- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 34
insaALLAH hanifeciiimmm ....
bende dun adet oldum kızlar.
ne agladım ne sızladım. nedense gayette mutluyum.
duruma alışıyorum galiba
bugun 14 subat kocalarınızın gonlunu alın da çalısmalar aksamasın adet bitince
Amin hilalcim aminnnnnnn bugun artik adetim bitti rabbim herkese nasip edecek inşallah mis kokulu yavrular minik ellerini ayaklarini koklicaz inşallah
evet bıtanecık oğluşum çiko, ellerınden öper teyzesi
Selam sze brsey sorcm adetme 5 gun var daha ama ben dayanamayp ovülasyn testi yaptrdm sılik cizgi ckti hamile olablrmym acaba
Selam sze brsey sorcm adetme 5 gun var daha ama ben dayanamayp ovülasyn testi yaptrdm sılik cizgi ckti hamile olablrmym acaba
InsaALLAH canım tez zamanda gelır bebişlerimiz :)
Mrb kizlar nasilsiniz varmi belirtisi falan olan bana 8 gun var yine terelellilerim cikti tepeme bi hafta önceden böyle olur bende yine yok bebiş heralde((((
Merhaba arkadaşlar. Benim sat 11 ocaktı. Doktorum bir hafta boyunca gonal-fe iğneleri vererek bir tane kaliteli yumurtamın oluşmasını sağladı.19 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. Şubatın 4ünde yaptırmış olduğum bhcg testi sonucu 13 çıktı. 2 gün sonra ise bhcg testim 44 çıktı. Ardından 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oluştu ve bir gün sürdü. Ogün tekrar başka bir hastanede bhcg değerim 194 çıktı. Gebelik olduğu söylendi. Bir hafta sonra ultrasondan bakılmak için çağrıldım. Dün ultrasonda doktorum henüz çok küçük olduğu için kesenin görülmediğini ve rahmimin kalınlaştığını dolayısıyla şu anda muhtemelen bebeğin tutunma aşamasında olabileceğini belirterek bhcg istedi ve malesefbhcg sonucum 83 çıktı. Buna rağmen doktorum hemen olumsuz düşünmeyelim 2 gün sonrada bi bhcg değerine bakalım labaratuvar hatası olabilir dedi ve sabah akşam aldığım progestan ilacımı 3e çıkardı. Şu anda hiçbir ağrım sızım olmadığı gibi lekelenmelerim ve kanamamda yok. Sizce durumum nedir, yardımınıza ihtiyacım var.
merhaba mona roza... hoşgeldiniz....gözünüz aydın olsun :)Merhaba arkadaşlar. Benim sat 11 ocaktı. Doktorum bir hafta boyunca gonal-fe iğneleri vererek bir tane kaliteli yumurtamın oluşmasını sağladı.19 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. Şubatın 4ünde yaptırmış olduğum bhcg testi sonucu 13 çıktı. 2 gün sonra ise bhcg testim 44 çıktı. Ardından 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oluştu ve bir gün sürdü. Ogün tekrar başka bir hastanede bhcg değerim 194 çıktı. Gebelik olduğu söylendi. Bir hafta sonra ultrasondan bakılmak için çağrıldım. Dün ultrasonda doktorum henüz çok küçük olduğu için kesenin görülmediğini ve rahmimin kalınlaştığını dolayısıyla şu anda muhtemelen bebeğin tutunma aşamasında olabileceğini belirterek bhcg istedi ve malesefbhcg sonucum 83 çıktı. Buna rağmen doktorum hemen olumsuz düşünmeyelim 2 gün sonrada bi bhcg değerine bakalım labaratuvar hatası olabilir dedi ve sabah akşam aldığım progestan ilacımı 3e çıkardı. Şu anda hiçbir ağrım sızım olmadığı gibi lekelenmelerim ve kanamamda yok. Sizce durumum nedir, yardımınıza ihtiyacım var.
merhaba mona roza... hoşgeldiniz....gözünüz aydın olsun :)
progestan pek çok kullanımın yanısıra düşük olma durumunu engellenemek için de kullanılıyor progesteron içeriyor...uterusu kuvvetlendirip bebişin tutunmasını kolaylaştırmak için ......doktorunuzun dediği gibi lab. hatası olabilir...endişe etmeyin...lekelenme kanamaların yoksa belki de bebiş artık tutunma savaşı vermiyor çünkü tutunmuş olabilir....siz bedensel aktivitelerinize dikat edin bu arada ...ağır bir şeyler kaldırmayın,çekmeyin itmeyin bence.....hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ..sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız Tanrının izniyle inşallah...
ben birşey sormak istiyorum size ..çatlatma iğnesinin vurulduğu günden sonra ...vücudunuzda hamilelikle ilgili bir takım farklılıklar oldu mu? karnınız ,göğüsleriniz aynı reglideki gibi mi şişti ,karnnınızda kasıklarınızda ağrısız kasılma ve batmalar oluyor muydu ya da hala oluyor mu?cevaplayabilirseniz sevinirim....
vallahi arkadasim hic gebelik hic gecirmedigim icin bilemicemde bazi gebeliklerde bu normal derler hani en iyisini doktorun bilir sen iyi dusun iyi olsun
vallahi arkadasim hic gebelik hic gecirmedigim icin bilemicemde bazi gebeliklerde bu normal derler hani en iyisini doktorun bilir sen iyi dusun iyi olsun
bu topikde vardi ama suan ismini hatirlamiyorum.birde benim kuzenimde ilk gebeligi seninkine benzer di onunda usg de kucucukdu doktor saglikli degil demisdi bir hafta sonra yine gel dedi. Oldu oldu dirildi uzuntuden mahv oldu ama cok sukur simdi iki aylik fistik gibi kizi var...sende olumsuz dusunme ....
sebuuuuussss yaaaa bu kadar detaya inmeeeeeee :))))))) hayal etmek zorunda burakinnnn insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?