inş küçülmüştür canım ve inş değerlerin normale inmeye başlamıştır..
ilk defa duyuyorum ama ben böle birşey olduğunu
canım benimde adetim şaşmazdı bu ay 3 gün gecikti işte..
kesinlikle hormonlarına baktı..herşeyin başı hormonlar çünlü[/QUOTE
Ohhh Ohhh bakıyorumda muhabbet koyu, hemi de bensiz :126:
Artık sorularıma kızacaksınız ammaaaaa ben gene birşey sorcam ve cevap bekliyorum siz değerliiii sağlam ciğerliii bebeklerini kucaklarına almaya az kalmış hanımlardan (bak bak yalakalığıma da bak )
Şimdi arkadaşlar ben sadece 1 kere gittim kadın doğumcuya iltihap var dedi alttan ultrason ve göremediğim bişeylerle baktı, sorun yok yumurtalıklarında temiz dedi, smear testi yaptı temiz çıktı amma velakin orda da çocuk mocuk yok..
Şimdi size sorum siz değer meğer veriyorsunuz ben böyle oluyom :44:
Ya şimdi doktora eşim ürolijiye gitsin değerlere göre ondan sonra ben adetin 3. günü mü gideyim, yoksa eşimle beraber mi gideyim, . Ben napayımmm yaaaa..
Bence esin gitsin ama detin 3.gunu sende git cnm her ihtimale karsi yani
Bir sebep yokken insanla yillarca bekliyor Rabbim ne zamn kismet ederse yani
aa gözleremi vuruyor birdeee çok şaşkınım şu andaaaa
hiç belirti falan vermedimi canım ya..
şimdi okudum bazılarından süt geliomuşşş
Bnde sut gelme gibi bi olay olmadi, sadece cok bas agrisi cekerdimm hemde cok defalarca uykudan bas agrisiyla uyandigim oldu . Adenomu ogrendikten snra bas agrisi sebebini buldum hatta burdan okudum..
Hormon tam iki kas ortasinda bulunuyor ee buyudukce baski yapiyor.. Adenomu iylestirmk icinde sabir lazim iste ama bn tukendim son bir ay ne kadar kuculmusse artik sansima zamn lazim buna ama artik korunmayi birakacamm ben kismetimde ne varsa onu yasiyacam