- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
yani belim agriyo kasik agrim simdi gecti ama yan oturunca sol tarafa batma oluyor goguslerimde sanki hafif bir hassasiyet var gibi ama bunlar adet belirtiside olabilir dime sebusum
aaa hayirli aksamlar canim iyiyim cok sukur ....vallahi cuma cumartesi bat benim normalde 29-30 gunde bir oluyorum bazen 28.gun gelir hani bu hafta diyebilirim
sen nasilsin cnm
sebus nerdesin sen yine
hilalcim nasılsın bat ne zaman nasıl gidiyor?????
hu huuu hiloşum nasılsııın varmı bi değişiklik belirtilerde artış falan :)
hayirlisi canim ya ama benim umudum kalmadi cenemde sivilce cikti bu iyiye delalet degil
hayirlisi canim ya ama benim umudum kalmadi cenemde sivilce cikti bu iyiye delalet degilsenin tutar insaallah
slm kızlar 3 senedir hamile kalamıorum benim gibi 3 seneyi geçirenlerle konuşup dertleşmek yapılan tedavilerden bahsetmek istiyorum şimdiden cvp verip benimle sohbet edenleri çok çok öpüyorumm
klomen kullandim bu ay canim ilk defa
hosgeldin canim aramza..... 11ay stres yapmak icin cook erken daha hakkinda hayirlisi olsun
ayyyy yedi yil mi ALLAHIM sabrini veriyordur elbet ama cok zordur dime benim 4yil oldu hala tik yok... sebepsiz mi yoksa saglik sorununuz var mi
calis calis sen bugun yarin gec dollenme olmusdur belki sakin kacirma canim
büyük ihtimal çatladı canm calşmalara devam iii şanslar allah yardımcın olsun :)))))kızlar ya bugün 21.günüm ve sol kasığımda yum.günündeki gibi batma oluyor az öncede afedersiniz wcye gittiğimde yumurta akı gibi gelen akıntı geldi yoğun bir şekilde acaba benim bugün yumurtam çatlamış olabilirmi?
canım k.bakma ama 4 yılda çok büyük bi zaman azminize umudunuzabayılıorum allahhepimizin yardımcısı olsun .. hacet namazıda çok güzelbişi miş ben bu gece denemek istiorumda bakalım :)ayyyy yedi yil mi ALLAHIM sabrini veriyordur elbet ama cok zordur dime benim 4yil oldu hala tik yok... sebepsiz mi yoksa saglik sorununuz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?