- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
ayy inşallah cnm yaa...ne biliym adetle atarsın dedi doktor iki aydır geçmedi hala kist.
sağol kuzum paylaşımın için.
aaa bak ben mesela pozitif çıktıktan sonra hemen o saatlerde yumurtlama oluyor diye biliyordum.
yeni öğrendim 24 saatle 36 saat arasında olduğunu.
hıımmm bu akşam ev ödevim var o zaman
İyi yapmışsın tabi bir fikrin olmuş oluyor bu testler sayesinde bir ara bende çok yapıyordum ama artık belirtilerimi takip ediyorum doğal ovilülasyon testi
Canımmm acele ettmee bende de vardı ilk baş denemeden önce... Dr 2-3 aya geçer dedi.. Her bayanda oluyormuş haberimiz bile olmadan reglyle atlatıyomuşuz.. 2 ay sonra yine gittim kist mist kalmamıştı
bide şeyi soracam.
şimdi bu çift çizgi çıkıo ya...yumurta büyüdğü için mi yoksa çatlıcağı için mi?
benim geçtiğimiz iki ay çatlamadı ya hani; çift çizgi çatlayacağını mı işaret eder acaba yoksa çatlıcak seviyeye geldiğini mi?
aldım canım ekliyim resmini hemenbende heyecanlıyım kızlar
diğer aya yapıcam gülüm simdi düğünden dolayı yapamam.ama önümüzdeki ay yapıcam mutlaka
bu gelinliğim:))
Eki Görüntüle 957330
düğünden sonra albümüme resim eklerim canım :))
Eki Görüntüle 957341
Yumurtayı çatlatmak için beynimizde bi hormon (LH) yükselir yükselir (test koyu çıkar) yumurta çatlayama hazır hale gelmiştir hormon salgılanmıştır. 24-36 saat içinde hormon yumurtayı çatlatacaktır diye biliyorum
çok güzel maşallah Allah bir ömür mutlu etsin
şimdiden hayırlı uğurlu olsun cnm.allah utandırmasın.
gelinliğinde pek güzelmiş
Canımm Allah Utandırmasın yuvanda hep musmutlu ol....Gelinliğin çok güzel tüm hayatın böyle tertemiz geçer inşallahh
aldım canım ekliyim resmini hemenbende heyecanlıyım kızlar
diğer aya yapıcam gülüm simdi düğünden dolayı yapamam.ama önümüzdeki ay yapıcam mutlaka
bu gelinliğim:))
Eki Görüntüle 957330
düğünden sonra albümüme resim eklerim canım :))
Eki Görüntüle 957341
arkadaşlar merhaba benide aranıza alır mısıınız
arkadaşlar merhaba benide aranıza alır mısıınız
Canımmm hoşgeldin aramıza...İlk saydaki listemize bir bak sonrada bana bilgilerini msj atarsan seni de eklerim
Canımmm hoşgeldin aramıza...İlk saydaki listemize bir bak sonrada bana bilgilerini msj atarsan seni de eklerim
hoşgeldinn canım tabikii alırız..
hatta baş sayfada listemiz var oraya bir göz at istersen..caydine özel mesaj atarsın bilgilerni o ekler seni..
hoşgeldinnnn
kendime çok kızıyorummm..kimse bana çocuk yapmanın bu kadar zor olduğunu sölemedi...yoksa boşu boşuna 8-9 ay korunmazdımmmm
teşekkür ederim canım hemen atıyorum :d
benide ekler misiniz?
canımm çok güzel maşallah benim gelinliğme çok benziyor..benimkisi askılıydı ama sen kış gelinisin çok hoşşş
Ahh ahh sorma keşke bende zamanında araştırıp 1,5 yıl beklemeseymişim
Herkese tavsiyem beklemeyin !! Eşiniz sperm testi yaptırsın, sizde hormon testinizi yaptırın
Bekliyorum canımm
Tabikiii ilk sayfadaki bilgiler doğrultusunda msj atarsan hemen eklerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?