• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

cok sukur bugun cevap yazdın.... ıyıyım bende ne olsun bıraz ortalıgı topladım alısverıse cıkıcam bende bırazdan tutmım senıde madem oyun oynuyorsun cıkıcam dıyorsun sonra denk gelırsek konusuruz yıne....optum senı

geldim bebişim :) kız yazmammı ben sana niye öyle deeyooooon :) geyiği bırakayım da sen nasılsın bugün de bakim bana varmı değişik bişeyler :)

hosgeldiiiin .... vallahi pek birsey anlamiyorumki kasiklarimdaki agri ara ara var belimde yok sayilcak kadar memiskolarda bisey var gibi yok gibi....yavrum bilniyomki neyi nasil hissedecegim millet nasil anliyor anlamiyorum.ama ne bileyim yok gibi sanki hic olmuyor ya sanki asla olmicakmis gibi hissediyorum

iyi akşamlar kızlar.
sat 16 aralık.adete son 9
kızlar ben bu ayda tırt cıkcam sanırım ah o soğan yokmu o soğan
onu içtim ve yum akıntımı bilemedim bütün akıntıları kesti.tahmini yaptık ama sadece 3 defa sora hevesimiz kaçtı bıraktık.
ühü ühüüü bu ayda karavana yaa:14:

hosgeldiiiin .... vallahi pek birsey anlamiyorumki kasiklarimdaki agri ara ara var belimde yok sayilcak kadar memiskolarda bisey var gibi yok gibi....yavrum bilniyomki neyi nasil hissedecegim millet nasil anliyor anlamiyorum.ama ne bileyim yok gibi sanki hic olmuyor ya sanki asla olmicakmis gibi hissediyorum

hah biz senle 2 avanak hamiş olsak da anlamayız demi :) memişleri mıncır bakalım uçlarından ağrı sızı varmı anam okadar mıncırınca ağrır gerçi amaaaaaaaan sanki çok anlıyomda bu işlerden sana akıl veriyom peeeh :)

iyi akşamlar kızlar.
sat 16 aralık.adete son 9
kızlar ben bu ayda tırt cıkcam sanırım ah o soğan yokmu o soğan
onu içtim ve yum akıntımı bilemedim bütün akıntıları kesti.tahmini yaptık ama sadece 3 defa sora hevesimiz kaçtı bıraktık.
ühü ühüüü bu ayda karavana yaa:14:

bebeğim 3 attın ama belki 12den vurdun bellimi olur :) kız bende yapacaktım soğan suyu korktum bak yapmim ozaman :)

zaten bu sogan kuru herkese iyi gelmiyor heleki adetin duzenliyse onu icince denge alt ust oluyor icmeyin derin ben tamam iyi gelene vardir ama bu sana bana iyi gelcek degil....oynamayin vucudunuzla.... iyimisin kurabiyecim gorusmeyeli

tamaaaaaaaam karar verilmiştir ben de yapcaktım dediğin doğru hilalim bozcam dengeyi en iyisi fazla kurcalamamak ...oku çıkcak yoksa... :)

iyiyim kızlar en önemlisi moralim güzel allaha şükür:nazar:
ben 5 gün yaptım soğanı akıntımı hepten kesti ve faranjitime gribime cok iyi geldi.
aslında yaradı mı yaramadımı bilemedim bu yüzden:9:
3 atışta tutcağını hiç sanmıyorum tatlım keşke olsa eşimde siz gibi dusundu ya tuttarsa modunda geziyo:1:
belkide bu ay soldan yumurtladım malum benim sol kapalı:50:
siz nasılsınızzzz moraller nasıl bakemmm???

yok anam mincikladim ama anlamadim yani bastirinca agriyo ama ucunda az aci var gibi kasiklarimda basladi yine offfff hislerimi yitirdim yav baskalari nasil beceriyo bu isi sebus kendimi kuru bir agac gibi hissediyorum meyvesiz birde benim adam her gordugu hamileyi veya bebegi gorunce ici gidiyor cok uzuluyorum coookkk kahrediyom kendimi ugursuz muyum ne :( ayyy sebuuuussss niye kotulendim bacim.....

