldi canım..eşimde hareketsiz ve morfoloji bozuk inşallah tutmuştur ama sanmıyorum o yüzde 15 beni bulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?