biz 1 yıldır istiyorduk olmuyordu
benim en büyük sorunumda batım sürekli geç oluyordu
bu yüzden her ay hamileyim zannediyordum en son aralık ayında bu ay çok gecikti (1 hafta) kesin hamileyim yarın doktora gidelim dedim eşime sabah kalktık ki hüsran kırmızılar.o gün gittik doktora anlattım benden testleri istedi
sonra eşin sperm testi verecek dediler
benimkiler normal çıktı eşimin sperm değerleri
biz hemen o gün keçiboynuzu ve incir kürüne başladık
eşim keçiboynuzu kürünü sabah akşam aç karnına içti 1 haftadan sonra akşamları yatarken içmeye başladı.bu arada eşime sabahları aç karnına 3 ceviz içi ve ballı süt içirdim
kendimde incir kürüne başladım sabah akşam aç karnına 1 bardak
bu arada eşim tekrar sperm testi vermişti
ileri hızlı 0 ileri yavaş %67 çıkmıştı.ayrıca o gün kendi doktorum olmadığı için sonuçları başka doktora gösterdik o da gıcığın tekiydi
bu halde normal yolla hamile kalamazsın ancak
tüp bebek olur dedi eşinin sperm değerleri çok kötü seninde adetin düzensiz hormonların düzensiz (ki internetten hormon değerlerime baktığımda gayet normaldi) a
yrıca sol tüpünde tıkalı dedi(kendi doktorum küçük bi tıkanıklık geçişe engel değil demişti)
o gün eşim ben hiçbişey içmem yapacak bişey yok artık umutlanma dedi ısrarlarımla devam ettim
bu ay adetim tekrar geçince normaldir diye önemsemedim baktım 10 günü geçti burda hepiniz yap dediniz(çok saolun)
o gün aldım ama numuneyi sonuç yerine damlatmışım yanlışlıkla çıkmadı
dün yaptım ve sonuç 2 çizgi ama biz hala inanamadık
eşim sevinemedi bile dün
doktorla çok acayip dedi hani olmazdı ya ben onlardan sonra o psikolojiyle kendime bişey yapsam nolacaktı dedi
ve kızlar bol bolll dua.Allahım hepinizin göbişlerini doldurur inşş