• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

hilalim annemlere sorcam zaten göbeğimi nereye attınız siz diye :) kız iyi oluyo ama kafam dağılıyo evde olunca insan sürekli düşünüyo olcakmı olmucakmı diye..... bgn yeğenim diyo sebuş teyze bebeğin olmuyosa üzülme tüp yaptırıverirsin geçer diyo 8 yaşında daha eşşek sıpası :) neyse benim asabi pehlivan geldi bu gece kaçarı yok güreş var kardeşlik de bi yere kadar canım güreş başlasııııın haydeeeeeeeeeeeeee :)

zaten hep etraftakilerin baskısı degilmi bizi çıkmazlara sokan çok şükür sağlığımız yerinde diyorum bebeğimde olur diyorum pat bi laf çakıyo biri bi bakıyorum dağılmışım ama artıkk susmak yokk bi lafta ben çakacam susturup etrafı yoluma devametcem:46::46::46::46::46:

haah aferin arkadaşım yapıştır lafı ne len bu gelen laf sokuyo giden laf sokuyo ben öyle kurtuldum şimdi kimse bişey diyomiyo edpsizliğe vurdum kurtuldum :)

anaaam benim anam acaba ne yapti gobegimi kesin cope atmisdir hayin kadin :)))) canim sana kolay gelsin gucunuz daim olsun ....insallah tutar bacim buarada ovulasyon testi yaptinmi bugun o gun mu ? Optum seni yarin gorusuruk

anaaam benim anam acaba ne yapti gobegimi kesin cope atmisdir hayin kadin :)))) canim sana kolay gelsin gucunuz daim olsun ....insallah tutar bacim buarada ovulasyon testi yaptinmi bugun o gun mu ? Optum seni yarin gorusuruk

yok anacım yapmadım ama bgn de pembe kanamam geldi yumurtladığımı anladım artık daha önce de yaşamıştım aynı şeyi neyse ama ben naptııııım.... eşeğimi sağlam kazığa bağladım bileeee :))) bir daş attım pençereye dıh dediiii :)) bgn ve h.sonu çalışacaz artık napalım be hilalim nasipse olur olmazsa gelecek ay aşılama falan fasa fiso direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyom....

yok anacım yapmadım ama bgn de pembe kanamam geldi yumurtladığımı anladım artık daha önce de yaşamıştım aynı şeyi neyse ama ben naptııııım.... eşeğimi sağlam kazığa bağladım bileeee :))) bir daş attım pençereye dıh dediiii :)) bgn ve h.sonu çalışacaz artık napalım be hilalim nasipse olur olmazsa gelecek ay aşılama falan fasa fiso direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyom....

hakkında hayırlı bıtanecık arkiiim :))))) calıs calıs bosa gıtmesın...bende aşılamayı faso fıso buluyorum sonucta 2 defa oldum afedersın bır oka yaramadı. bende dusunuyorum tup bebek bakalım hayırlısı

zenilsu ve hayye yaşlar kaç kızlar

benim yaş 32 belki burdakilerin en büyüğü geç evlendim belki kızacaksınız ama benm 1 oğlum.çocuğu var da ne istiyor Allahtan diye.ama inanın öyle olmuyor.oğlum 3 yaşında kardeş istiyorum diyince içim gidiyor tek kalacak diye.eskiden çok kızardım çocuğu olupta 2.si olmıyor diye üzülenlere başıma gelince anladım ki haklılarmış.hele üzerine merken menapoz eklenince dünyam başıma yıkıldı .hiç çocuğu olmayanlar için sürekli dua ediyorum allahım kimseyi evlat hasreti çektirmesin.

