- Emoji Skoru
- 2.751
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallaaah canim insallah
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum bazılarına güldüm ,bazılarına üzüldüm bende 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmadı halen klomenler,aşılamalar,sogan incir kürleri ,ot,çöp derken sona yaklaştım ümidim kalmadı tüp bebek düşünüyorum şuanda herayın hüsranla sonuçlanması yıpratıyor insanı![]()
hoşgeldiniz kızlar,
biz de 2bucuk senelik evliyiz mayıstan beri bebek istiyoruz.
bir çikolata kisti ameliyatı 1 de perde ameliyatım var babalar gibi
sol tüpüm de kapalıbende baharda aşı yaza tüp düşünüyorum nasipse
ayy bu evlilik ne zormuş..sürekli bi safhayı geç sürekli rezillik.
allahım hepimize versin inşalllah![]()
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum bazılarına güldüm ,bazılarına üzüldüm bende 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmadı halen klomenler,aşılamalar,sogan incir kürleri ,ot,çöp derken sona yaklaştım ümidim kalmadı tüp bebek düşünüyorum şuanda herayın hüsranla sonuçlanması yıpratıyor insanı![]()
mrh.benm de olmuyor maalsef ama fsh hormonundan dolayı çok yüksek çıkıyor ve erken menapoza neden oluyor.
inşallah Allahtan ümit kesilmez ama bazen tükeniyoruz degilmi yarattıysa unutmaz diyorum birgün bizede güler kader![]()
hoşbulduk öncelikle geçmiş olsun maalesef çok zormuş pembe hayaller kurarken evliliğin bu durumunu hiç düşünmemiştim bende sana bi tavsiyede bulunmak isterim ben aşılama oldum doktorum %15 şans verdi olsun dedim yaptırdım tutmadı gerçi biraz talihsizlik oldu benimkisi ama şuan olsa direkt tüp bebek düşünürdüm rabbim gönlümüze göre versin hepsi sebep tabi
Kızlar ben çıkıyorum hafta sonu görünmicem buralarda. Hepinize mutlu hafta sonları. Sakın boş durmayın emi çalışın çalışın. Hepinizi öpüyorum kendinize çoooooooooooook iyi bakın. Havalarda soğuk hee dikkat edin üşütmeyin. Kocişleride unutmayalım. Yedirmeye devam. Hadi ben kaçtım iyi akşamlar.![]()
![]()
![]()
inşallah Allahtan ümit kesilmez ama bazen tükeniyoruz degilmi yarattıysa unutmaz diyorum birgün bizede güler kader![]()