- Konu Sahibi Nemesis_34
- #2.641
he valla sorma tamam düşünmücem Adet kolay benim 25 günde tamam
oooo sen erken yumurtlıcan deseneeee
Tamam kolay olsada sen şimdi Düşünmeden bekleeee ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he valla sorma tamam düşünmücem Adet kolay benim 25 günde tamam
oooo sen erken yumurtlıcan deseneeee
Tamam kolay olsada sen şimdi Düşünmeden bekleeee ..
Gittiğimde belki yumurtlamış bile olabilirim ama bakalım düşünmüyorum
bencede olabilirsin canım :) hadi bakalım hayırlı haberlerini ver bizlere
Canim ben çok göremiyorum...gecen hafta kanamam.oldu hastanede yattim düşük tehlikesi ile..şimdide evde raporluyum kuzum..klomene baslamssin hadi hayirlisi inş..
Küsüümm sana..... Diğer yere giriyosun ama unuttun bizi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yapma inşallah sağ salim kucağına alacaksın dualarım seninle
Başladım canım ayrın kontrol var bakalım yumuş ne kadar büyümüş
Canim bu arada incir te..havuç suyu iç 9-15. Günler arasinda...1 cezvede 2 havucu ksynat aksamlari iç canim...bu yumurtsnin catlamadlsini saglar
Bak ben onu yapmadım tühh incir havuç alayaım hemen akşama
Bakalım benim yumuşlar ne akdar büyümüş bugün büyük gün kontrol var
Canım birşey sorucam bi de nasıl kontrol ediyo karından mı acaba
Ben kontrole gitmemistim canim doktor bakmamisti..ulaci kullandim hamile kaldim gittim ama karindan bakar haber et bana
slm kızlar
Klomen nedir? ne işe yarar?
Klomifen sitrat tedavisi yumurtalık uyarılması tedavisinde iğne ile yumurtalık uyarılması ve tüp-bebekten önce başlangıç tedavisidir.
Kısırlık (infertilite) vakalarında, kadınlardaki yumurtlama problemlerinin giderilmesi için ilk aşamada klomifen sitrat kullanılır.
Klomifen sitrat tedavisi uygulanan kadınlarda, tedavi öncesinde yumurtlama meydana gelmeyen kadınların yüzde 75′ inde yumurtlamayı sağladığı ve bunların yüzde 35′ inde gebelik oluştuğu görülmüştür. Bu gebeliklerin, yüzde 90 ında tekil gebelik olur; en çok yüzde 10′ u ikiz gebeliktir ve yüzde 1′den daha azı da çoğul doğumla sonuçlanır.
Klomifen sitrat ile yumurtalık uyarılması tedavisi genellikle dört ya da beş siklus kullanılır. Adetin 3.-5. günü başlanır. Optimum 50 mgx2 olarak 5 gün boyunca kullanılır. Seri ultrason takiplerinde 16-18 mm ye ulaşan yumurta görüldüğünde çatlatma iğnesi verilir. Bu aşamadan sonra ya planlı cinsel ilişki ya da aşılama tedavisi önerilir. Adet gecikmesi ve gebelik oluşması beklenir. Bu süre zarfında gebelik oluşmazsa başka bir tedavi seçeneği (iğne ile yumurtalık uyarılması ya da tüp-bebek) tercih edilir.
Selamm canımmmm nasılsın? Bebişimiz nasıl bakalımmmm
slm saol cnm ikimizde çok iyiz sen nasılsın
geliyorum bakıyorum kimse olmuyor
merhabalar....benımde yumurtam yeterı kadar buyumemıs adetın 14.gunu 6mm demıstı...ilaç tedavısıne baslayalım dedı...bu süreci bilen var mı?
ilaç kullanırken incir kürünü yapan var mı...ne tavsıye edersınız...sadece incir kuru mu uygulasam kafam ccoookkk karısık