• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Gerçekten miiiii :( haberim yoktu.. yanmaz mi onu hissettikten sonra olmamasi ne kadar zordur allah yardımcısı olsun :( mevlam vaktini saatinu belirlemustir diye avutuyorum kendimi bende... dualarima hepimizi katiyorum anne olma ozlemiyle bekleyenler icin... birbirimize ettigumuz dualar kabul olur inşallah

amın arkadasım amın ama sımdı eşim yıne mı hastalandım yıne mı tutmadı dıycem aksama ...ozaman ıyıce yıkılıcam .

Kıyamam sana ben kuzummmm... umarım demezsin umarim bu aksam evinizden kahkahalar yükselir canimmmmm

yok yok en fazla 1 saate kadar hastalanıcam sekerım gelıyo kırmızılar. zaten ne zaman test yapsam hep ya aynı gun yada ertesı gun adet olurum bırde ben adet olmadan yarım saat once resmen yumurtalıklarımı hıssedıyorum sızlıyor sancısı artıyor sonra hoooopp ben geldım dıyor zaten suan o var .bosuna umıtlenmeyın sızde kızlar destegınız ıcın coook tesekkur ederım ALLAH HEPINIZDEN razın olsun ama bu ay da fos cıktım.

yok yok en fazla 1 saate kadar hastalanıcam sekerım gelıyo kırmızılar. Zaten ne zaman test yapsam hep ya aynı gun yada ertesı gun adet olurum bırde ben adet olmadan yarım saat once resmen yumurtalıklarımı hıssedıyorum sızlıyor sancısı artıyor sonra hoooopp ben geldım dıyor zaten suan o var .bosuna umıtlenmeyın sızde kızlar destegınız ıcın coook tesekkur ederım allah hepınızden razın olsun ama bu ay da fos cıktım.

hilaaala adet mi oldunn

yok yok en fazla 1 saate kadar hastalanıcam sekerım gelıyo kırmızılar. zaten ne zaman test yapsam hep ya aynı gun yada ertesı gun adet olurum bırde ben adet olmadan yarım saat once resmen yumurtalıklarımı hıssedıyorum sızlıyor sancısı artıyor sonra hoooopp ben geldım dıyor zaten suan o var .bosuna umıtlenmeyın sızde kızlar destegınız ıcın coook tesekkur ederım ALLAH HEPINIZDEN razın olsun ama bu ay da fos cıktım.

Biz hep burdayiz canim benim

kızlaaar Gunaydın.... napıyonuz bakem? Sabah Kan verdım ogleden sonra cıkacak ama benım ıcımdekı hıs hıc ıyı seyler soylemıyor :( kasıklarım cok agrıyor ...

ay hilal çok heyecanlıyım kaç gibi çıkcak canım hemen haber ver nolur...

Ben bir tuhafim o kadar düzensiz ki onu da hissetmiyorum :))) ama gecen yazmıştım inanılmaz garip bas dönmem var yer ayagimin altindan kayıyor resmen... göğüslerimin dolgunlasmaya basladigini gorebiliyorum ama tabi sonuç ne olacak Rabbim bilir :(

hadi canım umutla bekliyoruz senin de güzel haberlerini hadi hadi hadiiiii :)

Oooof inşallah bebek belirtileridir. Ama sanmıyorum ya adet ağrılarım bunlar kırmızılar gelicek biliyorum ooooooffff Hilal akşama inşallah eşine güzel süpriz yaparsın hayırlı haberini bizimle paylaşmanı can gönülden bekliyoruz

olmak uzereyım canım kasıklarımda kı agrı onu gosterıyor :43:

sadece ağrın var demi onun dışında akıntın falan yok kırmızıların gelmesi için.... canım dur bakalım belki gelmez ya panik yapma umutsuzluğa kapılma son ana kadar....

ya yapmayın kızlar umut fakirin ekmeğiymiş kırmızılar görünmeden pes etmek yok canlanın biraz...

olmak uzereyım canım kasıklarımda kı agrı onu gosterıyor :43:

canım üzülme lütfen ya rabbimin takdiri.ya o ağrı 2 gün önce bendede oldu hatta bugünde oldu.dedim heralde olacam.birz akıntı gelmiş söylemesi ayıp.inşallah yerleşmeağrısıdır.

