hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım çok üzüldüm ama umutsuzluğa kapılma nolur vakti zamanı var demekki....

İnşallah yerleşme ağrılarıdır. Sebus kırmzıyı görmeden ümitsizliğe kapılmicam oramıda 19 una kadar hiç aklıma getirmeden çalışmalar yapıcam ama tutttu ise tutmuştur adetime ne kaldı ki puuf çok heycan ve stresli her ay aynı terane. Hilal inş. yerleşiyordur kızz öyle deme hareketlerine dikkat et

gerçektenmi....... içim parçalandi arkadaşım..... çok üzgünüm.....

benımde ıcım parcalanıyor sebus... daha dun gece eşim hamıleysen sunu yapcam bunu yapıcam dıye dıye bır hal oldu sımdı adet oldum deyınce yıne suratı asılacak yıne uzulecek yıne robot gıbı ılıskıye gırcez dıye soylenıcek.... offf yaa

NE olur üzülme eşinde anlamalı seni. Bu yolda tek değilsin

Bende boyle avunuyorum napayım cok heveslenmistim

evet betulcum bununla sınıyor ....elden bırsey gelmıyor .ınan senın ıcın daha cok uzuluyorum maddı manevı yıkım oldu....ALLAHIM ınsallah tez zamanda sana bır bebek nasıp ederım .
buarada neden Tup bebek yaptınız sız yanı hem yasın cok kucuk yanı cıdıı bır sorun mu vardı?

ah arkadaşım ah....anlıyorum seni bence eşlerimize bidaha söylemeyelim gecikmelerimizi bat. tarihlerimizi bari onlar stres yapıp canımızı sıkmasın.... onlarda haklı biliyorum ama bizim ruh halimizi de pek iyi anlayamazlar...

NE olur üzülme eşinde anlamalı seni. Bu yolda tek değilsin
sehercım aslında ınanılmaz anlayışlı ama 38 yasındayım hılal bende babalıgı tatmak ıstıyorum dıyor o da haklı bende 30 yasındayım yanı zaman cabuk ılerlıyor ...onun bır cok sıkıntısı var bu bebek onun ıcın manen bır cıkıs yolu olacak stres falan kalmıcak tek ıstedıgı ıkımızın bır evladı olması benden daha cok yogun yasıyor o duygularını bunu goruncede ben kendımı sucluyorum

Ben eşime söylemesem bile o benden daha iyi biliyor. Günü gelsin aha bugun olmassan hamilessssiiiiiiiiiiiin diyip duruyor. 1 gün geçsin hemen hamileyim sanıyor

kımse bızı anlayamaz aslında ceker bılır derler ya cıdden oyle...ama benım eşim cok bel bagladı bu bebek işine cıddı bır baskıyla ıstıyor hanı benden daha cok hesaplıyor herseyı bana gunlerce bırsey sezdırmedı en sonunda dun yemekte dedı sende gecıktın yıne dıye.boyle olunca havalara ucuyor hayaller hayaller ben daha cok uzuluyorum yaaaaaa

Esimde sperm sayısı eksikliği var benimde yumurtalarim fazla oldugu icin normel yolla gelusmesi cok zor. Bundan once ilac tedavisi denemistik ama oda olmadi malesef ve evliligimin birinci yilinda bir düştüğüm oldu en son dr tüp bebek onerdi cok umutluyduk hic sorun yoktu hersey yolundaydi iki tane 5.gun embriyosu konuldu ama olmadi yine hayal kırıklığı. Allah sanada en kisa zamnda versin inşallah het zamn dua edicem hepimize

Ben eşime söylemesem bile o benden daha iyi biliyor. Günü gelsin aha bugun olmassan hamilessssiiiiiiiiiiiin diyip duruyor. 1 gün geçsin hemen hamileyim sanıyor

anladım canım bilemiyorum kiiii neden bu şeyleri yaşıyoruz başkaları hemen kalıyo hatta en çok da istemeyenler ya bizler neden?

anladım canım bilemiyorum kiiii neden bu şeyleri yaşıyoruz başkaları hemen kalıyo hatta en çok da istemeyenler ya bizler neden?
kızlar ben musadenızı ısteyecegım kendımı temızlıge verıcem baska turlu aglaya aglaya kahredıcem kendımı ... hepınızı tek tek opuyorum vee sevıyorum darılmaca yok kızlarcıklar ama sebusumu coook daha sevıyom o benım ılk göz agrım
ara ara yıne gırerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…