hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

allah iyiliğini hilal amma kahkaha attım ha :) hee gitmedim bugün günüm vardı sokak süpürgesi olan bana gezmek daha cazip geldi :) bgn de kızlar noldu sana elin yüzün bi şiş memişler kabarmış ağzına gircek dediler durumumu anlattım bi tanesi hemen eczaneye gidip test alayım geleyim dedi ben izin vermedim iyimi :) korkuyom yaaaa içime bi negatif doğuyo bi pozitif günümü beklemeye karar verdim anlıycan bi 10 gün daha kafanızı ütülücem oram ağrıyo buram ağrıyo diye alışın gariiii :))) ama dün rüyamda test yapıyom silik çizgi çıkıyo gördüm ama gerçek gibiydi yaaaa uyandığımda hala gözümün önündeydi..... senden naber?

anam seninki romantik değil baya bildiğin ormantik olmuş bide mum koyun ortaya oooooh :)

mrb kızlar dün nasıl dua ettiysem gebelik şüphesi olanlar olmuş : )))bugün hadi bakalım işalllahhh birimizn olursa bir diğerimize ümidolur hadi hayırlısıı

ay canııııım sen acık daha dua ediversene şüpheden çıksın gerçeğe dönüşsün diye :) valla bendeki şüpheler o yönde ama belli de olmaz ki bi diyorum prolaktinim yükseldi ikiz tepelerim ondan bukadar ağrılı ama ozaman kasık ağrım olmuyodu hiç bi diyorum hamişlikten bilemedim test yapmaya da çok korkuyorum yaaaaa

Etmezmiyim canımya hep ediyorum olmayan herkeze versin rabbim işallahhhh hamilesindir kutlarız bizde seni,ben bu degerlerden hiç anlamıyorum doktor yaptırdı normal dedi ama bend yaptırsam belkide hepsini yapmamştır banada ne yaptırmak gerekiyo hormon testi falan bu

amin canım hepimize nasip etsin de hepimiz sevinelim daha önce hiç gittinmi peki doktora zaten adetin 3.günü gittinmi yapıyolar diyosun gebelik istiyorum ama olmuyo tahlilleri yapmanızı istiyorum gerçi bi çoğu sen demeden yapıyolar işte bakıyolar troitlerine prolaktine bilmemneye falan öyle belli oluyo sen de bi git istersen devlet hastanesine...

inşallah rüyaların gerçeğe döner sebusum.biliosun senle durumlarımız aynı banada çok büyük umut olur.
canım eger dayanılmaz agrıların olursa dr. mutlaka git allah muhafaza ablamın bi arkadaşı yaşamıştı dış gebelik olmuş tüpe zarar vermiş.
nolur ihmal etme olur mu?????

deme ya benim öyle sürekli ve çok şiddetli değil ama ara ara geliyo sızı şeklinde gece de öyle oldu uyuyom uyanıyom sızlıyo bak şimdi merak ettim bea... zaten sol tüp tıkalı allah korusun inşallah bebişlerimizdendir çektiklerimiz okadar çok istiyorumki anlatamam kendiliğinden olsada tedaviye gerek kalmasa inan gözümde büyüyo doktor hastane yapılacak işlemler rabbim bu ay güldürse bizi inşallah....

inşallah canım benim.
bende çok istiyorum.bugün gezmeye gittim eltiler hamile ya benim valla içim gitti.
herkes soruyo söylemi böylemi..neyse sızıysa sorun deil.
bide lekelenmen yok demi?

inşallah canım benim.
bende çok istiyorum.bugün gezmeye gittim eltiler hamile ya benim valla içim gitti.
herkes soruyo söylemi böylemi..neyse sızıysa sorun deil.
bide lekelenmen yok demi?

geçenlerde oldu ama şimdilik bişey yok bilmiyorum yaa panik heyecan ikisi biarada bende... bilirim o muhabbetleri benimde eltim ve 2 akraban 1er ay arayla hamile kaldılar o aralar hamilelik muhabbeti şimdi doğurdular bebek muhabbetleri ben de öyle mööö gibi dinliyorum onları...

kendine gelince suphesi guzel de bana niye musade etmedin caddiiiiii giz gore gore aci cekmemi istedin heeee ((((

yok be arkadaşım zaten senden sonra moralim bozuldu ya çok inandırmıştım kendimi önce sen sonra ben diye ee sen sıranı savdın sıra bende biliyorum bende de bişey yok sadece hormonlarımın bana bi oyunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…