- Emoji Skoru
- 441
- Puanlar
- 123
teşekkür ederim yanıtlarınız için.üzüntünüzü anlıyorum .....daha çok gençsiniz bu kadar ....genç yaşın çok büyük avantajları var.ben 38 yaşındayım.bu yaşıma ertelediğim için çocuk işini zaman zaman üzüldüğüm oluyor ama ne yapalım mukadderat ...... yine de umudumu diri tutmaya çalışıyorum ....inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebişleniriz hepimiz.
geçmişler olsun.....
Bu kürü deneyen olmadı mı ,hadi hep beraber deneyelim bu ay!
reglinin 1 veya 2. günü başlayalım 12.güne kadar devam ediyoruz....
Nasıl yapıcaz kürü
Nasıl yapıcaz kürü
Önceliklegözlerin aydın cnım Rabbim seni ve meleğini korusunbende senin gibiydim hatta tedavi icin klomene falan basliyacaktim ama gerek kalmadi.. incir -havuc kürü yap 2.ayda hamile kaldim Hemde esim 50 yasinda bende 28 bide dua kuran salavat
nne kürü bu kızlar banada deyıverın bır(
herkes görsün diye tekrar paylaşıyorum :
10 yemek kaşığı doğal bal
10 çay kaşığı tarçın
12 yemek kaşığı toz çörekotu karışım bu şekilde .sabah akşam aç karına yeniyor. regli 2-12.günlerde yapılıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/gebeli...urummmm-4.html
bu linkte "yaren2007" adlı kullanıcı bakın ne yazmış :
kızlar bız kk da 5 kışı yaptık ayrı zmanlarda ılk yapışımızda oldu
su an kımımızın kucagnda kımımızın göbuşunde
ıcınde bal varsa ben yapamam maalesef canım ama ınsaallah sız yapında tutsunben şeker hastasıyım bana o tarz seyler yasak
canım sade çörek otunu çiğnemekte yeteli.yumurtayı hemçoğaltıyo hem büyütüyo.kesinlikle denemelisin.
gercekten miiiiiiiiiii hıc duymamıstım hemen baslıyorum pekı tane tane olanını mı .hergun mu nasıl yapıcam onu? Tarcın zaten her sabah bır cay kaşığı suyla ıcıyorum corek otunuda ıcsem olurmu yoksa tozunu mu?
Ya korunarak hamile kalanlara ne diceksin. Nasıl şey varsa töbe töbeeebizimkinin varkı ne anlamadım[/QUOTE
Ben.onlara inanamıyorum zaten korunurkdn nasi yapıyorlar ben yil gecti huc korunmadim meleğim gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?