hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Cnm ben yeni yaptirdim tüp bebek sadece yumurta toplama islemi biraz sancili oldu oda anestezi den dolayi baska bi agrisi yok psikolojini saglam tutman yeterli. Ayrica ben aşılama falan yapmadim böyle bi şart yok tamamen senin istegine bagli ama tabi sorunada bagli

.:) hosbulduk. Hepimizden müjdeli haber gelir inşallah iyiki uye olmusum buraya birileriyle paylasmak iyi geliyo gerçekten

sebusum bana diyon kendin gitmiyorsun doktora git bir baktir bacim ya ....kafan rahatlar

biliyorum canım ama korkuyom gebelik yok biliyorum tarihler tutmuyo çünkü hani mucize lazım olması için o da bana denk gelmez başka bişey çıkıcak onu da kaldıramam şimdi doktorla hastaneyle uğraşmaya ööle çekiyom bakalım daha da adete çok var bakalım yani anlıycan ben daha çok miyavlıcam size :)

kızlarrr
burası ne kadar kalabalıklaşmış böyyleee
hoşgeldiniz arkadaşlar.
size bir haberim var,eltim vardı ya bebği olmuyodu,hamileymiş..
kız aşılma tüp hepsini denedi 20 milyar para harcadılar..ama şimdi normal yolla hamile
hepimiz çok sevindik..2 ay önce en küçüğümüz şimdi ortanca ve artık sırada ben varım heral
hepiinize moral olsun rabbim isteyince öyle kolay oluyorr kkiiiii

.:) hosbulduk. Hepimizden müjdeli haber gelir inşallah iyiki uye olmusum buraya birileriyle paylasmak iyi geliyo gerçekten

evet canım başkalarına diyemediğin paylaşamadığın şeyleri burda çok kolay konuşabiliyosun çünkü kimse seni yadırgamıyor yargılamıyor herkes aynı sorunu paylaştığı için burda çok rahatız yani dertleşmek iyi geliyo insana :) inşallah senin de en kısa zamanda göbüşün bebüşünle dolar.... :)

aaaaaaaa çok güzel bi haber bu ayyyy ne sevinmişlerdir onlarda... hadi bakalım sen de patlat bi haber inşallah yaaaaa :)

aaaaaaaa çok güzel bi haber bu ayyyy ne sevinmişlerdir onlarda... hadi bakalım sen de patlat bi haber inşallah yaaaaa :)

hilal önümüzü açsın da bizde patlatalım dimi?
bu arada sat 16 ocak..bol bol adet ağrısı mevcut

korkunun ecele faydasi yok biliyon bak beni aglaya aglaya yolluyonuz doktora....simdi o saglik ocagi doktoru yine bom bom bakicak yuzume gebelik yok dicek yikilcam kalcam orda cok korkuyooom dua edin neoluuurrrr

tebrik ederiiim bugunun en guzel haberi bu olsa gerek allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaaaaaalllllaaah

inşallah canım..bizde çok sevindik.
gerçekten haketmişlerdi..yüzleri gülmeye başladı artık
sıra bize mi geliyo ne hilallll???

Inşallah hepimiz icin en büyük duam

Arkadaşlar bi sorum olucak. Benm yumurta toplama işleminde 21 tane yumurtam toplandi yumurtaliklarda fazla delik açıldığı için gebelik gerçekleşirse sancim şişkinligim olacagini soylemisti doktorum ama bunlar olmadi beni korkutanda bu. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…