• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

betulcum hic bir bilgim yok canim ama merak ettim nasil delik aciliyor ???? Belki sende agri olmamistir benim abl ve arkadasimdada boyle bir agri olmamisti

Yumurtalari yumurtaliklatdan almak ocin acilan delikler. Normelde sanci olmuyo ama benim yumurtalarim fazla oldigu icin sancim olmasi gerekiyodu ama olmadi malesef resmen aci cekmek icin dua ettim ama olmadi doktorum sancinin ve siskinliginin olmasi iyiye isaret demisti. Normel sayida yumurta toplandigi zaman boyle bir durum olmuyo

betulcum hic bir bilgim yok canim ama merak ettim nasil delik aciliyor ???? Belki sende agri olmamistir benim abl ve arkadasimdada boyle bir agri olmamisti

Yumurtalari yumurtaliklatdan almak ocin acilan delikler. Normelde sanci olmuyo ama benim yumurtalarim fazla oldigu icin sancim olmasi gerekiyodu ama olmadi malesef resmen aci cekmek icin dua ettim ama olmadi doktorum sancinin ve siskinliginin olmasi iyiye isaret demisti. Normel sayida yumurta toplandigi zaman boyle bir durum olmuyo
simdi anladim canim ama sen iyi dusun iyi olsun kotulugu atalim kafamizdan
ne zaman test yapican?

ne zaman test yapican?

Yarin 12 inci gunum bugun kan verdim yarin sabah sonuc alicam idrar testi yaptim ama negatif malesef o yuzdende biraz morel bozuklugu oldu umarim iyi bi sonuc alirim yoksa tekrar deneyebilirmiyim bilmiyorum. :43:

yok anacim benim evde hic oyle seyler yok baci nasil olsa yarin kan testi yapicam ustumde buyuuuuk bir baski car (sebus) :))))) yapamda kurtulayim
....

tamam pes ediyorum artık baskı falan yok arkadaşım sen nezaman hazır hissediyosan yap gerçekten :)

ne zaman test yapican?

Yarin 12 inci gunum bugun kan verdim yarin sabah sonuc alicam idrar testi yaptim ama negatif malesef o yuzdende biraz morel bozuklugu oldu umarim iyi bi sonuc alirim yoksa tekrar deneyebilirmiyim bilmiyorum. :43:
uzulme diyemiyorum arkadasim cok zor bir durum insaALLAH olumlu cevap alirsin dualarima senide ekliyorum bu gece
.....

günaydın kızlaaaaar nasılsınız bakim bugün hilaliiiim yok doktora gitti galiba :) inşallah hayırlı haberlerle gelir eeeeeeee daha daha kimler ne hissediyo dökülün bakayım dün gün boyu yoktum kaynatmışsınız hep ben geldim bgn kimsecikler yok oldumu ama :)

günaydın kızlaaaaar nasılsınız bakim bugün hilaliiiim yok doktora gitti galiba :) inşallah hayırlı haberlerle gelir eeeeeeee daha daha kimler ne hissediyo dökülün bakayım dün gün boyu yoktum kaynatmışsınız hep ben geldim bgn kimsecikler yok oldumu ama :)

Burdayız sebus. Benimde bat 19 ocak kasık bel ağrılarım var geliyor galiba kırmızılar :ssz: Hilalden inş. iyi haberler alırız

anam anam kızlar atak yapmışsınız valla iyiki yoktum aşkolsun size bensiz kaynatmışsınız...yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz ben deniz buranın demir başı 4 yıllık hamiş kalamayan olarak hadi artık diyorum güzel haberlerinizi verin benden beklemeyin ama :( ilk önce haberi de darılmayın ama hilaliiiim sen ver yarn mutlaka yaptır kuzum biliyorum sen bi ol arkası çorap söküğü gibi gelecek.... Ya benimde bulantım var sağ yumoşum da sürekli batma ve acayip göğüs ağrım var geçer diyim geçmiyoooo noliii böleee :(

merhaba hoşbulduk.

kızlarrr
burası ne kadar kalabalıklaşmış böyyleee:8:
hoşgeldiniz arkadaşlar.
size bir haberim var,eltim vardı ya bebği olmuyodu,hamileymiş..
kız aşılma tüp hepsini denedi 20 milyar para harcadılar..ama şimdi normal yolla hamile:nazar:
hepimiz çok sevindik..2 ay önce en küçüğümüz şimdi ortanca ve artık sırada ben varım heral:16:
hepiinize moral olsun rabbim isteyince öyle kolay oluyorr kkiiiii:emir_bebek:

AY NE KADAR GÜZEL 41 kere maşallah :) allah bizlere de nasip eder inşallah hayırlısıyla....insana çok büyük bir motivasyon örneği !
eltinizin yaşını merak ettim kaç acaba?

Cnm ben yeni yaptirdim tüp bebek sadece yumurta toplama islemi biraz sancili oldu oda anestezi den dolayi baska bi agrisi yok psikolojini saglam tutman yeterli. Ayrica ben aşılama falan yapmadim böyle bi şart yok tamamen senin istegine bagli ama tabi sorunada bagli

yaş sınırı var sanırım değil mi ben 38 im hatta kimlikte daha bile büyüğüm !korkuyorum tüp bebeğe mecbur kalıp onu da yaştan kaçırmaktan (hani devlet sağlık güvencesi açısından)!sizin yaşınız kaç?merakımı bağışlayın bu tüp bebek işi çok masraflıymış,biraz bildiklerinizi paylaşır mısınız?
inşallah bebek haberinizi alırız hayırlısıyla.

