- Emoji Skoru
- 179
- Puanlar
- 173
Bugün malesef negatif sonuc aldım.21 yasindayim ben. Yas siniri yok 23 yasin altini devlet yatdimi olmuyo.zaten devlet sadece ilac paralarinda ufak bi düşüş sagliyo. Ve embriyo sayisi icin şartlar var sadece onuda doktor ayarliyo. Masraf konusuna girsek hemen hemen her yerde yakin 5000 ve 5500 arasi ama bu fiyat kullanacağın ilaca gore değişiyor yani yumurtalarinin gelişimine bagli bnm yumurtalarım fazla oldugu icin gelisimde sorun yaşamadım tam 5000 tuttu bursa jinemed de yaptirdim ben sizde sorun ne peki
kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sonuc negatif cok uzgunum saglik ocagindaki test guvenilirmi bilginiz varmi acaba
kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
betüüüülll negatıf mı sonuc? cok uzuldum ınan coook benımde kırmızılar geldıııııııııııııııııı
canım çok üzüldüm ama umutsuzluğa kapılma nolur vakti zamanı var demekki....
gerçektenmi....... içim parçalandi arkadaşım..... çok üzgünüm.....
benımde ıcım parcalanıyor sebus... daha dun gece eşim hamıleysen sunu yapcam bunu yapıcam dıye dıye bır hal oldu sımdı adet oldum deyınce yıne suratı asılacak yıne uzulecek yıne robot gıbı ılıskıye gırcez dıye soylenıcek.... offf yaa
Bende boyle avunuyorum napayım cok heveslenmistim
benımde ıcım parcalanıyor sebus... daha dun gece eşim hamıleysen sunu yapcam bunu yapıcam dıye dıye bır hal oldu sımdı adet oldum deyınce yıne suratı asılacak yıne uzulecek yıne robot gıbı ılıskıye gırcez dıye soylenıcek.... offf yaa
sehercım aslında ınanılmaz anlayışlı ama 38 yasındayım hılal bende babalıgı tatmak ıstıyorum dıyor o da haklı bende 30 yasındayım yanı zaman cabuk ılerlıyor ...onun bır cok sıkıntısı var bu bebek onun ıcın manen bır cıkıs yolu olacak stres falan kalmıcak tek ıstedıgı ıkımızın bır evladı olması benden daha cok yogun yasıyor o duygularını bunu goruncede ben kendımı sucluyorumNE olur üzülme eşinde anlamalı seni. Bu yolda tek değilsin
ah arkadaşım ah....anlıyorum seni bence eşlerimize bidaha söylemeyelim gecikmelerimizi bat. tarihlerimizi bari onlar stres yapıp canımızı sıkmasın.... onlarda haklı biliyorum ama bizim ruh halimizi de pek iyi anlayamazlar...
Bende boyle avunuyorum napayım cok heveslenmistim
ah arkadaşım ah....anlıyorum seni bence eşlerimize bidaha söylemeyelim gecikmelerimizi bat. tarihlerimizi bari onlar stres yapıp canımızı sıkmasın.... onlarda haklı biliyorum ama bizim ruh halimizi de pek iyi anlayamazlar...
evet betulcum bununla sınıyor ....elden bırsey gelmıyor .ınan senın ıcın daha cok uzuluyorum maddı manevı yıkım oldu....ALLAHIM ınsallah tez zamanda sana bır bebek nasıp ederım .
buarada neden Tup bebek yaptınız sız yanı hem yasın cok kucuk yanı cıdıı bır sorun mu vardı?
Ben eşime söylemesem bile o benden daha iyi biliyor. Günü gelsin aha bugun olmassan hamilessssiiiiiiiiiiiin diyip duruyor. 1 gün geçsin hemen hamileyim sanıyor
rabbimin sınaması bu bizim imtihanımız bakalım hayırlısı elbet bizimde olacak ama çekeceklerimiz var....
kızlar ben musadenızı ısteyecegım kendımı temızlıge verıcem baska turlu aglaya aglaya kahredıcem kendımı ... hepınızı tek tek opuyorum vee sevıyorumanladım canım bilemiyorum kiiii neden bu şeyleri yaşıyoruz başkaları hemen kalıyo hatta en çok da istemeyenler ya bizler neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?