• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

kız bebiş yerleşmiş olmasın bebe:52:
forumda buna benzer şeyler okumuştum ama bilemiyorum.
sebus sen hangi taraftan yumurtladığını anlayabildin mi?????

hissediyorum canım bukez sağdan oluyo her ay anlayabiliyorum dün okudum nette sağlıklı bi kadın anlarmış yumurtlama zamanını ne taraftan olduğunu gerçi hissediyoz hissediyoz fooooooooooos

valla kızlar bugün domuz gibiyim bişeyciğim yok dün akşam çok fena olmuştum yazdığım gibi bi sancı oldu sonra akıntı geldi pembiş birden ağrı kesildi kııııııııııız pirinçler dokundu banaaaa :) ama göğüs uçlarım ağrıyo hala fakat bebiş olma ihtimali yok zaten 1 ocakta regl oldum anca başlıyoz calışmalara bişeyler var ama ne bilmem kist felan olmasın yaaa şuana kadar hiç olmadı zaten... ama daha önceki aylarda yumurtlarken böyle kanamam olmuştu gerçi rengi koyuydu baya kırmızıydı hatta korktum dok. gittim yumurtlama kalitesinin göstergesiymiş alttan baktı süper demişti bakcez gari daha bi akıntım yok gün içinde tekrar olursa yumoşlar içerde oynaşıyodur :)

null[/QUOTE kiz sebus sagliklimiyim bende simdi ben hep sol tarafimda batmalar hissesdiyorum bu iyiyim demek mi

valla hem okudum hem güldüm sağlıklısı böyle sağlıklısı çatır çatır doğuruyo hatta dün eltim de sordu sen hissediyonmu ben hiç hissetmiyom diye maşallah 2 tane bebişi var hatta bi tanesini spiral varken kaldı :) sen nasılsın gittinmi doktora

sormayı umuttum hilalim sen şimdi mi hissediyon normalde mi şimdiyse o batmalar başka şeydendirrr :) anladın sen onuuuu :)))

yesss ilac verdi fitil krem ama gebelik icin bakmadi inadi tuttu pazartesi saliya kadar bekle dedi yine olmazsan gel dedi..... simdi yapariz olumsuz cikar aglarsin sen dedi :D:D hele bir hafta sonu gecsinde dedi...
Ilaclarida oladi gebelige gore verdi....acaba idrar da baksammi :::))))))))

yesss ilac verdi fitil krem ama gebelik icin bakmadi inadi tuttu pazartesi saliya kadar bekle dedi yine olmazsan gel dedi..... simdi yapariz olumsuz cikar aglarsin sen dedi :D:D hele bir hafta sonu gecsinde dedi...

adam biliyo demekki seni ve ruh halini :) bence de bekle arkadaşım zor için içini yiyo biliyorum ama p.tesiye kadar sık dişini ogün yaparsın şimdi yapsan da çıkmama ihtimali var eee mantar yada enfeksiyonmuymuş peki

yaaaa ama bu belirsizlik beni mahv ediyor. Evet mantar baslangiciymis. Bide doktorum oyle deyince doktor bey ben herhalukare aglarim siz rahat olun dedim kadin guldu ben seni iyi tanirim hilaal dedi. Esimde sabah bosuna heveslenme nasil olsa yok bisey dedi kabul edelim bizim hic olmicak dedi....cok uzgunum sebus

yaaaa ama bu belirsizlik beni mahv ediyor. Evet mantar baslangiciymis. Bide doktorum oyle deyince doktor bey ben herhalukare aglarim siz rahat olun dedim kadin guldu ben seni iyi tanirim hilaal dedi. Esimde sabah bosuna heveslenme nasil olsa yok bisey dedi kabul edelim bizim hic olmicak dedi....cok uzgunum sebus

