• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

ben artik ne silkeleyecegim nede asicam :))))) acaba baska ne gibi yontemler varya yada biz nerde yanlis yapiyoruz ??? Sebus senin leylek amcada falafos cikti :( o kadar imkan sunduk hayvana umursamadi bile terbiyesiz.....

pööööööööf hemde nasıl fos çıktı yaa :) yok anam illa çalış benden bekleme diyo pis leylek :) ben karar verdim tavana 2 tane askı yapacam o iş oldumu eşime ayaklarımdan beni as bakayım dicem şöööööle tepe taklak kalayım bakayım benimki öyle ayakları havaya dikmekle falan olmuyo benim resmen amuda kalkmam gerekiyo anladım ben neyse eşim geldi ben bi silkeleneyim geleyim kızlaaaaar :))

Kizlar merhaba,yorumlara baktim da ne gunlere kaldik.ben de esime desem ben bi silkele die gulmekten oluruz herhalde.ama ise yariyosa denemekte fayda var :)))

valla ben de yeni duydum canım gülcez orası kesin ama napcan deneyelim bakalım önce silkele sonra as (ayakları dik) :)

Ev zaten aktara döndü incir corekotu ceviz adacayi sogan kuru baska bisey var mi acaba yapulmayan :)

pööööööööf hemde nasıl fos çıktı yaa :) yok anam illa çalış benden bekleme diyo pis leylek :) ben karar verdim tavana 2 tane askı yapacam o iş oldumu eşime ayaklarımdan beni as bakayım dicem şöööööle tepe taklak kalayım bakayım benimki öyle ayakları havaya dikmekle falan olmuyo benim resmen amuda kalkmam gerekiyo anladım ben neyse eşim geldi ben bi silkeleneyim geleyim kızlaaaaar :))

hahahahahahaha ya cokkk guldum :9: :9: :9: hahahaa demek oyle de oluyor kizlar benim koca beni tavana assa 2 gun beklesem yine pis bocekler cikiyor anam sanki disarda davul zurna var bendeki yerini sevmedimi ne ya isi yapiyoz dikiyom ayaklar 30 dk 1 saat kalkiyorum pattttttt girami giramina cikiyor tek bir sperm bile kalmiyor anammm ya ben benim ayaklari tavana amadan once bizim spermcikleri iyiii bir terbiyeye sokmamm lazim herhalde

hahahahahahaha ya cokkk guldum :9: :9: :9: hahahaa demek oyle de oluyor kizlar benim koca beni tavana assa 2 gun beklesem yine pis bocekler cikiyor anam sanki disarda davul zurna var bendeki yerini sevmedimi ne ya isi yapiyoz dikiyom ayaklar 30 dk 1 saat kalkiyorum pattttttt girami giramina cikiyor tek bir sperm bile kalmiyor anammm ya ben benim ayaklari tavana amadan once bizim spermcikleri iyiii bir terbiyeye sokmamm lazim herhalde
canım mon amourcum o dokulenler sperm degıl .... ılıskı esnasında olusan rahımden gelen bır sıvı zevk suyuda dıyebılırz bende hep oyle zannederdım sonra bır kac doktora sordum sperm gerı akarmı dıye ama oyle degılmıs. bılgın olsn

sebusuummm yardııııııım :(((((((((((( dunden bu yana aşağıda kaşıntım başladı napcam sımdıııııııııııııı Doktora yarın anca gıdebılcem. napsam kı oyle delırtmıyor henuz ama hafıf hafıf basladı. oysa cok temız tutarım her sabah sebamed le yıkıyorum asla sabun vs kullanmam ılıskı sonrası usenmem yıkarım ıslak bırakmıyorum.... offf daha once bır kere mantar olmustum yıne mı oldum acabaaaaa

sebusuummm yardııııııım :(((((((((((( dunden bu yana aşağıda kaşıntım başladı napcam sımdıııııııııııııı Doktora yarın anca gıdebılcem. napsam kı oyle delırtmıyor henuz ama hafıf hafıf basladı. oysa cok temız tutarım her sabah sebamed le yıkıyorum asla sabun vs kullanmam ılıskı sonrası usenmem yıkarım ıslak bırakmıyorum.... offf daha once bır kere mantar olmustum yıne mı oldum acabaaaaa

