- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #1.261
yaaa işte nekadar umutlanmasakta ay sonu mutlkaa başlıyorsun varmı oldumu yada kendini kandırıyorsun..birde eşim hiç bana test al yap demedi şimdiye kadar benim içimden sanki bu ay oldu diyor dedii amaaaa
kendine mi eşine mi aldın çakşır suyunu?
Günnayyyydııınnn kızlaarrrHayırlı gzel bir hafta olur inşallahhh..
Kırmızıları gelenler üzülmesin inşallah bir dahaki ayaÇalışmalara son gaz devam kızlar olacak
yaaa işte nekadar umutlanmasakta ay sonu mutlkaa başlıyorsun varmı oldumu yada kendini kandırıyorsun..birde eşim hiç bana test al yap demedi şimdiye kadar benim içimden sanki bu ay oldu diyor dedii amaaaa
kendine mi eşine mi aldın çakşır suyunu?[/QUOT
Eşime aldım canım, tadı çok kötü ben içemedim.
Şu umutlanma işini hiç sorma bi iki ay önce hafif kanlı akıntımda bile test yapmıştım yerleşme kanamasıdır diye bu ay denememiz pek yoktu diye umudumda yoktu ama ay sonu bi mucize olur diye bakıyordum..
merhaba canlar nassınız..
ben cumartesi günü adet oldum..maleseffff çok ama çoook üzüldüm ağladım..
eşim biraz sakinleştirdi ama gerçekten yoruldum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: artık umarım bu ay bebişler gelir..
soğan kürü ile başlıcam bu ay birde dün akşam ovulasyon testi aldım internetten bakalım gelecek ayda ne olcak..
Bende incir kürüne başladım bakalım sabah akşam içiyorum.. eşime de keçiboynuzuna devam.. Hatta eşim benim incir kürümü keçiboynuzu diye alıp içti ayyy çok güldüm
canım prolaktininde sorun yok değilmi incir kürü yükseltirmiş
gerçktenmiiiiiiiiiiiiiiiiiii kürler karıştı deseneeee ayyy çok yaşa güldürdün beniiii
kendine mi eşine mi aldın çakşır suyunu?[/QUOT
Eşime aldım canım, tadı çok kötü ben içemedim.
Şu umutlanma işini hiç sorma bi iki ay önce hafif kanlı akıntımda bile test yapmıştım yerleşme kanamasıdır diye bu ay denememiz pek yoktu diye umudumda yoktu ama ay sonu bi mucize olur diye bakıyordum..
bir ara bende eşime macununu almıştım ama yok bikaç yedi ve kusucaktı bıraktı..
işte okuyoruz duyuyoruz bir kere olan ilişkiden bile hamile kalan çok neden olmasın diyorsun sonraaaaa kırmızııııııı...
inş bu ay diyelim canım
Canım üzülme sağlıklı olsun diye dua et... İnşallah bu ay denemeye devam.. Ovülosyon al ama o da çok karıştırıyo insanın kafasını (kullanan biri olarak söylüyorum)Bat ı 14 MArt yaptım canım senin
çok moralsizim annemde çok üzüldü ama her 2mizde çaktırmamaya çalışıyoruz kıyamam hep dualarında rabbim özlemimdende bir torun göreyim derrahmetli babam düğünümü göremedi annecim inş bebişimi de görecek
nasıl karıştırıyor canım bilmiyorumda inş yapabilirim..
tamam tatlım yap bakalım
merhaba canımbenim bat 1 mart yanlış yazmışım
yok canım normal değerlerim..
