hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

anladım canım bilemiyorum kiiii neden bu şeyleri yaşıyoruz başkaları hemen kalıyo hatta en çok da istemeyenler ya bizler neden?

Ya korunarak hamile kalanlara ne diceksin. Nasıl şey varsa töbe töbeee bizimkinin varkı ne anlamadım

anladım canım betulcum bızler elımızden gelenı yapmakla meshuluz takdır YUCE YARADANIN o nerı nasıp ettıyse onu yasıyoruz ama ben ınancımı kaybetmıyorum nasıl kı ınanıyorum onun sonsuuuz kudretıne oylede ınanıyorum bızlerde Anne olacagız zaman herseyın ılacı.
pekı yıne denıyecekmısınız?

Ya korunarak hamile kalanlara ne diceksin. Nasıl şey varsa töbe töbeee bizimkinin varkı ne anlamadım

sorma yaaa ...bırde bazı gerızekalılar topık acıyor ya ıste henuz dusunmuyorum da hamıle olabılırmıyım. dusunmezler ama korunmazlarda bu gıbıler ıcınde kurtaj olmaz cok basıt zaten aldırıverıyorlar bıttı gıttı...bırde o 2-5 gunluk bebeklerı sokaga bırakanlar. onları gene hıc anlamıyorum. vallahı srf bu yuzden sokak sokak gezıp aramak ıstıyorum bulusam hemen alıcam kımseyede vermıcem

Ewet istiyoruz ama ne zaman deneyebiliriz bilmiyorum suan ne maddi durumum yeter buna nede psikolojim

Allah akıl fikir versin o insalara hilal kürtaj ile o cana nasıl kıyıyorlar anlamıyorum.

Ewet istiyoruz ama ne zaman deneyebiliriz bilmiyorum suan ne maddi durumum yeter buna nede psikolojim

Canım maddi olarak bişey diyemiyorum ama pskolojini toparla hiç birşey bitmiş değil. Hem yaşımız daha genç bende seninle aynı yaştayım

yapıyorlar vallahı hemde gozlerını kırpmadan.... ama ıste oylelerı ceket atsan ustune hamıle kalıyor

hilalim amma güldüm ya aynı kafadanız biliyomusun ben de olumsuz haberlerinizi alınca sinirlerim bozuldu bi hışımla çıktım netten kafam dağılsın diye başladım cam silmeye ev dandini herşeyi kaldırdım temizliğe başladım sonra ayıp oldu kızlara haber vereyim bi diye girdim baktım sen de temizliğe başlıcakmışsın canım benim ya hıncımızı anca evden alırız zaten hadi bize kolay gelsin arkadaşım....öpüyorum sizi kızlar pes etmek yok yola devam oluncaya kadar sevişin kızlar sevişiiiiin :))

kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım bunun üzerine diyecek bişey yok.biliyorumçok zor.seni avutamam.çünkü bende kahroluyorum ilk gün.sadece hayırlısı deyip razı olucaz kaderimize.tabi bunun yanında elimizden gelenide yapacağız.sende aşılama falan dene olmazsa canım.ben bu ay olmazsa aşılama düşünüyorum..

Artik o kadar umidimi kaybettimki ne yapsam olmiycak gibi geliyo cevre baskisi bi yandan bnm kendimi yiyip bitirmem bi yandan esim hic bisey belli etmemeye calissada cok izuldugunu bilmek bi yandan ooof off

bende senin gibiydim hatta tedavi icin klomene falan basliyacaktim ama gerek kalmadi.. incir -havuc kürü yap 2.ayda hamile kaldim Hemde esim 50 yasinda bende 28 bide dua kuran salavat

canım inan ki çok sevindim senin için :) Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin:) Bize de dua et

Artik o kadar umidimi kaybettimki ne yapsam olmiycak gibi geliyo cevre baskisi bi yandan bnm kendimi yiyip bitirmem bi yandan esim hic bisey belli etmemeye calissada cok izuldugunu bilmek bi yandan ooof off

ahhh o çevre baskısı yok mu insanı yiyip bitiren o kahreden o

teşekkür ederim yanıtlarınız için.üzüntünüzü anlıyorum .....daha çok gençsiniz bu kadar ....genç yaşın çok büyük avantajları var.ben 38 yaşındayım.bu yaşıma ertelediğim için çocuk işini zaman zaman üzüldüğüm oluyor ama ne yapalım mukadderat ...... yine de umudumu diri tutmaya çalışıyorum ....inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebişleniriz hepimiz.

geçmişler olsun.....

İnşallah bol bebişli bir senemiz olsun.

Büyükihtimal bugün benim adet günüm.şimdilik yok bişey arada kasık batması devam ediyor ve göğüs ağrısı.allahım nolur bebeğim benimle olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…