benim yaş 32 belki burdakilerin en büyüğü geç evlendim belki kızacaksınız ama benm 1 oğlum.çocuğu var da ne istiyor Allahtan diye.ama inanın öyle olmuyor.oğlum 3 yaşında kardeş istiyorum diyince içim gidiyor tek kalacak diye.eskiden çok kızardım çocuğu olupta 2.si olmıyor diye üzülenlere başıma gelince anladım ki haklılarmış.hele üzerine merken menapoz eklenince dünyam başıma yıkıldı .hiç çocuğu olmayanlar için sürekli dua ediyorum allahım kimseyi evlat hasreti çektirmesin.

canım hogeldın aramıza nıye kızalım kı en azından ben kendı adıma soyleyebılırım elbette ıcımız burkuluyor bu gıbı konuyla gelen bayan arkadaslara sonucta bızım bır tane bıle yok hanı sızınkıı bızımle dalga gecer gıbı oluyor gıbıme gelıyor ama elbette senınde ıkıncıyı ısteme hakkı vardır. erken menapoz demıssın bunu sana kım soyledı? yanı FSH ve AMH testının sonucuna goremı yazdın bunu ?

hiloşuuuuum nabeeeer yok daha gelen giden dimi hadi inşallah yaaa kaç gün geçti şimdi.....

hiloşuuuuum nabeeeer yok daha gelen giden dimi hadi inşallah yaaa kaç gün geçti şimdi.....

yok sebusum ama kac gun gectı bılemıyorum kı bugun 31.gunum yanı bazen 28.gun gelıyor bazende 29 . ama bır keresınde tam 15 gun gecıktı yumurtam catlamamısdı hatırlarsan soylemıstım daha once sımdı yıne boyle bır ıhtımal olabılır dıye kendımı gazlamak ıstemıyorum normal sartlarda 2 gun gectı

canım hogeldın aramıza nıye kızalım kı en azından ben kendı adıma soyleyebılırım elbette ıcımız burkuluyor bu gıbı konuyla gelen bayan arkadaslara sonucta bızım bır tane bıle yok hanı sızınkıı bızımle dalga gecer gıbı oluyor gıbıme gelıyor ama elbette senınde ıkıncıyı ısteme hakkı vardır. erken menapoz demıssın bunu sana kım soyledı? yanı FSH ve AMH testının sonucuna goremı yazdın bunu ?

sizi çok iyi anlıyorum anladığım için açıkladım zaten inanın okudukça paylaştıklarınızı içim gidiyor hep dua edyorum fsh 75 benm ahm testi onu bilmiyorum.ilk çocuğum sorunsuz oldu.buyüzden kendime çok güvenmiştim ne zaman istersem olur diye.aslında herkese haykırmak istiyorum yılların ne getireceğini kimse bilemez çocuk işini sakın ertelemeyinnn.

sizi çok iyi anlıyorum anladığım için açıkladım zaten inanın okudukça paylaştıklarınızı içim gidiyor hep dua edyorum fsh 75 benm ahm testi onu bilmiyorum.ilk çocuğum sorunsuz oldu.buyüzden kendime çok güvenmiştim ne zaman istersem olur diye.aslında herkese haykırmak istiyorum yılların ne getireceğini kimse bilemez çocuk işini sakın ertelemeyinnn.

AMH testı daha net sonuclar verıyor dırek olarak bıyolojık yasın cıkıyor ve kac canlı yumurtan var ve ne zaman bıtecegını soyluyor fsh degıskenlık gosterebılır cunkı yaptırma sansınız varsa mutlaka yaptır derım.
evet bende hep oyle dedım 1 tane olsun hemen ıkıncısı sonrada olsa olur ama ılk geceden bu yana hamıle kalamadım ınan bende ıstersım suan ıkıcı cocuk ıcın yana yakıla dert yanayım :((( Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

hilalcim çok haklısın bu konuda 1 tane olsa hiç olmucak şüpesinden kurtuluruzzz

yok sebusum ama kac gun gectı bılemıyorum kı bugun 31.gunum yanı bazen 28.gun gelıyor bazende 29 . ama bır keresınde tam 15 gun gecıktı yumurtam catlamamısdı hatırlarsan soylemıstım daha once sımdı yıne boyle bır ıhtımal olabılır dıye kendımı gazlamak ıstemıyorum normal sartlarda 2 gun gectı