yaaaaaaaa bak dövesim geldi şimdi eşini kusura bakma da :( sen hiiiiiç takma canım eşini öyle şey mi olur ben sana bişey söyleyimmi bal gibi de senin bebişin olacak çünkü sen daha önce de hamile kalabilmişsin bu bidaha da olacak demektir evet biz istiyoruz ki hemen olsun ama herşeyin bi zamanı var allahım hiç ummadığın bi anda şak diye verecek bebişlerimizi üzülme sen o da amma güzel moral vermiş sana he insan eşinin nekadar yıprandığını bilir ona göre konuşur neyse adam milleti canım hafif eserekliler ben de dün atıştım hem de bi limon yüzünden ümüğünü sıkıverecektim akşam yattık baktım horluyo leyn asabi kalk horluyosun dedim valla sebuş allah senin diline düşürmesin diyo sabah da işe gidiyo önceleri aşkım canım cicim diye uğurlardım akşamdan beri asabi geldi asabi gitti diyom adamın adı asabi kaldı :)

Canım benim ya inş. bebişin tutunmuştur sana. Eşinede çok çok selamlarımızı ilet bir daha sana daha güzel morel versin . Gerçi sana böle diyom ama bende bazen ağlıyorum eşim de ağlama zamana bırak olur olur diyor sanki geçiştirir gibi ama biliyorum ki oda benden dha çok istiyor , erkek milleti işte dışına vuramıyor duygusunu. İdrar testi yapma çünki daha çok erken hamile olsan bile belli olmayabilir üzülürsün. doktorunu dinle bekle elma yağını sordun mu :1:

hakkaten hilalim sordunmu elma yağını kız hepberaber kullanalım sürüp sürüştürürüz ondan sonra pehlivaaaaan pehlivan hadi bakalım yağlı güreşe :) anam edep damarım çatladı galiba benim :) hadi bakalım şekerler ben kaçar elticiğim çağırdı ona gidecem öptüm sizi salya sümük :)) ıııııy piiiiiiis sebuş :)))

hakkaten hilalim sordunmu elma yağını kız hepberaber kullanalım sürüp sürüştürürüz ondan sonra pehlivaaaaan pehlivan hadi bakalım yağlı güreşe :) anam edep damarım çatladı galiba benim :) hadi bakalım şekerler ben kaçar elticiğim çağırdı ona gidecem öptüm sizi salya sümük :)) ıııııy piiiiiiis sebuş :)))

Hahahah bizde seni öpüyoruz sebus . hayda bireeee gece güreşleri başlasııııııııııııııııııııın yaşasınnn elma yağı. harbiden bizdemi denesek. keeramet vardır belki :D hahaha :52::52::52::52:

Kızlar internette kısa bir araştırma yaptım gerçekten elma yağı(diğer adı adaçayı yağı aynı zamanda) ile hamile kalanlar var. iyice araştırıp deneyelim mi.

sagol bitanem guzel dileklerin icin insaallah tutunmusdur bunu o kadar cok istiyorum ki dedigin gibi bekliycem eger olmazsam bugun yarin o zaman baktiririm kanda zaten hic belirtimde yok....elma yagini unuttum sormaya yarin ariycam sorcam

kuduruk sebus yine deliligin ustunde haaaa .....gezenti kadin bir kerede tam gun evinde otur be baciiiim diken mi var totosunda :)))))))) elma yagiyla ilgili korkularim var bacim ya tahris olursa nebileyim hocanin dedikleride hep kulagimda.....

kuduruk sebus yine deliligin ustunde haaaa .....gezenti kadin bir kerede tam gun evinde otur be baciiiim diken mi var totosunda :)))))))) elma yagiyla ilgili korkularim var bacim ya tahris olursa nebileyim hocanin dedikleride hep kulagimda.....

İnternette bayanların yazdıklarını görmüşsündür. ooof onları yapmaya bile üşeniyorum biliyormusun :44:

İnternette bayanların yazdıklarını görmüşsündür. ooof onları yapmaya bile üşeniyorum biliyormusun :44:

evet okudumda bana hoca oyle teferruatlı bırsey demedı yumurtlama zamanında ılıskıye gırmeden parmagınla oraya sur oyle ılıskıye gır dedı bacaklarını dık ALLAHIN ıznıyle tutacak dedı :)

Back