• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

İnş. bunların hiç birine gerek kalmadan bebiş gelir hilal :49: :46:

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum bazılarına güldüm ,bazılarına üzüldüm bende 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmadı halen klomenler,aşılamalar,sogan incir kürleri ,ot,çöp derken sona yaklaştım ümidim kalmadı tüp bebek düşünüyorum şuanda herayın hüsranla sonuçlanması yıpratıyor insanı:50:

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum bazılarına güldüm ,bazılarına üzüldüm bende 3 yıllık evliyim ve bebeğim olmadı halen klomenler,aşılamalar,sogan incir kürleri ,ot,çöp derken sona yaklaştım ümidim kalmadı tüp bebek düşünüyorum şuanda herayın hüsranla sonuçlanması yıpratıyor insanı:50:

mrh.benm de olmuyor maalsef ama fsh hormonundan dolayı çok yüksek çıkıyor ve erken menapoza neden oluyor.

hoşgeldiniz kızlar,
biz de 2bucuk senelik evliyiz mayıstan beri bebek istiyoruz.
bir çikolata kisti ameliyatı 1 de perde ameliyatım var babalar gibi:ssz:
sol tüpüm de kapalı:53: bende baharda aşı yaza tüp düşünüyorum nasipse
ayy bu evlilik ne zormuş..sürekli bi safhayı geç sürekli rezillik.
allahım hepimize versin inşalllah:emir_bebek::49:

erken menapoz için soğan kürünü tavsiye ediyor İbrahim saraçoğlu faydası varmı bilmiyorum ama
bi araştır istersen

hoşgeldiniz kızlar,
biz de 2bucuk senelik evliyiz mayıstan beri bebek istiyoruz.
bir çikolata kisti ameliyatı 1 de perde ameliyatım var babalar gibi:ssz:
sol tüpüm de kapalı:53: bende baharda aşı yaza tüp düşünüyorum nasipse
ayy bu evlilik ne zormuş..sürekli bi safhayı geç sürekli rezillik.
allahım hepimize versin inşalllah:emir_bebek::49:

hoşbulduk öncelikle geçmiş olsun maalesef çok zormuş pembe hayaller kurarken evliliğin bu durumunu hiç düşünmemiştim bende sana bi tavsiyede bulunmak isterim ben aşılama oldum doktorum %15 şans verdi olsun dedim yaptırdım tutmadı gerçi biraz talihsizlik oldu benimkisi ama şuan olsa direkt tüp bebek düşünürdüm rabbim gönlümüze göre versin hepsi sebep tabi

mrh.benm de olmuyor maalsef ama fsh hormonundan dolayı çok yüksek çıkıyor ve erken menapoza neden oluyor.

Hoşgeldiniz canlar gülmekte ağlamakta hayatın gerçekleri. hepimiz isteriz ki hep mutlu olalım her istediğimiz hemen olsun ama olmuyor işte. allahtan tek istediğimiz bizden bir can vermesi. Gerçekten evlilik çok güzel ama bekarken hemen oluvercek sanıyorduk. Nerden bilelim bizi böyle üzüp bekleteceğiniz. Böyle bekliceğimizi bilsek ben hiç korunmazdım korunduğum günlere üzülüyorum

Hosgeldınız kızlarrr dılerım tupe tavaya gerek kalmadan bebıslerımız gelır :))))))))) Rabbım daha cok ugrastırmadan bekletmeden göndersın mucızelerımızı

inşallah Allahtan ümit kesilmez ama bazen tükeniyoruz degilmi yarattıysa unutmaz diyorum birgün bizede güler kader :49::49:

inşallah Allahtan ümit kesilmez ama bazen tükeniyoruz degilmi yarattıysa unutmaz diyorum birgün bizede güler kader :49::49:

aynen öyle canım hepimiz aynı duyguları taşıyoruz çok zor gerçektennn . Anne olmak elbet bizimde hakkımız . gün gelecek anne olacaz ooooh hamiş hamiş dolaşcez sokaklarda. yuppiiiiiii bir sürü hayallerimiz var kızlar inş. hepsi gerçekleşir

