- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #1.281
Kızlar öyle kararsız kaldım ki,
Yarın için randevu alacaktım adetin 3. günü diye, boş doktor yok işime en yakın hastaneydi orası,
Mesai dışında da doktor bulunuyormuş ücret 80 TL mi ne dedi,
Kan tahlili mi yapıyorlardı hormonlar için o ücretsizmiş sgklıya,
Karar veremedim ne yapsam ne etsem, bide muayene 6 dan sonra olacak ama kan tahlili o saatte yaparlamı sormayı unuttum, ayyy her işimi son dakkaya bırakırsam böyle olur, gerçi izin de alamazdım gibime geliyo ufff napayım şimdi ya kararsızım.
o neki canım ilaçmıııı :44::44:
Kızlar öyle kararsız kaldım ki,
Yarın için randevu alacaktım adetin 3. günü diye, boş doktor yok işime en yakın hastaneydi orası,
Mesai dışında da doktor bulunuyormuş ücret 80 TL mi ne dedi,
Kan tahlili mi yapıyorlardı hormonlar için o ücretsizmiş sgklıya,
Karar veremedim ne yapsam ne etsem, bide muayene 6 dan sonra olacak ama kan tahlili o saatte yaparlamı sormayı unuttum, ayyy her işimi son dakkaya bırakırsam böyle olur, gerçi izin de alamazdım gibime geliyo ufff napayım şimdi ya kararsızım.
Kızlar aldım randevu yarın 18.30'a ya bide hastayken alttan bakıyorlar mı?
Canım ben eski dr ma gittim daha önce alttan bakmıştı.. O yüzden bu sefer bakmadı karnımdan baktı... Değişiyomuş sanırım kimi bakıyomuş kimi bakmıyomuş... İyi Ettin canım vakit kaybetme aklında duracağına git yaptır
Kızlar aldım randevu yarın 18.30'a ya bide hastayken alttan bakıyorlar mı?
İnternetten araştırdığıma göre bitkisel bir ilaçmış canım toz şeklinde ama 120 tl
Canım bende 5 gibi gitmiştim kan testi yaptırmaya hormon testi olduğu için yaptılar... Kuzum bence ara bir daha sor ve mutlaka git yaptır vakit kaybetme
offf çok pahalıymışşş yaaaa
selam kızlar
slm şekerimm hoşgeldinnmerhaba kızlar nasılsınızzz..
slm canımmmm..naptın kuzu doktora gittinmiii
slm şekerimm hoşgeldinn
canım benimde dün geldi peçeteye böle beyaz kıntı içinde baya bildiğin kan vardı..merhaba kızlar 30/01 tarihinde adet olmuştum dün akşam bir damla koyu kahve hafif kanlı akıntı geldi durdu korktum neden olabilir acaba? Doktora gitmeye de çekiniyorum. Daha önceden 6 ay önce gittiğimde bütün hormonlarıma falan bakılmıştı normal di. şimdi doktora gitsem bir sürü tahlil isteyecek. maddi durumumuz pek uygun değil.
hoşbuldum canımmm naptın.
canım benimde dün geldi peçeteye böle beyaz kıntı içinde baya bildiğin kan vardı..
yumurtlama dönemimde gelebilirmiş tatlım..
ben yarın gideceğim doktora inş bir aksilik çıkmazsa..
napayım kuzumm yaa.
öle takılıyorum çalışıyorum sennn
aynen bende çalışmaya devammm dün evde bi dünya temizlik yaptım ondamıdır nedir belim fena ağrıooo bide bacaklarım ama üst tarafları akıntım da fena bakalım hayırdırrr orta şekerim yani canım benn.
[MENTION][/MENTION]
merhaba kızlar 30/01 tarihinde adet olmuştum dün akşam bir damla koyu kahve hafif kanlı akıntı geldi durdu korktum neden olabilir acaba? Doktora gitmeye de çekiniyorum. Daha önceden 6 ay önce gittiğimde bütün hormonlarıma falan bakılmıştı normal di. şimdi doktora gitsem bir sürü tahlil isteyecek. maddi durumumuz pek uygun değil.
o akıntı sabah bende de vardı..
dün bel ağrısından temizlik yapamadımm bende..
daha önce hiç böle olmamıştım..
klomen resmen herşeyimi değiştirdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?