hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Hilal hanım gecmiş olsun bnm 15 gün gecikme olmaz 3 veya 4 gün 1 2 kez oldu oda 8 9 gün ama bu belirtilerim olmazdı Rabbim isteyen herkese versin cnm bende 1 kez aşılamam oldu ama tutmadı haziranda hayırlısı en güzeli 4 5 gün daha bekliyip test yapmak...

günaydın güzelleer yeni bi hafta başlıyo gene ümitlerle çalışmalarla doluu hadi bakalım kolay gelsin :)

günaydın güzelleer yeni bi hafta başlıyo gene ümitlerle çalışmalarla doluu hadi bakalım kolay gelsin :)

Sebusuuummm napıyooon :)) hayırlı huzurlu saglıklı haftalar olsun ....ben yenı uyandım kııızzz dana gıbı yatmısım ıkı gece acıllerde surundum oldum uykusuzlukan bızım abla hasta ya agrları cokdu kımse kalmayınca benım kocısle bırlıke kaldık.... ne komık seyler oldu haaa Dogum yapan kadınlar mı yok bagıran cagıran gıttık dogumhanelerın oraya baktık tek tek gelıyorlar eşşek sıpaları :) mınıcık mınıcık ..... benımkıde dıyor gel bız burda bır hastane fantazısı yapalım belkı tutarmıs dıye uzuluyorum vallahı Adamcagızı delırttım yaaaaaa ..... bu sabah saat 4 de eve geldık hemen yattı o ben tv baktım sabah erken işe gıdecek bırde uyurum adam gec kalır dıye o gıttıkden sonra bır uyumus ufffffffffffff

kız gireydiniz bi odaya adamın belki haklıdır olur mu olur ortam değişikliği iyi gelirdi belki :) bizde hafta sonu çalıştık ya tutarsa diye :) peki şimdi çıktımı ablan hastaneden canım yaa neler çekiyodur kimbilir.....

aaa hastanede olcak iş mi o mıllet canının derdıne bız neyın.... cıktı cıktı zaten cok yatırmıyorlar gerek yok dıyor Doktor moralı daha cok bozulur dıye. evde sevdıklerıyle olsun ve mumkun oldugunca ona hastalıgını sureklı hatırlatmayın dıyor ....
ama bızım elımızde degıl bazı seyler o kendısı zaten ölüyorum dıye dıye bıtırıyor kendını ınsaALLAH ıyılesır ama ne bıleyım doktorlar azda olsa umut vermıyor kı.... cok agrısı var morfın bıle zaman zaman gecırmuyor

sebuuusss papucu yarım cık dısarıyla oynayaaakkkk

yavrum napcan biz normalmiyiz ki normal şeyler istiyosun benden hastane oluuur pastane oluuuuuur takmıcan artık milleti bebeğe giden her yol mübahtır :)

canım valla hemen yazıyom ama ileti hızlı gelmiyo galiba

olabılır canım olabılır ...ha bu arada cekılıse neden katılmadın cok heyecanlı dunya kadınlar gunu ıcın cekılıs yapılıyor bugun katılımın son gunu :) saat 5 de bellı olacak kım kıme cıktı

nebilim canım katılmadım dahası öyle bi göz ucuyla baktım ayrıntılı incelemedim nolup bittiği hakkında bi bilgim yok yani :)

nebilim canım katılmadım dahası öyle bi göz ucuyla baktım ayrıntılı incelemedim nolup bittiği hakkında bi bilgim yok yani :)
anladım canım ben katılayım dedım KK dekı son gunlerımı bırer hedıyeyle taçlandırayım belkıde ıyı gelır bıraz uzak kalmam kafayı yıyorum yoksa Eşimde cok kızıyor bu durumuma en azından kafa dınlersın dıyor .
zaten annem ablam babam gelıcek nısandan agustosa kadar kalıcaklar bende o da ıyı gelır herseyı sılıp aklımdan yaz bıtımınde yenıden baslarım herseye...yada göbüşüm dolu gerı donerım aranıza :44:

aslında bende girmemeyi düşünüyorum bazen hani hiç düşünmücem desemde buraya girdikçe ister istemez düşünüyo insan takıyo kafaya o yüzden belli de olmaz bakarsın bende bi süre girmem ruh halime bağlı yani bende de annem vardı bugün gitti baban beni delirtecek neden gitmiyo bunlar doktora sen söylemiyonmu beni dinlemiyolar sen sebuşla konuş gitsinler artık bak kaç yıl oldu evleneli ben torun istiyom gitsinler tüp yaptırsınlar ben her masrafını karşılıcam doğuncada ellerini ceplerine sokturmucam diyomuş yazık yaaa adam deli oluyo torun için bendeki uğursuzluk nedir bilmem aslında bu ay gidicektim ama tahlillerimi yeniletmem lazım ya adetin 3.günü de hafta sonuna denk geldi (bak artık sen uğursuzluğa) o yüzden kaldım gene

madem gercekten yol gostermek amaciniz buyrun sizi dinliyorum mucizeni paylasin benim gibi bir cok arkadasimda ogrensin....
Mucize ben değilim.Mucize bu terkibi yapan gerçekten menfi çıkar gütmeyen muhterem bir insanda.Ama görüyorum,kelimeleriniz inanmadığınızın nişanesi.Ben yaşadığıma ve yakın çevremin yaşadıklarına ve bunların sonucuna şehadet ederim.Tek isteğim belki inancını hala kaybetmeyen vesile arayan kardeşlerime bu vesileyi ulaştırmak o kadar.Başka hiç bir maksadım olamaz.Mail yazmamdaki neden ise,bu zatın iletişimi ulu orta veremem.O nedenledir.nedenini mailimden yazarım isterseniz.Bu son yazdığım kelimeler.İnsanların acısıyla ve umuduyla oynanmaz.Mutlaka bir şekilde çıkar.Bunu inanan bir insanım.Ve bu mucize insana vesile olmaktı amacım.Neyse ben yinede Size ve buradaki herkese RABBİMDEN şifalar diliyorum.

ay bişeyi yazcam derken diğerini unutuyorum eserekli ben :) desene evin şenlenecek ne güzel iyi gelir sana dediğin gibi kafan dağılır negüzel hem dediğin gibi hiç belli olmaz ozaman rahatlarsın gevşersin onlarla uğraşcam derken bebiş olayını da unutursun biraz... sonra bi bakarsın pat hamişsin belli olmaz bu işler belki rabbim ozaman ol dicek :)

canım benim iyi demişsinde sen bizlere yardımcı olmak istesen bukadar laf yapmazsın çok konuşan boş konuşur kardeşim sen kusura bakma öylesin biz senden neler yaptığın konusunda biraz bilgilendirmeni istedik ot mu çöp mü ne kullandın diye tutupta o kişinin seceresini anlat demedik hem özel mesaj diye de bişey var burda senin illa mail adresi diye tutturmanın anlamı gayet açık o yüzden arkadaşım sen bırak bu işleri rabbim bize yardımcı olur sen hiiiiiiiç kafanı yorma

sana katılıyorum canım arkadasım Rabbım o kadar buyuk kı elbet bızı goruyor duyuyor Allahım nasıp ettıyse ıllakı olacak olmazsada takdır onun deyıp tevekkul edıcez.... ınsaALLAH butun arkadaslarım bu duyguyu tadar.
aynen sebusum bende oyle dusunuyorum annemler baya kalacaklar bu sefer agustosun ortasına kadar ınsaALLAH o zaman tutarda onlarda burdayken bu mutlulugu yasarız.
zaten gorusmek ıstedıklerımle telefonlasırım dıye dusunuyorum yada faceden arkadas olduk bazılarıyla senınlede arada telefon muhabbetı yaparız koparmayalım bagları ben gırmesemde olur olur yolun duser ızmırde yardımcı olurum sana ALLAHın ıznıyle tupe falan gerek kalmadan sende hamıle kalırsın sebusum ...bızde dusunuyoruz tup ama ne bıleyım korkularım buyuk sonucta hıcbırseyın garantısı yok dıme ama ....hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…