tamam ozaman canım biraz daha bekleyelim bakalım dediğin gibi gazlanmadan heveslenmeden uslu uslu bekleyelim ben senden daha heyecanlıyım senin adına :) dedim ya sana şimdi sen ay sonunda ben kalcam diye sanki sen hamiş olursan ardından hemen ben de olucakmışım gibi geliyo :))) benim de şu göğüs ağrılarım geçmedi be uçları nasıl acıyo anlatamam bide bu çıktı başıma sence nedendir be arkadaşım fikir yürüt bakayım :) daha önceleri prolaktinim yüksekken de ağrırdı ama komple ağrırdı ve dimdik silikonlu gibi olurdu dokunulmazdı hiç bu öyle değil uçları sadece püüüüüüüf yaaa :(

off sebus ya umıtsız olmak ıstemıyorum hatta bende ıdrar testı yapıp sonra kan testı yapıp sonra keseyı gormek sonra kalp atısını dınlemek sonra 2lı testın ıyı geldıgını ayrıntılı usg cekılıp herseyın yolunda oldugunu sonraaaa nişanın gelmesı sonra suyum gelsın sonra dogum yapıp rabbımın mucızesını kucagıma almak ıstıyorum. cok sey mı ıstedım sebusss.....
bacım prolaktının yukselmıs olabılır mı kı?yumurtladınmı bılemem elbette benım o donemler sadece kasık agrım ve batmam oluyor o yuzden cok fıkır yurutemıcem ınsallah olumlu seyler oluyordur tek dılegım bu

hilalcim çok haklısın bu konuda 1 tane olsa hiç olmucak şüpesinden kurtuluruzzz

edsofıcım hacet namazını nasıl kıldın duaların kac rekat lutfen banada soyle bende bugece yapıcam

hadi kızlar bu ay patlatın haberleri bakayım ama sonra eylül anneleri diye yer değiştirmek yok..bizi bırakıp gitmek yookkkkkkkkkk:20:
sonra sırada ben varım haa:52::51:

hadi kızlar bu ay patlatın haberleri bakayım ama sonra eylül anneleri diye yer değiştirmek yok..bizi bırakıp gitmek yookkkkkkkkkk:20:
sonra sırada ben varım haa:52::51:

ah be canım keşke ama bizde haber değilde kendimiz patlıyoz :) kız istermisin ard arda çorap söküğü gibi hamiş kalalım ondan sonra hooooop topik değişikliğine :)

off sebus ya umıtsız olmak ıstemıyorum hatta bende ıdrar testı yapıp sonra kan testı yapıp sonra keseyı gormek sonra kalp atısını dınlemek sonra 2lı testın ıyı geldıgını ayrıntılı usg cekılıp herseyın yolunda oldugunu sonraaaa nişanın gelmesı sonra suyum gelsın sonra dogum yapıp rabbımın mucızesını kucagıma almak ıstıyorum. cok sey mı ıstedım sebusss.....
bacım prolaktının yukselmıs olabılır mı kı?yumurtladınmı bılemem elbette benım o donemler sadece kasık agrım ve batmam oluyor o yuzden cok fıkır yurutemıcem ınsallah olumlu seyler oluyordur tek dılegım bu

aslında normal şeyler istiyosun canım ama isteyen biz olunca çok şeymiş gibi geliyo :) prolaktin değil onun ağrısı daha başka oluyo artı vücudum falan heryerim şişiyo ozaman ama yumurtlama dönemi hiç aklıma gelmemişti belki de ondan oldu gerçi daha önce olmamıştı hiç amaaaaaan takıp bide onu düşünemicem şimdi boşver geçer nasılsa :) ama hilalcim hiç farketmiyosun bu saat oldu ben hala evdeyim :)

Back