Oooof inşallah bebek belirtileridir. Ama sanmıyorum ya adet ağrılarım bunlar kırmızılar gelicek biliyorum ooooooffff Hilal akşama inşallah eşine güzel süpriz yaparsın hayırlı haberini bizimle paylaşmanı can gönülden bekliyoruz
seherım maalesef veremıcem o mutlu haber cunkı bır yarım saat sonra adet olucam artık aksama adamın dırdırını dınlıcem kahreder dururum kendımı ..........

sadece ağrın var demi onun dışında akıntın falan yok kırmızıların gelmesi için.... canım dur bakalım belki gelmez ya panik yapma umutsuzluğa kapılma son ana kadar....
yok sebusum bu seferkı agrı adet sancısı oyle batma falan degıl yanı...uzgunum.yorgunum.mutsuzum ısyan etmek ıstemıyorum aglamak ıstemıyorum ama nedeeeeeeeeeeennn yaa nedeeeeeeeen :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43: :43:

seherım maalesef veremıcem o mutlu haber cunkı bır yarım saat sonra adet olucam artık aksama adamın dırdırını dınlıcem kahreder dururum kendımı ..........

CANIM KOCANMI BASKI YAPIYO :26:

yaş sınırı var sanırım değil mi ben 38 im hatta kimlikte daha bile büyüğüm !korkuyorum tüp bebeğe mecbur kalıp onu da yaştan kaçırmaktan (hani devlet sağlık güvencesi açısından)!sizin yaşınız kaç?merakımı bağışlayın bu tüp bebek işi çok masraflıymış,biraz bildiklerinizi paylaşır mısınız?
inşallah bebek haberinizi alırız hayırlısıyla.

Bugün malesef negatif sonuc aldım.21 yasindayim ben. Yas siniri yok 23 yasin altini devlet yatdimi olmuyo.zaten devlet sadece ilac paralarinda ufak bi düşüş sagliyo. Ve embriyo sayisi icin şartlar var sadece onuda doktor ayarliyo. Masraf konusuna girsek hemen hemen her yerde yakin 5000 ve 5500 arasi ama bu fiyat kullanacağın ilaca gore değişiyor yani yumurtalarinin gelişimine bagli bnm yumurtalarım fazla oldugu icin gelisimde sorun yaşamadım tam 5000 tuttu bursa jinemed de yaptirdim ben sizde sorun ne peki

canım üzülme lütfen ya rabbimin takdiri.ya o ağrı 2 gün önce bendede oldu hatta bugünde oldu.dedim heralde olacam.birz akıntı gelmiş söylemesi ayıp.inşallah yerleşmeağrısıdır.

bende cok ısterdım bunun yerlesmeden dolayı bu agrının oldugunu ama degıl zehracım....hatta dur wc ye gıdeyım ben....

ne diyim hilaliiiim çok kötü hissettim şimdi acık da ben sebep oldum sana hep gaz verdim umutlanmana neden oldum gibi ama bundan sonra söz öyle birşey yapmıcam arkadaşım.... isyan etme nolur zorlu bi serüven bizimki öyle kolay yollardan olmucak bebişlerimiz uğraşıcaz artık anlaşılan nolur sabırlı ol canım....

Bugün malesef negatif sonuc aldım.21 yasindayim ben. Yas siniri yok 23 yasin altini devlet yatdimi olmuyo.zaten devlet sadece ilac paralarinda ufak bi düşüş sagliyo. Ve embriyo sayisi icin şartlar var sadece onuda doktor ayarliyo. Masraf konusuna girsek hemen hemen her yerde yakin 5000 ve 5500 arasi ama bu fiyat kullanacağın ilaca gore değişiyor yani yumurtalarinin gelişimine bagli bnm yumurtalarım fazla oldugu icin gelisimde sorun yaşamadım tam 5000 tuttu bursa jinemed de yaptirdim ben sizde sorun ne peki

betüüüülll negatıf mı sonuc? cok uzuldum ınan coook benımde kırmızılar geldıııııııııııııııııı

Back