- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
hmmn adetin gecti mi yada yakin mi bat ???? Hadi bakalim ikinci hamis haberi senden gelir insallah ilki sessizsedasiz bilirsin belki onu....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmn adetin gecti mi yada yakin mi bat ???? Hadi bakalim ikinci hamis haberi senden gelir insallah ilki sessizsedasiz bilirsin belki onu....
Kızlar naberrrr ben geldim ne var neyok bakim sizlerde. Göbüşü dolan varmı
nerelerdesin sen yaa valla unuttun bizi :) bizler nasıl bıraktıysan hala öyleyiz canım bi değişiklik yok yani sende durumlar nasıl
üçüncü yılıma girdim ve olmuyo geceleri ağlayıp dua ediyorum artık ancak yok. okadar kötü bir durumki bu kendimi sorguluyorum acaba haketmiyormuyum diye. her regli oluşumda içimden bir parça kopuyo sanki.gün geçtikçe kahroluyorum doktoum rahim filmi için çok erken diyor ve bende çok korkuyorum zaten.içim parçalanıyor ben sadece benim meleğimin bana gelmesini istiyorum.ve onu göz yaşlarıyla değil gülümseyerek beklemeyi arzu ediyorum...inşallah en kısa zamanda meleklerimiz bize ulaşırlar....
hu huuuuuu kızlaaaar nerdesiniiiiiiiz beni burda terk edip gittiniz hilaaaaaal nerdesin bacım ya bi sen vardın zaten yoksa gidicen ya alıştırma mı yapıyon bize
günaydın böcükler napiniz bakim? kazankepçe inşallah hayırlı haberlerini verirsin bize de seviniriz :) hilaliiiiiiiim sen napıyon kuzuum çalışıyonuzmu kıııız ama sen bu ay programlı çalışmıcaktın demi benim de öyle oluyo hiç gün hesaplamıyom ya tutarsaaaaaaa :)
Kızlar naberrrr ben geldim ne var neyok bakim sizlerde. Göbüşü dolan varmı
3 4 gün var daha gecikmedi canım da ben anlamadım bu midei ay hadi inşşş hepimiz hamiş oluruzzzz
üçüncü yılıma girdim ve olmuyo geceleri ağlayıp dua ediyorum artık ancak yok. okadar kötü bir durumki bu kendimi sorguluyorum acaba haketmiyormuyum diye. her regli oluşumda içimden bir parça kopuyo sanki.gün geçtikçe kahroluyorum doktoum rahim filmi için çok erken diyor ve bende çok korkuyorum zaten.içim parçalanıyor ben sadece benim meleğimin bana gelmesini istiyorum.ve onu göz yaşlarıyla değil gülümseyerek beklemeyi arzu ediyorum...inşallah en kısa zamanda meleklerimiz bize ulaşırlar....
sebusuuum geldım bacım ıkı gundur hastaneye tasındık ya bızım görümce yıne rahatsızlandı bugun nobet gunu bendeydı . yorgunluk halsızlık ne arasan var belım cok agrıyor ıkı gundur sureklı ayaktayım .yarın ınsaALLAH evde olucam . sen nasılsın bacım ıyımısın hastaydın duzeldınmı?
Evet ben calısmıyorum bu ay demıstım ya bosverdım dıye...ara ara aglama krızlerıne gırıyorum ama olcek o kadar .... opuyorum senı cankuş.arada ceptan bakıyorum senı cevapsız bırakmam yanı
aman sebusum ya ben artık olmayacagını dusunuyorum o yuzden cokda takmıyorum dıyebılırım.... tık tık bıle yapasım yok o kadar sogudum yanı herseyden...[/QUOTE
sen öyle düşünmeye devam et görcem ben seni sonra :) ay biraz önce noldu bgn benimki nöbetçi ya 11 de falan gelicek ee ben de yumurtluyom bgn çalışmak lazım tabi 1dk bile bekleyesim yok içimden dua ediyodum ya nolur bi mucize olsada aşkım gelse şimdi diye o anda kapı çaldı bi açtım benimki gelmiş tabi benim gözler faltaşı gibi açıldı ooooow aşkım canım cicim yumurtluyom bgn yaramazlık yapcaz ee hadi başlayalım diye atladım adamın boynuna o da ne derse beğenirsin aşkım kusura bakma ben bi yemek yiyip gidicem yarım saatim var demezmi haydeeeeeeee ben yerlerde tabi malesef duayı gene tutturamadım hep eksik istiyom galiba :)
ahahaaaa bahtsiz kadin sebus :))))))))) o kadar kuduruk olursan dua ters teper tabiki saka saka...bencede eksik birseyler var Dualarimizi eksik mi ediyorum diye bende kendi kendime hep soruyorum
ahahaaaa bahtsiz kadin sebus :))))))))) o kadar kuduruk olursan dua ters teper tabiki saka saka...bencede eksik birseyler var Dualarimizi eksik mi ediyorum diye bende kendi kendime hep soruyorum
kızlarr nabersiniz.
heyecanlı bekleyiş devam
sata 8 gunum var ve adet belirtilerim başladı kör olmayasıca
yine de hocanın hesap ya tutarsa diyorum
bu arada 4444 salavatı tefriciyeye başladım.
rabbim kabul eder inşallahhhh