hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

napim şekerim aynı tık yok adet bitti çalışmalara başladık yine hadi bakalım hayırlısı bu ay oldu olduolmadı yine bana doktor yolları gözükecek sen ne alemdesin :)

hayirlisi canim ya ama benim umudum kalmadi cenemde sivilce cikti bu iyiye delalet degil senin tutar insaallah

aman hilaaal karamsar olma lütfeeen :) hem hamile oluncada sivilce çıkaran varmış hep burda okudum bunları pozitif ol şekerim gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)

Ben yedi senelik evliyim son alti yildir ugrasiyorum hala olmadi

hııııııım nediyim bilemedim ben kendiminkine uzun diyodum ama.... amaaaaan moral bozmak yok her ay yine yeniden sanki ilk kez başlıyomuşuz gibi çalışıcaz bizim de olacak biliyorum :)

hııııııım nediyim bilemedim ben kendiminkine uzun diyodum ama.... amaaaaan moral bozmak yok her ay yine yeniden sanki ilk kez başlıyomuşuz gibi çalışıcaz bizim de olacak biliyorum :)

sebus küstüm sana ne zaman ben gırsem sen cıkıyon o kadar yazıyom kıcımı yırtıyom bakmıyon bıle

gel canımcım gel eşekten düşenin halini eşekten anlarmış senin sorunun ne? tedavi falan uygulandı mı?

sağol canım. benim şimdilik bi sorunum var mı bilmiyorum. ben doktora gittim düzensizliğim vardı. strestendir dedi. bebeğin olmasına engel olacak bişeyin yok, eşin görünsün dedi bi de. eşim gidecek yakın zamanda

sebus küstüm sana ne zaman ben gırsem sen cıkıyon o kadar yazıyom kıcımı yırtıyom bakmıyon bıle

bebeğim vallahi görmedim benim nette sorun var galiba iletiler geç gelip gidiyo çıkarken de bakmadım hiç gelen giden var mı diye kusura bakma emi çok çok özür dilerim hem ben seni görcem de pas vermicem ha püüüüf :)))

hııııım anladım sperm sayımı yaptırması lazım ama senin için de tahlil yaptımı düzensizlik falan pko dan kaynaklanıyor çoğunlukla neyse canımcım anlaşılan çok çalışmamız lazım bizim bebişler öyle ha diye gelmiyo :)

hoşbulduk canm evet daha erken sizlere göre ama yine de üzülüyorum

sen sımdıden uzersen kendını ALLAH korusun ya senelerce olmazsa ne yapacaksın ...o yuzden bak sana tavsıyem kesınlıkle stres yapma stres herseyın dahada cıkmaza gıtmesıne yol acıyor. ALLAH buyuktur ınsaALLAH tez zamanda kavusursun bebegıne ama ıyı yapmıssın doktora gıtmekle Esınde gıtsın tabıkı en azından ıcın rahatlar

sebusuuum bebegım nörüyon

çok haklısın keşke elimde olsa. Allah en doğru zamanı bilir. güzel dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah sizlerde kavuşursunuz bebeklerinize

canım düzensizliğim bikaç ay sürdü. Allahıma bin şükür düzene girdim hatta bu ay ilk defa yumurtlama günümü anladım sanırım. 30günde bir adet görüyorum, tamda hesapladığım gibi 16. ve 17. gün yumurta akı kıvamında akıntım oldu. o günler eşimden ayrıydım değerlendiremedim 18. gün oldu ilişkimiz.
sanırım evliliğe yeni yeni alışıyo bünyem, eşimde bi gitsin görünsün ondan sonra bakacaz artık neler olacak...

bu arada tahlil de yapıldı, ultrasona da girdim. temiz çıktı sonuçlarım

Son düzenleme:
eger dedıgın gıbı sorun yoksa zamana bırakacaksın canım ha bırde Rahım fılmı cekıldınmı? yanı buda cok onemlı rahımın seklıne rahım yatagına en onemlısı tuplere bakılıyor perde var mı dıye bakıyorlar eger yaptırmadıysan doktoruna bu konuda danısabılırsın.

yok canım onu ilerleyen zamanlarda yaptırırm olmazsa diye düşünüyorum daha yeni evliyim sonuçta.

anaaaaaaaaaaaaam korktum ya leeeee :)

cok sukur bugun cevap yazdın.... ıyıyım bende ne olsun bıraz ortalıgı topladım alısverıse cıkıcam bende bırazdan tutmım senıde madem oyun oynuyorsun cıkıcam dıyorsun sonra denk gelırsek konusuruz yıne....optum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…