hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

kızlaar boyle olmaz ama topiğimizi canlı tutalım lutfen..... napıyosunuz nerdesınız anlatın bakalım eslemden haberı olan varsa yazsın bıye aktıf degıl hesabı bır bılen var mı? Admın kardes neden acaba eslem pasıf durumda bızede soyleyebılırmısınız?
sebussssuuuuussssuuuuuummmmmm

Mrb kızlar bende sizler gibi hamile kalmak için uğraşıyorum gecen ay yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ben yumutlama gününü nette hesapladım nete görede ayın 3 ünde adet olmam gerekiyodu normalde de ayın 5 inde olmuştum geçen ay kısaca 1 gün gecikti bütün belirtiler var ama kasıklarım belim ağrıyo hafif sancım oluyo bu belirtileri adet olmadan öncede bende oluyodu o yüzden ümitlenmeye korkuyorum hamile kalıpta adet sancısı gibi hafif sancınız oldumu sizinde bilgisi olan cvp werirse sevinirim bi kac gün daha bekleyip öle test yapıcam

canım ınsallah hamılesındır . benımde bu ay klomen kullandım ılacın etkısı mı nedır bılemıyorum cuma cumartesıı adetımı beklıyorum (aslında beklemıyorum) kasık agrım var belım arada agrıyor göğüslerimde hasassıyet ama bunlar adet belırtısıde olabılıyor ya cok korkuyorum yıne husrana ugramaktam tam 4 yıldır hep aynı seylerı yasıyorum yoruldum uzldum cok yıprandım

hayirlisi canim ya ama benim umudum kalmadi cenemde sivilce cikti bu iyiye delalet degil senin tutar insaallah

tedavi filan uygulanmışmıydı size eşine veya sana gerçi benimde bu aydan pek umudum yok aslındada eşimde varikosel olduğunu öğrenince geçen ay :18: :85:

benide aranıza kabul edermisiniz ? benimde 11 aydır olmuyo bebeğim

kızlar ya bugün 21.günüm ve sol kasığımda yum.günündeki gibi batma oluyor az öncede afedersiniz wcye gittiğimde yumurta akı gibi gelen akıntı geldi yoğun bir şekilde acaba benim bugün yumurtam çatlamış olabilirmi?

büyük ihtimal çatladı canm calşmalara devam iii şanslar allah yardımcın olsun :)))))

ayyyy yedi yil mi ALLAHIM sabrini veriyordur elbet ama cok zordur dime benim 4yil oldu hala tik yok... sebepsiz mi yoksa saglik sorununuz var mi
canım k.bakma ama 4 yılda çok büyük bi zaman azminize umudunuzabayılıorum allahhepimizin yardımcısı olsun .. hacet namazıda çok güzelbişi miş ben bu gece denemek istiorumda bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…