- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
duymustum canim hacet namazini sen bir yap banada anlat nasil oldugunu ALLAHIM KABUL ETSIN simdiden....ha o dort yil nasil gecti sen gel bana sor o yuzden yedi yil diyen arkadasimi cok iyi anlarim
inşlh gelmez canım ya :13: bende napayım işte beklemedeyim bat 15 ocak bu ay bari kalsak artık hamiş yaaaEki Görüntüle 921737
sebuşşşş kız sen napıyon senin nasıl gidiyor bakalım ne durumdasınEki Görüntüle 921743
hayirlisi canim ya ama benim umudum kalmadi cenemde sivilce cikti bu iyiye delalet degilsenin tutar insaallah
benide aranıza kabul edermisiniz ? benimde 11 aydır olmuyo bebeğim
Ben yedi senelik evliyim son alti yildir ugrasiyorum hala olmadi
hııııııım nediyim bilemedim ben kendiminkine uzun diyodum ama.... amaaaaan moral bozmak yok her ay yine yeniden sanki ilk kez başlıyomuşuz gibi çalışıcaz bizim de olacak biliyorum :)
hııııııım nediyim bilemedim ben kendiminkine uzun diyodum ama.... amaaaaan moral bozmak yok her ay yine yeniden sanki ilk kez başlıyomuşuz gibi çalışıcaz bizim de olacak biliyorum :)
hosgeldin canim aramza..... 11ay stres yapmak icin cook erken daha hakkinda hayirlisi olsun
gel canımcım gel eşekten düşenin halini eşekten anlarmış senin sorunun ne? tedavi falan uygulandı mı?
sebus küstüm sanane zaman ben gırsem sen cıkıyon o kadar yazıyom kıcımı yırtıyom bakmıyon bıle
sağol canım. benim şimdilik bi sorunum var mı bilmiyorum. ben doktora gittim düzensizliğim vardı. strestendir dedi. bebeğin olmasına engel olacak bişeyin yok, eşin görünsün dedi bi de. eşim gidecek yakın zamanda
hoşbulduk canm evet daha erken sizlere göre ama yine de üzülüyorum
bebeğim vallahi görmedim benim nette sorun var galiba iletiler geç gelip gidiyo çıkarken de bakmadım hiç gelen giden var mı diye kusura bakma emi çok çok özür dilerim hem ben seni görcem de pas vermicem ha püüüüf :)))
sen sımdıden uzersen kendını ALLAH korusun ya senelerce olmazsa ne yapacaksın ...o yuzden bak sana tavsıyem kesınlıkle stres yapma stres herseyın dahada cıkmaza gıtmesıne yol acıyor. ALLAH buyuktur ınsaALLAH tez zamanda kavusursun bebegıne ama ıyı yapmıssın doktora gıtmekle Esınde gıtsın tabıkı en azından ıcın rahatlar
hııııım anladım sperm sayımı yaptırması lazım ama senin için de tahlil yaptımı düzensizlik falan pko dan kaynaklanıyor çoğunlukla neyse canımcım anlaşılan çok çalışmamız lazım bizim bebişler öyle ha diye gelmiyo :)
eger dedıgın gıbı sorun yoksa zamana bırakacaksın canım ha bırde Rahım fılmı cekıldınmı? yanı buda cok onemlı rahımın seklıne rahım yatagına en onemlısı tuplere bakılıyor perde var mı dıye bakıyorlar eger yaptırmadıysan doktoruna bu konuda danısabılırsın.
sebusuuum bebegım nörüyon
sebuuussssssssssssssssssssssss
anaaaaaaaaaaaaam korktum ya leeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?