- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
canımcım bgn günüm var ya kızlar gelicek o yüzden hazırlık yaptım şimdi bitti işim oturdum bekliyorum gelmelerini.... yağmur da başladı burda öyle bişey ki biz ne zaman gün için toplansak yağmur yağıyor bereket dicem kendime hayrım yok :)
hee doğru ya senın bugunde günün vardı ...kıızz gün gün diye diye zengin olcen haaa :)))) paraya para demıyon haaaaaa
anaaaaammm yoksa altınmı topluyonuz kıı
evet canım ya para için yeni isim aramaya başladım ne desem kiiiii :) ne altını şekerim o bi iniyo bi çıkıyo herkese eşit olmaz biz 100 lira topluyoz bgn paralandım tupper da sattım el işi sparişi de aldım kakara kikiri de yaptıııım ama bebişleri pek sevemedim yaa malum hastayım ya biraz tam geçmedi bulaşmasın onlara da diye uzaktan seviştim onlarla ayyyyy birinin yengesi birinin teyzesi birinin halası oluyom bgn herbişey oldum yani benim için güzeldi sen naptın canım
hıcbırsey yapmadım vallahı evdeydım hava yagmurlu zaten ıkıncı gunum benım agrılı oluyor bırde yogun oluyor uzandım durdum yemek bıle yapmadım hıc keyfım yok desem yerıdır
hııııııım kapalı hava ve ağrılı geçen adeeet ooof çifte isyaaan :) neyse aşkıııııııım bugün dışardan yiyelimmiiiiii dersin olur biter hiç olmadı kahvaltı gibi geçiştiriverirsin nolcak hergün mü oluyo bu sanırım eşin de anlayış gösterir :)
o yönden cok rahatım Eşım ne yemek secer nede sunu bunu ısterım der ne koysan onune gıkını cıkarmaz :)))
yok sebusum o kadar siddetli degil ya :) dare ediyor zaten yattin dinlendim simdi yemekten kalktik uydurdum birseyler aksana kurtlar vadisiiiiii varrrrr
yok sebusum o kadar siddetli degil ya :) dare ediyor zaten yattin dinlendim simdi yemekten kalktik uydurdum birseyler aksana kurtlar vadisiiiiii varrrrr
yatak dosek bile yatsaaaammm izlerim vadimiiiii :))))
insaALLAH hanifeciiimmm ....
günaydııııııııııııın ben bugün çok mutluyuuuuuuum neden diye sormayın çünkü nedeni yooook.....eee akşam napıyonuz bakayıııım sevgililer günü planınız varmıııı ben bilmiyom eşim süpriz yapcak galiba sen hiç bişey yapma dedi aaaay çok heyecanlıyım mrk ediyom :)
günaydııııııııııııın ben bugün çok mutluyuuuuuuum neden diye sormayın çünkü nedeni yooook.....eee akşam napıyonuz bakayıııım sevgililer günü planınız varmıııı ben bilmiyom eşim süpriz yapcak galiba sen hiç bişey yapma dedi aaaay çok heyecanlıyım mrk ediyom :)
Tünaydın kızlar ....kurbiiiş sende mi oldun yaaa olsun kız bende bu ay cok normak karşıladım sanırım evet alışıyoruz artık bu duruma :)
Bacılar biz sevgililer günü falan kutlamıyorum bu konuda biraz geri kafalıyızSEVIYORUZ bırbırımızı buda bize yeter zaten dıyoruz hediyeyse almak onu başka bır gunde alabılırız dusuncesındeyız ama sızlere bol bol eglence dılıyorum keyfını cıkarın
kolay gelsin sebsum :))))
merhaba tatlım
ben dun eşime hediye aldım ama onun bana aldıgını dusunmuyodum.
sonra aksam baktım sırıtıyo noldu dedim hediyeni vereyimmi dedi
cok istedigim bişey almış.akşamada bişeyler yiycez dışarda hazırlanıcam tabi azcukkk
bende mutluyum kısss:81:
kolay gelsin sebsum :))))
evet bıtanecık oğluşum çiko, ellerınden öper teyzesiteşekkür ederim bebişiim avatarındaki kuş seninmi çok şekermiiiiiiiiiiiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?