3.5yil hamile kalamadimm ve ikinci tup bebek denememde hamile kaldimm..tavsiyemm yasiniz gecmeden tup deneyin 1yil olmayan normal ama iki uc yil bekleyenler normal dgllllll
.yine rabbim vercege bisi ama sadece tecrubemi aktarmak istedim

canım tüp bebegi nerde denedin ben 3 bucuk yıl bitti sadece asılama denendi ondada gebelik elde edildi fakat düsükle sonlandı düsükten 3 ay sonra tekrar asılama yaptrdım tutmadı beni bu konuda bilgilendirirmisin bu arada 21 yasındayım pco sorunum var kilom normal tüylenme sorunum yok adetim son iki aydırda günümden erken oluyo simdiden saolun:emir_bebek:

haydaaaaa nerden çıktı o şimdi tüh hiç anlamamki canım bu işlerden netten baksan hani belki buhar banyosu yada nebileyim maydanoz suyu idrar yanmasına çok iyi geliyo mesela onun gibi bişeyler bulabilirmisinki... amaan hilal nerde ne var niye bizi bulurki.... zaten akşam çamaşırda asamadık adamcağızım sızdı kaldı yorgunluktan :(

slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm :16::16::54::54::54:

benimde 3 bucuk yıl bitti cnm asılama denedik tuttu bebek 6 haftalıkken dusuk oldu düsükten 3 ay sonra tekrar asılama denedik tutmadı üstünden 1 sene gecti hala kendilimden hamile kalamadım pcos var ayrıca bende 3 ay daha bekleyip tekrar tedaviye baslıycam artık dr neyi uygun g.rürse onu yapacagım:44::44::44::44::44:

slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm :16::16::54::54::54:

benimde 3 bucuk yıl bitti cnm asılama denedik tuttu bebek 6 haftalıkken dusuk oldu düsükten 3 ay sonra tekrar asılama denedik tutmadı üstünden 1 sene gecti hala kendilimden hamile kalamadım pcos var ayrıca bende 3 ay daha bekleyip tekrar tedaviye baslıycam artık dr neyi uygun g.rürse onu yapacagım:44::44::44::44::44:

Offf bendeee hamileliyim diye yazmak istiyorum olmuyo olmuyo :( otlar copler hersey var bebs gelmiyor... forumlara baktim baya birde hamile miyim cok korkuyorum inşallah degilimdir diye yazanlara cilduriyirum biz kalalim diye yirtiniyoruz :((( ruyamda test yaptiydim cift cizgi gördüm rüyası bilr guzeldu :((

Offf bendeee hamileliyim diye yazmak istiyorum olmuyo olmuyo :( otlar copler hersey var bebs gelmiyor... forumlara baktim baya birde hamile miyim cok korkuyorum inşallah degilimdir diye yazanlara cilduriyirum biz kalalim diye yirtiniyoruz :((( ruyamda test yaptiydim cift cizgi gördüm rüyası bilr guzeldu :((

meraklıı bak yazamamışsın bile hamileliyim yazmışsın :) yok anacım üzerimize yapıştırsak bile atacak olmuyo da olmuyo :) ben de dün okudum bi topikte kızcağız hamile kalmış istemiyo aldırmak istiyo onu da anlarım ama nebileyim delirdim resmen neden bize de vermiyosun diye tövbe yarabbim isyan etme aşamasına geldim o derece yani :( napalım canım bizimde olur inşallah...

Kızlar aranıza yeni katılıyorum.topik çok güzell

bende 1 yıl 2 aydır deniyorum ama olmuyor. şuan maddi olarak sıkışığız doktora gidip tam teşekküllü tedaviyede başlayamadık. doktora bir kere gittim jinekolojik muayne oldum. yumurtalıklarımın falan gayet iyi olduğunu söyledi. testler istedi fakat yaptıramadım.her ay ayrı umut. maddi olarak sıkışığız ama 1 sene sonra çok rahatlicaz borcumuz bitecek. ben zaten çalışıyorum hamile kalsamda çalışmaya devam edicem. benim durumumda böyle canlar

haydaaaaa nerden çıktı o şimdi tüh hiç anlamamki canım bu işlerden netten baksan hani belki buhar banyosu yada nebileyim maydanoz suyu idrar yanmasına çok iyi geliyo mesela onun gibi bişeyler bulabilirmisinki... amaan hilal nerde ne var niye bizi bulurki.... zaten akşam çamaşırda asamadık adamcağızım sızdı kaldı yorgunluktan :(

ne bıleyım bacım dedım ya cok da dıkkat ederım nerden oldu sımdı bılemıyorum .... yarın gıtcem anca randevu alabıldım bakalım ılac fıtıl falan verıcek bugunluk sıreklı suyla ıdare edıcem...ınsallah artmazda delırtmez benı....

Back