• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

aaaa nıye boyle bırsey yapıyorsun kendını daha cok uzuyorsun kı ??? Anlamadım! Ben hamıle kalsam bıle asla ve asla doguma 1-2 hafta kala alıcam ne gerekırse allah korusun ya bırsey olursa baktıkca daha cok cıldırırım .gecen gun esımle bır bebek magazasına gırdık aman yarabbım emvayi çeşiıt arabalar mama masaları emzıkler neler neler var ya neler cıkmıs :)

ayyy sorma ya hle civilde neler var nette gördüm.insanın içi tuhaf oluyo gerçekten.bide haklısın canım ya dediğin gibi dahada üzüyorum kendimi sanki

Kislaaaaaarrrr napiyorsunuz... benim adetime ne kadar var bilemiyorum saglam pkoluyum dengesi hic yok çünkü. .. normslde aralik sonu gibi oldum tarlusalle.... benim dunden beri inanılmaz bir bas dönmem var denge kaybı diyim ben size... hmmm esimlede bugun 5 oldu beraber olmuştuk... hamile olmus olsam bu kadar çabuk etki gösterir mi :((tutmu ki dersinz bu sefer ; (( :((

ah be guzelım ınsaALLAH tutmusdur ama bu kadar cabuk belırtı gostermesı nerdeyse mumkun degıl... bellkı tansıyon ınmıs/cıkmısdır.

ayyy sorma ya hle civilde neler var nette gördüm.insanın içi tuhaf oluyo gerçekten.bide haklısın canım ya dediğin gibi dahada üzüyorum kendimi sanki

uzulursun tabıkı yanı ben bırak kendım ormeyı oren bırını gorunce bıle uzuluyorum

valla iyiki varsınız. .. kimseye soramadigimiz konusamadiklarimizu burda paylasiyoruz... butun forumdaki arkadaşlar iyiki varsiniz... insALLAH hepimize anne olma duygusunu nasip eder kizlaaaarrrrr.... umarum tutmustur :((

Kızlar adetim biteli 10 gün oldu. Eşimle ilişkiye girdikten sonra bir gün kahverengi akıntım geldi. Acaba ne olabilir bilginiz varmı?

valla iyiki varsınız. .. kimseye soramadigimiz konusamadiklarimizu burda paylasiyoruz... butun forumdaki arkadaşlar iyiki varsiniz... insALLAH hepimize anne olma duygusunu nasip eder kizlaaaarrrrr.... umarum tutmustur :((

evet bencede ıyıkı varsınıııızzzzzzzzzzz yuzlerınızı goremesemde ınanın sızler bana herkesden cok daha yakınsınız hepımız ınsaALLAH bırgunde burda bebeklerımızın yaramazlılıklarını anlatacagımız gunler gelıcek.....
ozellıkle benım burda tanıdıgım can kankam SEBUUUSSSSSSSSSSSSS ıyıkı varsın :))))))))))))))))

Kızlar adetim biteli 10 gün oldu. Eşimle ilişkiye girdikten sonra bir gün kahverengi akıntım geldi. Acaba ne olabilir bilginiz varmı?

yumrtladın galıba canım yada yumurtan catladı...bende calısmalara devam edııın :))))

Aynen ya insan tanımadığlıyla konuşunca daha rahatlıyor sanki.kimse anlamıyor bizi.helede millet beni görünce daha bi seviyor bebeğini anlamadım gitti:)

Aynen ya insan tanımadığlıyla konuşunca daha rahatlıyor sanki.kimse anlamıyor bizi.helede millet beni görünce daha bi seviyor bebeğini anlamadım gitti:)

en guzelı oyle ortamlara gırmıyceksın sekercım Duymadım görmedım bılmıyorum ayagına yat bırı bırsey derse patlat lafı yuzune bosverrrr hep bız mı uzulecegız azıcık onlarda haddını bılsınler

en guzelı oyle ortamlara gırmıyceksın sekercım duymadım görmedım bılmıyorum ayagına yat bırı bırsey derse patlat lafı yuzune bosverrrr hep bız mı uzulecegız azıcık onlarda haddını bılsınler

aynen kuzum ya çok haklısın.bide bekleyen insanların böyle olması dahada şaşırtıyor beni.ne deyim rabbim inşallah bekletmezdaha da bizde eylül annesi oluruz :16: :49:

aynen kuzum ya çok haklısın.bide bekleyen insanların böyle olması dahada şaşırtıyor beni.ne deyim rabbim inşallah bekletmezdaha da bizde eylül annesi oluruz :16: :49:

bakalım canım ılerleyen zamanlarda neler olacak :)))) son adet tarıhın kac?

ama benim uyuşuk 3-4 gün ileri atıyo :1: Ardarda doğurak inşallahh

ya benımde aslında 28-30 gunde bır oluyorum ya 28 gelır yada en gec 30 hıc sasmaz aslında ama bakma bu ay boyle oldu zaten yarında gıdıp kan verıcem saglık ocagına ne cıkarsa artık cok stres yaptım bugun ıcım fenalarda yanııııı :) en ıyısı kurtulmak bundan ALLAH buyuk yarın bır gıdeyımde

ya benımde aslında 28-30 gunde bır oluyorum ya 28 gelır yada en gec 30 hıc sasmaz aslında ama bakma bu ay boyle oldu zaten yarında gıdıp kan verıcem saglık ocagına ne cıkarsa artık cok stres yaptım bugun ıcım fenalarda yanııııı :) en ıyısı kurtulmak bundan allah buyuk yarın bır gıdeyımde

ayyy evet ya kan testi ver inşallah yarın burda coşarız yaa :16:

inşaalllaaaaaaahhhhh zehracım insallah doktor pozıtıf derde oracıkda göbek atmaya baslarım :d

at valla at canım hakediyorsun o göbecikleri ammaçok sallama göbüşü :1: Peki genelde aynı belirtilermi oluyodu adete yakın

at valla at canım hakediyorsun o göbecikleri ammaçok sallama göbüşü :1: Peki genelde aynı belirtilermi oluyodu adete yakın

aslında benım adet olmama yakın hıc bır belırtım olmaz yanı göğüsler yada kasık agrısı yada baska bırsey sessızce gelıyor geldıgı ıkı gun agrım oluyor bırde 1 hafta oncesında belım cok agrıyor benım. bu ay yumurtlamadan bu yana kasıklarımda agrı var sankı herhan adet olacakmısm gıbı bırde ara ara sag sol da batmalar sureklı wc ye gıdıyorum ama bu cok su ıctıgım ıcınde olabılır....ne bıleyım zehracım psıkolojık dıyorum yarın ola hayrola :) Rabbımın takdırı neyse o olacak

Back