naber sebusum bebısım :))) hayırlı cumalar olsun. senın kacıncı gun bugun? buarada sana uzucu bır haberım var
subaın 17 de ınternetımı ıptal ettırmek zorundayım sebus.... sonra tekrar ne zaman alırız bılemıyorum. uzun bır sure gorunemıcem burda
naber sebusum bebısım :))) hayırlı cumalar olsun. senın kacıncı gun bugun? buarada sana uzucu bır haberım var
subaın 17 de ınternetımı ıptal ettırmek zorundayım sebus.... sonra tekrar ne zaman alırız bılemıyorum. uzun bır sure gorunemıcem burda
Aaaa hilal neden iptal ettiriyorsunuz bir daha almicakmısınız canım gel buralara bizi unutma
bir süre alamıcam sehercım...belkı daha sonra
Canım benim sağlıcakla kal özleticeksin kendini anlaşılan. İnşallah topiği unutmaz bir gün geri döndüğünde göbüşünde veya kucağında bebiş ile dönersin bizlerde seni koca koca göbekli yaşlanmış anneler olarak karşılarız umarım. Herşey gönlüne göre olsun. Allah hakettiğin herşeyi nasip etsin biran önce bebeğine kavuş arkadaşım. Tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum.
sehercım daha burdayım 17 subata kadar :)) ama guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım :)))
hee bende hemen gidiyyon sandım vakit var daha iyi iyi
sebus Allahtan kür yapmıyosun sen, zaten bomba gibi yapıyosun adamı gerek kalmıyor
bide kür yaparsan maazallah üçüz beşiz olur bebeğin
haklisin sebusum.... napcez acaba boyle
aman şekerim okadar yedirip içiryomda noluyo sanki adam fişek ok de ya ben? iş bende bitiyo ama bende tık yok okadar yiyip içsemde hep fos hep fos anca kilo alıyom :)
Bende aynı şeyden muzdarip bir bayan olarak,şükür mutlu sona ulaştım.İlgilenirseniz yazınız.ben 21yaşındayım 7 aylık evliyimve kiloluyum çocugum olmuyo bunun için ne yapmalıyım bilmiyorum bi çok şey denedim ama olmuyo eşimle ben çok istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim
neden surekli mail adresinizi yaziyorsunuz aysun hanim.hani su mucizenizi burdan herkesle paylassaniz da madem hepimiz yararlansak ....
neden surekli mail adresinizi yaziyorsunuz aysun hanim.hani su mucizenizi burdan herkesle paylassaniz da madem hepimiz yararlansak ....
anladimda belki kendi kendine soyler diye bekliyorum 2008 den bu yana KK da ayni mesaji surekli yazip yollamis insanlari bazi seyleri ALLAH RIZASI icin yapmamalarini anlamiyorum.....yazik cok yazik insanlik olmus ne yazik ki...
canım benim neden yazıyo senceeee :)
yıllarca özlemini yaşayıp mutlu sona eren bir insan olarak,kimse ağlamasın istedim.hem vesile ben değilim.Sadece yol gösterecektim.sağlık olsun inanmayan inanmasın.İnsanların acısıyla oynanmaz.RABBİM yar ve yardımcısı olsun herkesin.
madem gercekten yol gostermek amaciniz buyrun sizi dinliyorum mucizeni paylasin benim gibi bir cok arkadasimda ogrensin....
umarim dilerim hamilesindir canim ....bundan bir kac ay once benimde adetim 15 gun gecikti belietilerinin hepsini fazlasiyla yasadim...aha dedim hamileyim cunk daha once hic boyle gecikmem olmadi 15 gun sonunda doktora gittim yumosum 33 mm olmus ve catlamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?