kız bebiş yerleşmiş olmasın bebe
forumda buna benzer şeyler okumuştum ama bilemiyorum.
sebus sen hangi taraftan yumurtladığını anlayabildin mi?????
null[/QUOTE kiz sebus sagliklimiyim bende simdi ben hep sol tarafimda batmalar hissesdiyorum bu iyiyim demek mi
null[/QUOTE kiz sebus sagliklimiyim bende simdi ben hep sol tarafimda batmalar hissesdiyorum bu iyiyim demek mi
valla hem okudum hem güldüm sağlıklısı böyle sağlıklısı çatır çatır doğuruyo hatta dün eltim de sordu sen hissediyonmu ben hiç hissetmiyom diye maşallah 2 tane bebişi var hatta bi tanesini spiral varken kaldı :) sen nasılsın gittinmi doktora
yesss ilac verdi fitil krem ama gebelik icin bakmadi inadi tuttu pazartesi saliya kadar bekle dedi yine olmazsan gel dedi..... simdi yapariz olumsuz cikar aglarsin sen dedi
yesss ilac verdi fitil krem ama gebelik icin bakmadi inadi tuttu pazartesi saliya kadar bekle dedi yine olmazsan gel dedi..... simdi yapariz olumsuz cikar aglarsin sen dedi
yesss ilac verdi fitil krem ama gebelik icin bakmadi inadi tuttu pazartesi saliya kadar bekle dedi yine olmazsan gel dedi..... simdi yapariz olumsuz cikar aglarsin sen dedihele bir hafta sonu gecsinde dedi...
Ilaclarida oladi gebelige gore verdi....acaba idrar da baksammi :::))))))))
yaaaa ama bu belirsizlik beni mahv ediyor. Evet mantar baslangiciymis. Bide doktorum oyle deyince doktor bey ben herhalukare aglarim siz rahat olun dedim kadin guldu ben seni iyi tanirim hilaal dedi. Esimde sabah bosuna heveslenme nasil olsa yok bisey dedi kabul edelim bizim hic olmicak dedi....cok uzgunum sebus
yaaaa ama bu belirsizlik beni mahv ediyor. Evet mantar baslangiciymis. Bide doktorum oyle deyince doktor bey ben herhalukare aglarim siz rahat olun dedim kadin guldu ben seni iyi tanirim hilaal dedi. Esimde sabah bosuna heveslenme nasil olsa yok bisey dedi kabul edelim bizim hic olmicak dedi....cok uzgunum sebus
aslinda o ben uzulmeyeyim diyo heveslenip sonra aglaya aglaya kahrediyom ya kendimi ....ama zamanlamasi yanlis di ....aslinda o benden cok istiyor biliyorum.....
hakkaten hilalim sordunmu elma yağını kız hepberaber kullanalım sürüp sürüştürürüz ondan sonra pehlivaaaaan pehlivan hadi bakalım yağlı güreşe :) anam edep damarım çatladı galiba benim :) hadi bakalım şekerler ben kaçar elticiğim çağırdı ona gidecem öptüm sizi salya sümük :)) ıııııy piiiiiiis sebuş :)))
sagol bitanem guzel dileklerin icin insaallah tutunmusdur bunu o kadar cok istiyorum ki dedigin gibi bekliycem eger olmazsam bugun yarin o zaman baktiririm kanda zaten hic belirtimde yok....elma yagini unuttum sormaya yarin ariycam sorcam
kuduruk sebus yine deliligin ustunde haaaa .....gezenti kadin bir kerede tam gun evinde otur be baciiiim diken mi var totosunda :)))))))) elma yagiyla ilgili korkularim var bacim ya tahris olursa nebileyim hocanin dedikleride hep kulagimda.....
kuduruk sebus yine deliligin ustunde haaaa .....gezenti kadin bir kerede tam gun evinde otur be baciiiim diken mi var totosunda :)))))))) elma yagiyla ilgili korkularim var bacim ya tahris olursa nebileyim hocanin dedikleride hep kulagimda.....
İnternette bayanların yazdıklarını görmüşsündür. ooof onları yapmaya bile üşeniyorum biliyormusun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?