hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Bu kürü deneyen olmadı mı ,hadi hep beraber deneyelim bu ay!
reglinin 1 veya 2. günü başlayalım 12.güne kadar devam ediyoruz....

Inşallah herkesin hayirli haberlerini duyariz

betül ve hiilal
kızlar sizin için çok üzüldüm.
hilalcim ne diyeceğimi bilemedim inan..
yiyip bitirme kendini nolur arkadaşım..önce canımızın sağlığı.
dua edelim birbirimize..
benimde adet belirtilerimin hepsi var.göğüslerde de bişey yok.
bu ayda dertleşiriz artık

cannım benım cok sağol ALLAH razı olsun ...elımden maalesef bırsey gelmıyor rabbımın takdırı bu..... kendımı temızlıge verdım ancak oyle rahatlayacagım.arada bakıyorum topıge :) optum senı

hhuhuuuuuu. kacakkk topik sahibii geldiiiiiii

kizlarrrr napiosunuzzz sizi ihmal ettim topigimi oksuz biraktim zma saolasiniz siz sahip cikmissiniz topikimeeee nur topu gibi masallaah

Nasıl yapıcaz kürü

10 yemek kaşığı doğal bal
10 çay kaşığı tarçın
12 yemek kaşığı toz çörekotu karışım bu şekilde .sabah akşam aç karına yeniyor. regli 2-12.günlerde yapılıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/575443-bal-corekotu-tarcin-mucizem-nurummmm-4.html

bu linkte "yaren2007" adlı kullanıcı bakın ne yazmış :

kızlar bız kk da 5 kışı yaptık ayrı zmanlarda ılk yapışımızda oldu
su an kımımızın kucagnda kımımızın göbuşunde

bende senin gibiydim hatta tedavi icin klomene falan basliyacaktim ama gerek kalmadi.. incir -havuc kürü yap 2.ayda hamile kaldim Hemde esim 50 yasinda bende 28 bide dua kuran salavat
Önceliklegözlerin aydın cnım Rabbim seni ve meleğini korusun Bu kürü iki ay boyunca nasıl yaptığını anlatırmısın bana canım?

herkes görsün diye tekrar paylaşıyorum :

10 yemek kaşığı doğal bal
10 çay kaşığı tarçın
12 yemek kaşığı toz çörekotu karışım bu şekilde .sabah akşam aç karına yeniyor. regli 2-12.günlerde yapılıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/gebeli...urummmm-4.html

bu linkte "yaren2007" adlı kullanıcı bakın ne yazmış :

kızlar bız kk da 5 kışı yaptık ayrı zmanlarda ılk yapışımızda oldu
su an kımımızın kucagnda kımımızın göbuşunde

ıcınde Bal varsa ben yapamam maalesef canım ama ınsaALLAH sız yapında tutsun ben şeker hastasıyım bana o tarz seyler yasak

Topiği Okudum gerçekten güzel şeyler yazmışlar. Doğal bal derken balparmak süzme bal olur herhalde
Birde tarşın toz tarçın galiba demi
birşey daha toz çörekotunu nerede bulucam. normal tane tane çörekotu olurmu çok sordum demi .

Bu ay adet olursam denicem 19 ocağı beklicem

birşey daha sorucam bu karşımı sabah akşammı yapıcaz yoksa bir kere karıştırıp kavonozda dursa olur herhalde demi

ıcınde bal varsa ben yapamam maalesef canım ama ınsaallah sız yapında tutsun ben şeker hastasıyım bana o tarz seyler yasak

canım sade çörek otunu çiğnemekte yeteli.yumurtayı hemçoğaltıyo hem büyütüyo.kesinlikle denemelisin.

canım sade çörek otunu çiğnemekte yeteli.yumurtayı hemçoğaltıyo hem büyütüyo.kesinlikle denemelisin.

Gercekten miiiiiiiiiii hıc duymamıstım hemen baslıyorum pekı tane tane olanını mı .hergun mu nasıl yapıcam onu? tarcın zaten her sabah bır cay kaşığı suyla ıcıyorum corek otunuda ıcsem olurmu yoksa tozunu mu?

canım toz halinde olanı var ama normal olanı varsa çörek otunun bir tatlı kaşığı her gün aç karna çiğne.ama iyice çiğne.gerçekten yumurta geliştiriyor.yarın başla 12. Güne kadar devam et.ben bu ay bi kaç gün yaptım ama yinede erken yumurtladım faydası oldu.pko luyum normalde geç oluyo adetim.

Kızlaaaaar bu ay çörekotu karışımını denicem olmadı birdahaki ay incir kürünü denicem. Allahım inş. bunları denememe fırsat vermeden bebeğimle bu ay bani kavuşturur.

arkadaşlar şöyle bişey de var eğer prolaktin hormonunuz yüksekse incir havuç kürü kesinlikle yapmayın ikisi de sütü arttıran yiyecekler o yüzden ters tepki yapar kürleri yaparken nelere iyi gelir yanında kimler kullanmamalıya da bakın derim benimki sadece tavsiye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…