hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

ben gömlek aldım.
o da bana e kitap okuyucu almıs.haftada 20-25 tl gidiyodu kitaba.kafamı cok rahatlatyo.
şimdi istediğim kitabı atıp okuyabiliyorum.
ya bizde öle çok lüks biyere gitmicez atıştırıp kahve içeriz.sonra azcuk alışmerişşş
ammannnnnnnn maksat gezme olsun iişte

Selam sze brsey sorcm adetme 5 gun var daha ama ben dayanamayp ovülasyn testi yaptrdm sılik cizgi ckti hamile olablrmym acaba

bu sekılde baska bırı daha konu açmıştı onun sorusu üzerine ben kendı kadın doğumcu doktorumla gorustum o da bunun mumkun olmayacagını soyledı yanı ovulasyon kıtlerı ıdrarda LH hormonunu belırler gebelık testlerıde Beta HCG yi belirler. yanı gebe oldugunu gostermezmıs tabıkı hıcbırseyde kesın konusmamak da lazım ılla merak edıyorsan kan testı yaptır derım ben 5'in üstünde bir deger cıkarsa ıkı gunde bır baktırırsın yukselıyorsa muhtemel gebelık olabılır...

Mrb kizlar nasilsiniz varmi belirtisi falan olan bana 8 gun var yine terelellilerim cikti tepeme bi hafta önceden böyle olur bende yine yok bebiş heralde((((

Mrb kizlar nasilsiniz varmi belirtisi falan olan bana 8 gun var yine terelellilerim cikti tepeme bi hafta önceden böyle olur bende yine yok bebiş heralde((((

zenlisucum ben suan adetlıyım ınanırmısın bu ay hıııc takmadım kafama uzulmedım aglayıp sızlanmadım sanırım artık alısıyorum bu duruma :) sende ne olur taaa bır hafta onceden yıpratma kendını sen kendını uzunce elıne ne gecıyor kocaman bır HİÇ dime arkadasım bak bende 4 yıllık evlıyım bılıyon hıc korunmadık senelerce aglamaktan gözpınarlarım kurudu hastalık sahıbı oldum elıme bunlardan baska bırsey gecmedı . ALLAHdan ısteyecez Rabbıme ınanıcaz ınsaALLAH o bıze bır evlat gonderecek :) ben artık buna COOOOK INANIYORUUUUMMM DUA herseyın her derdın kapısını açarmıs bızde DUA etmekten vazgecmeyelım çok optum senı canım üzülmek yok....
bah aramıza yenı katılan Hanife arkadasımız var tam 12 yıldır beklıyor Anne olmayı onu örnek alalım bence.... ve o hala Umudunu yıtırmemıs

Merhaba arkadaşlar. Benim sat 11 ocaktı. Doktorum bir hafta boyunca gonal-fe iğneleri vererek bir tane kaliteli yumurtamın oluşmasını sağladı.19 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. Şubatın 4ünde yaptırmış olduğum bhcg testi sonucu 13 çıktı. 2 gün sonra ise bhcg testim 44 çıktı. Ardından 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oluştu ve bir gün sürdü. Ogün tekrar başka bir hastanede bhcg değerim 194 çıktı. Gebelik olduğu söylendi. Bir hafta sonra ultrasondan bakılmak için çağrıldım. Dün ultrasonda doktorum henüz çok küçük olduğu için kesenin görülmediğini ve rahmimin kalınlaştığını dolayısıyla şu anda muhtemelen bebeğin tutunma aşamasında olabileceğini belirterek bhcg istedi ve malesef bhcg sonucum 83 çıktı. Buna rağmen doktorum hemen olumsuz düşünmeyelim 2 gün sonrada bi bhcg değerine bakalım labaratuvar hatası olabilir dedi ve sabah akşam aldığım progestan ilacımı 3e çıkardı. Şu anda hiçbir ağrım sızım olmadığı gibi lekelenmelerim ve kanamamda yok. Sizce durumum nedir, yardımınıza ihtiyacım var.

merhaba mona roza... hoşgeldiniz....gözünüz aydın olsun :)
progestan pek çok kullanımın yanısıra düşük olma durumunu engellenemek için de kullanılıyor progesteron içeriyor...uterusu kuvvetlendirip bebişin tutunmasını kolaylaştırmak için ......doktorunuzun dediği gibi lab. hatası olabilir...endişe etmeyin...lekelenme kanamaların yoksa belki de bebiş artık tutunma savaşı vermiyor çünkü tutunmuş olabilir....siz bedensel aktivitelerinize dikat edin bu arada ...ağır bir şeyler kaldırmayın,çekmeyin itmeyin bence.....hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ..sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız Tanrının izniyle inşallah...
ben birşey sormak istiyorum size ..çatlatma iğnesinin vurulduğu günden sonra ...vücudunuzda hamilelikle ilgili bir takım farklılıklar oldu mu? karnınız ,göğüsleriniz aynı reglideki gibi mi şişti ,karnnınızda kasıklarınızda ağrısız kasılma ve batmalar oluyor muydu ya da hala oluyor mu?cevaplayabilirseniz sevinirim....

teşekkürler canım cevap verdiğin için inşallah dediğin gibidir. kimyasal gebelik endişesi çok taşıyorum. değerim düştüğü için. bu şekilde değeri 2 ye katlanıpta düşen, sonra tekrar yükselen, bebeği tutunan var mı acaba ? canım benim göğüs uçlarımda normalde adet döneminde ağrı olmazdı. çatlatma iğnesi vurulduktan sonra göğüs uçlarımda yanma, ağrı, sızlama oluştu ama ben çatlatma iğnesinin etkilerinden diye düşündüm. çünkü vurulduktan bi kaç gün içinde uçlarımda ağrı oldu ve adet günüme kadar devam etti. karnımdada çok fazla şişlik oluştu. kasıklarımda ağrı ve batmada oldu. adet olcam sanıyodum ama olmadım inşallahta bebeğim tutunmuştur ve adet olmam. şu anda göğüslerimde ağrı var sadece. karın ağrısı batma falan yok.

vallahi arkadasim hic gebelik hic gecirmedigim icin bilemicemde bazi gebeliklerde bu normal derler hani en iyisini doktorun bilir sen iyi dusun iyi olsun

canım doktorum pek bişey demedi. umutsuzluğa hemen kapılmayın dedi. bende değerin düştüğüne üzüntümden bişey soramadım. bu şekilde değeri düşüp sonradan yükselen gebelikler var mı senin duyup bildiğin arkadaşım? morale o kadar ihticım var ki

bu topikde vardi ama suan ismini hatirlamiyorum.birde benim kuzenimde ilk gebeligi seninkine benzer di onunda usg de kucucukdu doktor saglikli degil demisdi bir hafta sonra yine gel dedi. Oldu oldu dirildi uzuntuden mahv oldu ama cok sukur simdi iki aylik fistik gibi kizi var...sende olumsuz dusunme ....

hu huuuuuuuuu bacılaaaaarrr napisiz bakiiim yorgun savaşçı sahalara geri döndüüü anasını satayım ne sevişgenler günüymüş dün negüzel romantik takıldık gece de kardeş kardeş yattık..... anaaam ya bugün benim adamın içine şeytan kaçtı zaar pikniğe gittik gitmez olaydık temiz hava çarptı galiba dünün acısı da çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…