zaten hep etraftakilerin baskısı degilmi bizi çıkmazlara sokan çok şükür sağlığımız yerinde diyorum bebeğimde olur diyorum pat bi laf çakıyo biri bi bakıyorum dağılmışım ama artıkk susmak yokk bi lafta ben çakacam susturup etrafı yoluma devametcem
anaaam benim anam acaba ne yapti gobegimi kesin cope atmisdir hayin kadin :)))) canim sana kolay gelsin gucunuz daim olsun ....insallah tutar bacim buarada ovulasyon testi yaptinmi bugun o gun mu ? Optum seni yarin gorusuruk
aynen canim katiliyorum sana hep onlar uzdu bizi sira bizde....ben kirmayi karsimdaki insani ama bundan sonra canimi yakanin canini yakicam savununuuuuun ben geliyomm
anaaam benim anam acaba ne yapti gobegimi kesin cope atmisdir hayin kadin :)))) canim sana kolay gelsin gucunuz daim olsun ....insallah tutar bacim buarada ovulasyon testi yaptinmi bugun o gun mu ? Optum seni yarin gorusuruk
yok anacım yapmadım ama bgn de pembe kanamam geldi yumurtladığımı anladım artık daha önce de yaşamıştım aynı şeyi neyse ama ben naptııııım.... eşeğimi sağlam kazığa bağladım bileeee :))) bir daş attım pençereye dıh dediiii :)) bgn ve h.sonu çalışacaz artık napalım be hilalim nasipse olur olmazsa gelecek ay aşılama falan fasa fiso direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyom....
zenilsu ve hayye yaşlar kaç kızlar
benim yaş 32 belki burdakilerin en büyüğü geç evlendim belki kızacaksınız ama benm 1 oğlum.çocuğu var da ne istiyor Allahtan diye.ama inanın öyle olmuyor.oğlum 3 yaşında kardeş istiyorum diyince içim gidiyor tek kalacak diye.eskiden çok kızardım çocuğu olupta 2.si olmıyor diye üzülenlere başıma gelince anladım ki haklılarmış.hele üzerine merken menapoz eklenince dünyam başıma yıkıldı .hiç çocuğu olmayanlar için sürekli dua ediyorum allahım kimseyi evlat hasreti çektirmesin.
hiloşuuuuum nabeeeer yok daha gelen giden dimi hadi inşallah yaaa kaç gün geçti şimdi.....
canım hogeldın aramıza nıye kızalım kı en azından ben kendı adıma soyleyebılırım elbette ıcımız burkuluyor bu gıbı konuyla gelen bayan arkadaslara sonucta bızım bır tane bıle yok hanı sızınkıı bızımle dalga gecer gıbı oluyor gıbıme gelıyor ama elbette senınde ıkıncıyı ısteme hakkı vardır. erken menapoz demıssın bunu sana kım soyledı? yanı FSH ve AMH testının sonucuna goremı yazdın bunu ?
sizi çok iyi anlıyorum anladığım için açıkladım zaten inanın okudukça paylaştıklarınızı içim gidiyor hep dua edyorum fsh 75 benm ahm testi onu bilmiyorum.ilk çocuğum sorunsuz oldu.buyüzden kendime çok güvenmiştim ne zaman istersem olur diye.aslında herkese haykırmak istiyorum yılların ne getireceğini kimse bilemez çocuk işini sakın ertelemeyinnn.
hilalcim çok haklısın bu konuda 1 tane olsa hiç olmucak şüpesinden kurtuluruzzzcanım hogeldın aramıza nıye kızalım kı en azından ben kendı adıma soyleyebılırım elbette ıcımız burkuluyor bu gıbı konuyla gelen bayan arkadaslara sonucta bızım bır tane bıle yok hanı sızınkıı bızımle dalga gecer gıbı oluyor gıbıme gelıyor ama elbette senınde ıkıncıyı ısteme hakkı vardır. erken menapoz demıssın bunu sana kım soyledı? yanı FSH ve AMH testının sonucuna goremı yazdın bunu ?
hilalcim çok haklısın bu konuda 1 tane olsa hiç olmucak şüpesinden kurtuluruzzz
yok sebusum ama kac gun gectı bılemıyorum kı bugun 31.gunum yanı bazen 28.gun gelıyor bazende 29 . ama bır keresınde tam 15 gun gecıktı yumurtam catlamamısdı hatırlarsan soylemıstım daha once sımdı yıne boyle bır ıhtımal olabılır dıye kendımı gazlamak ıstemıyorum normal sartlarda 2 gun gectı
hilalcim çok haklısın bu konuda 1 tane olsa hiç olmucak şüpesinden kurtuluruzzz
hadi kızlar bu ay patlatın haberleri bakayım ama sonra eylül anneleri diye yer değiştirmek yok..bizi bırakıp gitmek yookkkkkkkkkk
sonra sırada ben varım haa
off sebus ya umıtsız olmak ıstemıyorum hatta bende ıdrar testı yapıp sonra kan testı yapıp sonra keseyı gormek sonra kalp atısını dınlemek sonra 2lı testın ıyı geldıgını ayrıntılı usg cekılıp herseyın yolunda oldugunu sonraaaa nişanın gelmesı sonra suyum gelsın sonra dogum yapıp rabbımın mucızesını kucagıma almak ıstıyorum. cok sey mı ıstedım sebusss.....
bacım prolaktının yukselmıs olabılır mı kı?yumurtladınmı bılemem elbette benım o donemler sadece kasık agrım ve batmam oluyor o yuzden cok fıkır yurutemıcem ınsallah olumlu seyler oluyordur tek dılegım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?