Ayy sormaa sabah sen tut benim incir kürümü iç.. Dedim tadından anlamadın mı çünkü incri tatlı oluyor.. Dİyorum dio tadı neden böyle
Kizlar Ben bu ay idrar enfeksiyonum çok var diye soğan kürünü uyguladım 15 gün ve btti bittikden sonra idrar yanmalarım daha çok oldu bide idrar rengim nerdeyse kırmızı çok koyulaşdı akıntımda çoğaldı sizce neden birşeye yaramadımı ki acaba(
Merhaba kızlar bende aranızda yeniyim yaşım 32 beklenen adet tarihim 28 şubat 3 aydır korunmuyoruz 5,5 yıllık evliyim
Rabbim evlerimizi çocuksuz bırakmasın
heee iyi ozaman canımcımmm...
şifaaaa olsun sanada eşinedeee ..
hahahahha dikmiş geçmişş işte adamcağızz
Bende incir kürüne başladım bakalım sabah akşam içiyorum.. eşime de keçiboynuzuna devam.. Hatta eşim benim incir kürümü keçiboynuzu diye alıp içti ayyy çok güldüm
kizlar hepinizi ozledim sizlerden bu aralar uzak ta kalicam islerden dolayi optum
Geldi uyuzlar sorma,
Bu ay keçiboynuzuna da başladı eşim dün çakşırı tekrar aldık
Bu ayda teste almayı planlıyorum ovülasyon testi bakalım hayırlısı artık...
Sinir olmaya başladım ammaa hakkıcan ​bana umut oldu, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Canim cokkkkkk sevindim hayirli ugurlu olsun ins. Hepimize nasip olsun aminnnnnnn
Yuppiiiiiiiiiiii tey teyyyyyyyyyyyy topik hamis dolsunnnnnnnnnnnn
haha bu süper olmuşş işte yaaa
benim koca mümkün değil içmez öle şeyleri sanırım..
yada ben ağzına tıkarımm..
senin ne güzel kalkıp kendi içiyorrr
bir ara bende eşime macununu almıştım ama yok bikaç yedi ve kusucaktı bıraktı..
işte okuyoruz duyuyoruz bir kere olan ilişkiden bile hamile kalan çok neden olmasın diyorsun sonraaaaa kırmızııııııı...
inş bu ay diyelim canım
çok moralsizim annemde çok üzüldü ama her 2mizde çaktırmamaya çalışıyoruz kıyamam hep dualarında rabbim özlemimdende bir torun göreyim derrahmetli babam düğünümü göremedi annecim inş bebişimi de görecek
nasıl karıştırıyor canım bilmiyorumda inş yapabilirim..
tamam tatlım yap bakalım
Canıımmmm böyle yaparak kendini daha çok strese sokuyorsun... Üzülme allahtan hayırlısını dile... Olupta allah korusun düşük olsa veya sağlıksız olsa... Daha çok üzüleceksin inan.... Onun vardır bir zamanı en uygun zamanda bi bakıcan hamişsin ama stress yapma.. Babacığında eminim meleklerle birlikte izlemiştir düğününü
aynenn canımmm adet olcağını bile bile umut ediyorsun..
Rabbim büyük bu umut ışığı birgün yanacak ve gerçek olacajkkk
İşe yararmış aslında bizim değilde erkeklerin içmesi gerekiyomuş
İçiyor valla sesi çıkmaz garibimin
Kızlar bi arkdaşımla konuştum 7,5 aylık hamile onlarında 2 yıl olmamış eşine dr proxeed plus varmış 15 gün kullanmışlar hamile kalmış.. :26::26::26::26::26:
Canıımmmm böyle yaparak kendini daha çok strese sokuyorsun... Üzülme allahtan hayırlısını dile... Olupta allah korusun düşük olsa veya sağlıksız olsa... Daha çok üzüleceksin inan.... Onun vardır bir zamanı en uygun zamanda bi bakıcan hamişsin ama stress yapma.. Babacığında eminim meleklerle birlikte izlemiştir düğününü
haklısın bikaçgün içinde topalarım inş canımm...
rabbim hep,mize sağlıklı hayırlı evlatlar versinnn..
babacımmm izlemiştir kıymetlisinin en mutlu gününüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?