- 9 Mayıs 2012
- 803
- 441
- 123
sebusum kara gözlüm çatal karam çingenem vaaayyynerdesın napıyorsun ??? Doktora gidecektin ne oldu merak ettım de ...[/QUOT
canım benim naber? bende de annem babam vardı dün geldiler dişlerini yaptırıyolar şimdi gittiler...sabah gittim kan verdim domuz gibiyim maşallah bütün değerlerim süper devlet hastanesindeki doktor hiç uğraşma yıpratma da kendini direk tüp bebek yaptır dedi ben de öyle düşünüyorum dedim aşılama falan fasafiso yıpratma daha fazla kendini tek tüpün de tıkalıymış bak boşa zaman kaybetme dedi aynı kafadanız :) kendi doktoruma gitmedim bgn belki yarın giderim sen napıyon arkadaşım...
Kızlar bende Uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor pko var bende bir türlü olmuyor...
iyi iyi sevindim canim :) ne guzel desene tupumuz geliyor :) teyzeee olucaaam
canin bir sirun var miydi sende veya esinde ??? Kac adet yasine ihtiyacin var?
hosgeldin sekerim, ne zamandir ugrasiyorsun ? Sadece pko mu var ..
iyi iyi sevindim canim :) ne guzel desene tupumuz geliyor :) teyzeee olucaaamiyiyim bende canim bu ay yine sallamayi dusunuyorum diger ay laboquick ovul kitinden alicam bide boyle deniyelim diyoruz onub disinda regelim iku gun once bitti henuz cok yeni ama sol kasigimda batma var hele sol tarafina dayanarak oturunca artiyor jel gibi akibtim var anlamadim gitti
o koku bende duydum ama burda aktarlarda bulunmuyor ki insani kazikliyorlar tozunu veriyorlar. Cidden toplicaniz mi
cok sevinirim baci yollarsan :)
canin bir sirun var miydi sende veya esinde ??? Kac adet yasine ihtiyacin var?
kac tane ihtiyacin var sen onu soyle ben ona gore ojutabilirim.birde ne zamana kadar
kac tane ihtiyacin var sen onu soyle ben ona gore ojutabilirim.birde ne zamana kadar
evet canım sadece pko var... hamile kalamıyorum... Peki ya sendehosgeldin sekerim, ne zamandir ugrasiyorsun ? Sadece pko mu var ..
2 yıl 7 aykaç yıllıksın canım yoksa bizim gibi çok yıllıkmısın sende :)
arkadaşım 414 tane yasıne ıhtıyacım var ...bır kaç ay sürer gıbı gelıyor bana ne zaman bıterse yanı.....çok teşekkue ederım ılgım için...
2 yıl 7 ayama istiyoruz olmuyor canımı sıkıyor. Doktor Arıyorumm kendime bursada tedavi görüyordum istanbula geri dönüş yapınca kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?