hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

ben de bir ay denemiştim kızlar....işe yaramamıştı bende...
herkesin bünyesi ,fizyolojisi ,klinik gidişi o kadar farklı ki kiminin hamileliğine soğan kürü sebep oluyor ,kimine btç kürü ,kimine incir havuç,kimine de bunlardan bambaşka kürler lazım :)...o da stresten uzak kalabilme,bilinçaltıni temizleme kürü :)...serotonin lazım serotonin :)

sebusum kara gözlüm çatal karam çingenem vaaayyy nerdesın napıyorsun ??? Doktora gidecektin ne oldu merak ettım de ...

Kızlar bende Uğraşıyorum ama bir türlü olmuyor pko var bende bir türlü olmuyor...

iyi iyi sevindim canim :) ne guzel desene tupumuz geliyor :) teyzeee olucaaam iyiyim bende canim bu ay yine sallamayi dusunuyorum diger ay laboquick ovul kitinden alicam bide boyle deniyelim diyoruz onub disinda regelim iku gun once bitti henuz cok yeni ama sol kasigimda batma var hele sol tarafina dayanarak oturunca artiyor jel gibi akibtim var anlamadim gitti

bakalım nasip artık eninde sonunda teyze olucan da tüpmü normalmi bilemem :) bugün bişey daha öğrendim böğürtlen kökü kürü iyi geliyormuş olmadı yarın dağlara çıkıp kök toplucaz :) senin ağrı erken başlamadı mı canım :) ama salla salla sen böyle daha iyisin :)

eşime dedim olur dedi ama nezaman gideriz bilemiyorum gerçi ben tuttururum hadi diye burda dağlarda çok oluyo ama kazmak biraz meşakatli bi iş toplayabilirsek inan yollarım ben sana kargoyla aslında daha önceden bilgim olsaydı bizim işçiler vardı zeytinliklerimizi temizleyen bi sürü köklediler bunlardan yerleri temizlemek için gerçi bizimkiler gitti ama kayınpederlerinkiler devam ediyor en kötü ihtimal onlardan isterim :)

arkadaşım 414 tane yasıne ıhtıyacım var ...bır kaç ay sürer gıbı gelıyor bana ne zaman bıterse yanı.....çok teşekkue ederım ılgım için...

canım ALLAH nasıp ederse ben pazartesi başlarm senin için okumaya .artık kac tane olursa sana haber verırım . sayı vermek ıstemıyorum tutamam dıye hergun bır tane okurum sen bana kota dolunca haber ver .elımden gelenı yaparım. Rabbım Dualarımızı kabul senınde Dualarını kabul eder ınsaALLAH

2 yıl 7 ay ama istiyoruz olmuyor canımı sıkıyor. Doktor Arıyorumm kendime bursada tedavi görüyordum istanbula geri dönüş yapınca kaldı...

anladım canım Istanbulda ıyı Doktorlar vardır emınım ınsaALLAH hıc Doktora kalmadan Bebısın gelır. bende 4 yıldır ıstıyorum ama nasıp kısmet ıste Rabbım ne zaman OL derse ozaman olacak ınanıyorum buna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…