selam kızlar! tüp bebek aşaması öncesinde mutlaka aşılama yapmış olmak mı gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim?
tüp bebek hazırlık dönemi çok sancılı mı ağrılı mı arkadaşlar? hani yumurta toplama filan sanırım ağrılı.....
anam anam kızlar atak yapmışsınız valla iyiki yoktum aşkolsun size bensiz kaynatmışsınız...yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz ben deniz buranın demir başı 4 yıllık hamiş kalamayan olarak hadi artık diyorum güzel haberlerinizi verin benden beklemeyin amailk önce haberi de darılmayın ama hilaliiiim sen ver yarn mutlaka yaptır kuzum biliyorum sen bi ol arkası çorap söküğü gibi gelecek.... ya benimde bulantım var sağ yumoşum da sürekli batma ve acayip göğüs ağrım var geçer diyim geçmiyoooo noliii böleee
sebusum bana diyon kendin gitmiyorsun doktora git bir baktir bacim ya ....kafan rahatlar
aynen canim bir dusunuyorum kalbim kut kutvatiyor sonra diyorum hilaaaal gaz verme kendine ama olmuyor hep aklimda ....
sebusum bana diyon kendin gitmiyorsun doktora git bir baktir bacim ya ....kafan rahatlar
.:) hosbulduk. Hepimizden müjdeli haber gelir inşallah iyiki uye olmusum buraya birileriyle paylasmak iyi geliyo gerçekten
kızlarrr
burası ne kadar kalabalıklaşmış böyyleee
hoşgeldiniz arkadaşlar.
size bir haberim var,eltim vardı ya bebği olmuyodu,hamileymiş..
kız aşılma tüp hepsini denedi 20 milyar para harcadılar..ama şimdi normal yolla hamile
hepimiz çok sevindik..2 ay önce en küçüğümüz şimdi ortanca ve artık sırada ben varım heral
hepiinize moral olsun rabbim isteyince öyle kolay oluyorr kkiiiii
aaaaaaaa çok güzel bi haber bu ayyyy ne sevinmişlerdir onlarda... hadi bakalım sen de patlat bi haber inşallah yaaaaa :)
korkunun ecele faydasi yok biliyon bak beni aglaya aglaya yolluyonuz doktora....simdi o saglik ocagi doktoru yine bom bom bakicak yuzume gebelik yok dicek yikilcam kalcam orda cok korkuyooom dua edin neoluuurrrr
kurbisiiiim hosgeldin nasilsin canim
tebrik ederiiim bugunun en guzel haberi bu olsa gerek allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaaaaaalllllaaah
o ne kiiiu cubuk test nasil bisiii hic duymadim bu bildigimiz idrar testi mi
tebrik ederiiim bugunun en guzel haberi bu olsa gerek allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaaaaaalllllaaah
evet canım başkalarına diyemediğin paylaşamadığın şeyleri burda çok kolay konuşabiliyosun çünkü kimse seni yadırgamıyor yargılamıyor herkes aynı sorunu paylaştığı için burda çok rahatız yani dertleşmek iyi geliyo insana :) inşallah senin de en kısa zamanda göbüşün bebüşünle dolar.... :)
o ne kiiiu cubuk test nasil bisiii hic duymadim bu bildigimiz idrar testi mi
yok anacim benim evde hic oyle seyler yok baci nasil olsa yarin kan testi yapicam ustumde buyuuuuk bir baski car (sebus) :))))) yapamda kurtulayim
betulcum hic bir bilgim yok canim ama merak ettim nasil delik aciliyor ???? Belki sende agri olmamistir benim abl ve arkadasimdada boyle bir agri olmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?