Kurabiyem iyi desem inanicakmisin ??

yok anam mincikladim ama anlamadim yani bastirinca agriyo ama ucunda az aci var gibi kasiklarimda basladi yine offfff hislerimi yitirdim yav baskalari nasil beceriyo bu isi sebus kendimi kuru bir agac gibi hissediyorum meyvesiz birde benim adam her gordugu hamileyi veya bebegi gorunce ici gidiyor cok uzuluyorum coookkk kahrediyom kendimi ugursuz muyum ne :( ayyy sebuuuussss niye kotulendim bacim.....

canım benim dileğim iyi olman:nazar:
allahım bu sene gönlümüze göre versin inşallah..benimde eşim değil ben iç geçiriyorum bir hamile görünce.
sanki hamile kadın insan üstü bişeymiş kadın değilde başka bir tür:52:
inanıyorumm yaa sebusun senin benim olcak inşallah.bizde nisana kadar deniycez olmazsa nisanda asılama yaza da tüp istiyorum.
tüpde şans yuzde 60 dedi drum
hayde hepimize rastgelee:ssz:

iyiyim kızlar en önemlisi moralim güzel allaha şükür:nazar:
ben 5 gün yaptım soğanı akıntımı hepten kesti ve faranjitime gribime cok iyi geldi.
aslında yaradı mı yaramadımı bilemedim bu yüzden:9:
3 atışta tutcağını hiç sanmıyorum tatlım keşke olsa eşimde siz gibi dusundu ya tuttarsa modunda geziyo:1:
belkide bu ay soldan yumurtladım malum benim sol kapalı:50:
siz nasılsınızzzz moraller nasıl bakemmm???

valla şekerim adet bitti çalışmalara başladık adamcağızımın da çok yoğun haftası zaten işten pestili çıkarak geliyo bi de evde ben çıkarıyom yazık kız herifimeeeeee :) benim de sol tıkalıya bakalım busefer nerden yumurtlucam geçen ayı da hiçhatırlamıyom bakcez gariiiii :)

hayııııııır karamsar olmak yok hilalim lütfeeeeeen dur bakalım bişey hissetmemek de güzel sen içini ferah tut nolur :)

valla şekerim adet bitti çalışmalara başladık adamcağızımın da çok yoğun haftası zaten işten pestili çıkarak geliyo bi de evde ben çıkarıyom yazık kız herifimeeeeee :) benim de sol tıkalıya bakalım busefer nerden yumurtlucam geçen ayı da hiçhatırlamıyom bakcez gariiiii :)

kızzzzzzzzzzzz bırakma yakasını amaca giden yolda herşey mübahtır:23:
bikaç gün önce bi topikte okumuştum.kadının yumurtlama zamanı ilişkiden sonra eşi bacaklarını kaldırıp sallamış.o ay hamile kalmış.sonra başka bi kadında yazmış bende öyle kaldım diye..deneyin belki sizede faydası olur.bidahaki aya aklımda olsun benimde:27::52:

heee bende okumustum bacım onu camasır sılkeler gıbı yapıcakmıssın da bız onu denedık eşim başladı gulme sonra ben basladım krıze gırdık hıcbısey yapmadan yattık uyuduk :D

allah iyiliğinizi versin kızlar bi silkelemediğimiz kalmıştı ee onu da deneyelim bari ama kız ben de gülerim yaaa düşünsene iş bitiyo aşkıııııım .... ne var?... silkelesene beniiiiiiii..... hıııııı?... olmadıı çamaşır silkeler gibi yapceeen.... du bakalım akşam gelsin deneyek bi :)

Kizlar merhaba,yorumlara baktim da ne gunlere kaldik.ben de esime desem ben bi silkele die gulmekten oluruz herhalde.ama ise yariyosa denemekte fayda var :)))

Back