Kızlar ben çıkıyorum hafta sonu görünmicem buralarda. Hepinize mutlu hafta sonları. Sakın boş durmayın emi çalışın çalışın. Hepinizi öpüyorum kendinize çoooooooooooook iyi bakın. Havalarda soğuk hee dikkat edin üşütmeyin. Kocişleride unutmayalım. Yedirmeye devam. Hadi ben kaçtım iyi akşamlar. :48: :54: :49::emir_bebek::49:

hoşbulduk öncelikle geçmiş olsun maalesef çok zormuş pembe hayaller kurarken evliliğin bu durumunu hiç düşünmemiştim bende sana bi tavsiyede bulunmak isterim ben aşılama oldum doktorum %15 şans verdi olsun dedim yaptırdım tutmadı gerçi biraz talihsizlik oldu benimkisi ama şuan olsa direkt tüp bebek düşünürdüm rabbim gönlümüze göre versin hepsi sebep tabi

bana da dr %15 şans verdi. bir kez de olsa denemek istiyorum.zaten tüp 6 bucuk milyar su anda yaptıramayız.onumuzdeki yaza kadar borclar var. ama aşılamayı tek sefer deneyeceğim.
keske bi mucize olsa da............

Kızlar ben çıkıyorum hafta sonu görünmicem buralarda. Hepinize mutlu hafta sonları. Sakın boş durmayın emi çalışın çalışın. Hepinizi öpüyorum kendinize çoooooooooooook iyi bakın. Havalarda soğuk hee dikkat edin üşütmeyin. Kocişleride unutmayalım. Yedirmeye devam. Hadi ben kaçtım iyi akşamlar. :48: :54: :49::emir_bebek::49:

canım benım sanada ıyı hafta sonları :)))) pazartesı ALLAHIN yıne görüşürüz.... opuyorum senı bıtanecık ;)

haklısın bazen degıl ben sureklı tukendıgımı hıssedıyorum hep uzulmekden yoruldum ınsanların arkamdan konusmalarından sıkıldık hamıs görmek ıstemıyorum mumkunse ben hamıle olana kadar gözume gorunmesınler :)))) ınsallah bızlerde bu duyguyu tadıcaz arkadasım yeterkı umudumuzu kaybetmeyelım Rabbım hep bızımle bunu bılıyoruz yeterkı ıstemesını bılelım . Rabbım hepımızın göbişlerini doldursun ınsaALLLLAAHHHHHHHHh

haklısın bazen degıl ben sureklı tukendıgımı hıssedıyorum hep uzulmekden yoruldum ınsanların arkamdan konusmalarından sıkıldık hamıs görmek ıstemıyorum mumkunse ben hamıle olana kadar gözume gorunmesınler :)))) ınsallah bızlerde bu duyguyu tadıcaz arkadasım yeterkı umudumuzu kaybetmeyelım Rabbım hep bızımle bunu bılıyoruz yeterkı ıstemesını bılelım . Rabbım hepımızın göbişlerini doldursun ınsaALLLLAAHHHHHHHHh

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben artık kantarın topuzunu kaçırdım deliye vurdum herşeyi her ay beklemek böyle yapıyo insanı ama hiç de ümitsizliğe düşmüyorum hep olacak diyorum işte beklemek yıpratıyo biraz siz de umutsuzluğa kapılmayın bizim fındıklar nazlı o yüzden hemencecik gelmiyolar

zaten hep etraftakilerin baskısı degilmi bizi çıkmazlara sokan çok şükür sağlığımız yerinde diyorum bebeğimde olur diyorum pat bi laf çakıyo biri bi bakıyorum dağılmışım ama artıkk susmak yokk bi lafta ben çakacam susturup etrafı yoluma devametcem:46::46::46::46::46:

Back