Burdayız sebus. Benimde bat 19 ocak kasık bel ağrılarım var geliyor galiba kırmızılar :ssz: Hilalden inş. iyi haberler alırız

gelmesiiiiiiiin.... az kalmış canım ama ikisinin de belirtileri aynı oluyomuş belli mi olur bakarsın mutlu haberler alırız senden...

kızlaaar Gunaydın.... napıyonuz bakem? Sabah Kan verdım ogleden sonra cıkacak ama benım ıcımdekı hıs hıc ıyı seyler soylemıyor :( kasıklarım cok agrıyor ...

ah be guzelım ınsaALLAH tutmusdur ama bu kadar cabuk belırtı gostermesı nerdeyse mumkun degıl... bellkı tansıyon ınmıs/cıkmısdır.

kızlaaar Gunaydın.... napıyonuz bakem? Sabah Kan verdım ogleden sonra cıkacak ama benım ıcımdekı hıs hıc ıyı seyler soylemıyor :( kasıklarım cok agrıyor ...

Hilalcim umutsuzluk yok lutfen sonucumuz ciksin bakarsin gobek atariz :)))

Hilalcim umutsuzluk yok lutfen sonucumuz ciksin bakarsin gobek atariz :)))

umutsuzluk degıl bu hayatım ya... hanı ıcımden bırsey adet olacaksın bekle bıraz dıyor zaten kasıklarımda oyle dıyor ha oldum ha olcam dıyor. Bazı kadınlar hamıle kalınca hıssederlermıs ya bızlerede adet olmayı hıssetmeyı nasıp etmıs Rabbım....

umutsuzluk degıl bu hayatım ya... hanı ıcımden bırsey adet olacaksın bekle bıraz dıyor zaten kasıklarımda oyle dıyor ha oldum ha olcam dıyor. Bazı kadınlar hamıle kalınca hıssederlermıs ya bızlerede adet olmayı hıssetmeyı nasıp etmıs Rabbım....

Ben bir tuhafim o kadar düzensiz ki onu da hissetmiyorum :))) ama gecen yazmıştım inanılmaz garip bas dönmem var yer ayagimin altindan kayıyor resmen... göğüslerimin dolgunlasmaya basladigini gorebiliyorum ama tabi sonuç ne olacak Rabbim bilir :(

Ben bir tuhafim o kadar düzensiz ki onu da hissetmiyorum :))) ama gecen yazmıştım inanılmaz garip bas dönmem var yer ayagimin altindan kayıyor resmen... göğüslerimin dolgunlasmaya basladigini gorebiliyorum ama tabi sonuç ne olacak Rabbim bilir :(

Hersey Allahtan canım bunu bılıyorum Yaradanın vardır bır bırldıgı demek kı dıyorum henuz nasıp etmıyor Rabbım. Ona sıgınıyorum baska dıleyecek ısteyecek kımsem yok cunkı .adet olursam yıne klomene baslıyorum ınsaALLAH bu sefer catlatma ıgnesınıde vurulucam hayırlısıyla garantıye alıcam.haacet Namazına baslıycam ALLAHIMA yalvarıcam bırtane versın vallahı bıllahı baska bırsey ıstemıycem ozursuz kusursuz saglıklı aklı fıkrı yerınde bır evlat versın yeterkı ANNE olayım bende. ele gule dılınıne daha fazla dusmeden....Herseyın hayırlısını hepımız adına dıleyecegım bak sabah haberlerde gordunmu bılemıcem Esra Erol 4 aylık bebegını kaybettı Kızı olacaktı karnında ölmüş sabah ne kadar uzuldum anlatamam ne kadar canı yanmısdır.

Hersey Allahtan canım bunu bılıyorum Yaradanın vardır bır bırldıgı demek kı dıyorum henuz nasıp etmıyor Rabbım. Ona sıgınıyorum baska dıleyecek ısteyecek kımsem yok cunkı .adet olursam yıne klomene baslıyorum ınsaALLAH bu sefer catlatma ıgnesınıde vurulucam hayırlısıyla garantıye alıcam.haacet Namazına baslıycam ALLAHIMA yalvarıcam bırtane versın vallahı bıllahı baska bırsey ıstemıycem ozursuz kusursuz saglıklı aklı fıkrı yerınde bır evlat versın yeterkı ANNE olayım bende. ele gule dılınıne daha fazla dusmeden....Herseyın hayırlısını hepımız adına dıleyecegım bak sabah haberlerde gordunmu bılemıcem Esra Erol 4 aylık bebegını kaybettı Kızı olacaktı karnında ölmüş sabah ne kadar uzuldum anlatamam ne kadar canı yanmısdır.

Gerçekten miiiii :( haberim yoktu.. yanmaz mi onu hissettikten sonra olmamasi ne kadar zordur allah yardımcısı olsun :( mevlam vaktini saatinu belirlemustir diye avutuyorum kendimi bende... dualarima hepimizi katiyorum anne olma ozlemiyle bekleyenler icin... birbirimize ettigumuz dualar kabul olur inşallah

Back