- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
- 248
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
- #2.021
oooo sen daha taze çalışmalardasın bende 6 ay sonrası çalıştık ama 10 aydır bebişimiz gelmedi
Aynen öyle benimle evlenen ya doğurdu ya hamile ama biz beklemedeyiz bu ay soğan suyu denedim hazırda hayıt suyu var aldım ama içmedim ev aktar gibi valla :)boş yere klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı vs vs
ammada kafanı şişirdim yahuAynen şimdiye kadar yaşamadığın bir sürü adet belirtilerin oluyo resmen buluyosun yaa onları ..ne zaman adet tarihin inş bu ay müjdeni verirsin canım sende
yok canım estf. Konuşmak için giriyoruz buraya zaten etrafımda bu konuları konuşabileceğim biri yok malesef benimde..ben almıyorum aktardan falan bişey..alsam yapmıycam çünkü biliyorum kendimi11 mart benim bat..inşallah hep birlikte veririz bu müjdeleri
dayanamıyorumAlıyorum eşimde bırak diyo bu sefer yüzüm düşünce al hadi diyo
Aynen öyle zaten soran olursa yeni düğün yaptık bocumuz var diyorum kısmetse istiyoruz yeni yeni diyorum
Aminnnnnnnnnnnnn inş bende senden bikaç gün sonra olurum yada inş olmam ..
inşallah olmayız inşallah bebişler içimizdedir
Ya benim bide herkes istediğimi biliyo malesef hata ettim ben istiyorum demekle..millet gibi düşünmüyorum dicektim en baştan :26: O yüzden en ufak bişeyde bebeğe yoruyolar daha da psikolojim bozuluyo :18:
amanınnnn çok büyük hata fazlasıyla psikolojin bozulur ..zaten herşeyi bebeğe bağlıyoruz bu sefer daha da kötü olur..
Salla boşver biz bu ay erteledik de ..bende o hatayı yaptım sonra da işlerden dolayı yaza erteledik dedim geçiştirdim..
Rabbim hepimizi sevindirir inş
inşallah canım...haklısın bende öyle diyim bari sağol akıl verdin valla
nedemek canım bilirim ne olduğunu ..
Aynen öyle de ve inş o arada bebiş olur aaa süpriz oldu dersin
inşallahhhhAllah bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini hayırlısıyla nasip etsin inşallah...
kızlar kan vericem biraz sonra çok hyecanlıyım değer yükseldimi acaba :18::18:
kızlar kan vericem biraz sonra çok hyecanlıyım değer yükseldimi acaba :18::18:
aYYYY dualarımız seninle canımmmm hemen hbr verrr :18::18::18::18::18::18::18:
ben sana demimişmiydim içime dogduuuu demekki hamile kalacaksın gibime geliyor dememiydiimmmm ayyyyy cok mutu oldummmm
aYYYY dualarımız seninle canımmmm hemen hbr verrr :18::18::18::18::18::18::18:
saol bebeğimm benimmmm..evet bu sefer birçok kişi sölemişti bildinizzz
56,5 kızlarrr hamileyimmmm ulennnnnnnnnnnn
artık isyan cücüklü hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?