Sizleri kocaman kocaman öpüyorum ben hazırlanıp çıkmak lazım eve gitme vakti geldii. Yarın herkesden güzel haberler bekliyorum. Bu akşam kayınvalidem bizde şuan bana yemek hazırlıyor hahahahaha. Eşim ben ve annesi romantik bir gecede romantik yemekler yicezzzz kaynanamın elinden. Hadi hepinize iyi akşamlar iyi geceler . Kendinize ve kocişlerinize iyi bakın.
mrb kızlar dün nasıl dua ettiysem gebelik şüphesi olanlar olmuş : )))bugün hadi bakalım işalllahhh birimizn olursa bir diğerimize ümidolur hadi hayırlısıı
Etmezmiyim canımya hep ediyorum olmayan herkeze versin rabbim işallahhhh hamilesindir kutlarız bizde seni,ben bu degerlerden hiç anlamıyorum doktor yaptırdı normal dedi ama bend yaptırsam belkide hepsini yapmamştır banada ne yaptırmak gerekiyo hormon testi falan bu
allah iyiliğini hilal amma kahkaha attım ha :) hee gitmedim bugün günüm vardı sokak süpürgesi olan bana gezmek daha cazip geldi :) bgn de kızlar noldu sana elin yüzün bi şiş memişler kabarmış ağzına gircek dediler durumumu anlattım bi tanesi hemen eczaneye gidip test alayım geleyim dedi ben izin vermedim iyimi :) korkuyom yaaaa içime bi negatif doğuyo bi pozitif günümü beklemeye karar verdim anlıycan bi 10 gün daha kafanızı ütülücem oram ağrıyo buram ağrıyo diye alışın gariiii :))) ama dün rüyamda test yapıyom silik çizgi çıkıyo gördüm ama gerçek gibiydi yaaaa uyandığımda hala gözümün önündeydi..... senden naber?
inşallah rüyaların gerçeğe döner sebusum.biliosun senle durumlarımız aynı banada çok büyük umut olur.
canım eger dayanılmaz agrıların olursa dr. mutlaka git allah muhafaza ablamın bi arkadaşı yaşamıştı dış gebelik olmuş tüpe zarar vermiş.
nolur ihmal etme olur mu?????
inşallah canım benim.
bende çok istiyorum.bugün gezmeye gittim eltiler hamile ya benim valla içim gitti.
herkes soruyo söylemi böylemi..neyse sızıysa sorun deil.
bide lekelenmen yok demi?
sebus niye test yaptirmiyorsun yaaaa
sebus niye test yaptirmiyorsun yaaaa
korkunun ecele faydasi var miiiii baciiim
korkunun ecele faydasi var miiiii baciiim
kendine gelince suphesi guzel de bana niye musade etmedin caddiiiiii giz gore gore aci cekmemi istedin heeee
kendine gelince suphesi guzel de bana niye musade etmedin caddiiiiii giz gore gore aci cekmemi istedin heeee((((
bence bunlar gebelige dair buyuuuk isaret sebusuummm gor bak hamilesin sen
bugunmu gittiiiin
bugunmu gittiiiin
ne diyelim arkadasim hayirlisi buymud uzulme demiycem seni coook iyi anliyorum canim.peki niyeymis bu bas donmelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?